Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Strogi pregledi pred koncertom Davida Guette

David Guetta Arhiv organizatorja
Pred današnjim Red X-mas partyjem obiskovalcem podajamo še zadnje informacije in napotke. Ti so namenjeni predvsem vašemu informiranju in varni zabavi.

Vrata na prizorišče se odprejo ob 20. uri. Organizator vsem obiskovalcev svetuje, da na lokacijo pridejo že ob 19.30. Pridite zgodaj in se izognite morebitni gneči. Dogodek traja do štirih zjutraj. Za vstop je obvezen osebni dokument s sliko in datumom rojstva ter veljavna vstopnica za dogodek.

Ob vstopu bo varnostna služba opravila osebni pregled, temu sledi kontrola osebnega dokumenta in vstopnice. Vstopnice se bodo preverjale z električnimi čitalniki kod. Glede na vašo vrsto vstopnice boste na roko prejeli zapestnico, ki označuje področje, po katerem se lahko gibljete. Zapestnice ne smete sneti, dokler dogodek traja, saj bodo obiskovalci brez zapestnic odstranjeni iz prireditvenega prostora.

Pomoč bo nosila rdeče kape

Na celotnem območju Arene Stožice bodo na dan dogodka prisotni informatorji, ki vam bodo odgovorili na vaša vprašanja in vas napotili do vhodov. Da jih boste lažje prepoznali, bodo nosili božičkove kape. Nameščeni bodo tako na vhodih pred areno kot tudi v areni (parter, tribune, diamond ring, golden ring). Njihova naloga bo razporejanje obiskovalcev glede na segment vstopnic (z zapestnicami), pomoč pri usmerjanju na pravilne segmente, usmerjanje h garderobam, usmerjanje k WC-jem, reševalcem.

Prevozi in parkirišča

Svetujemo uporabo javnega prevoza, saj je število parkirišč na prireditvenem prostoru omejeno. Pri parkiranju upoštevajte navodila rediteljev na parkirišču. Osebe z VIP-vstopnicami lahko parkirajo v garaži, v katero se dostopa preko vhoda 5.

LPP: Okrepljene bodo linije mestnih avtobusov med 4. in 5. uro. Ljubljanski potniški promet bo poskrbel za izredne avtobuse v vse večje predele Ljubljane, ki bodo obiskovalce varno razvažali domov po zaključku prireditve.

After taxi: Tisti, ki radi potujete udobneje, se boste lahko popeljali z after taxijem. Predhodno si priskrbite svoje članstvo in kupone.

S Slovenskimi železnicami se lahko ob predložitvi red (X-mas) party vstopnice obiskovalci na dan koncerta pripeljejo in odpeljejo za polovično ceno. Vse dodatne informacije najdete tukaj.

Alkohol le polnoletnim

Polnoletni obiskovalci, ki bodo želeli kupovati alkoholne pijače, bodo ob vhodu ali na točilnih pultih dobili še dodatno zapestnico, ki jim bo to omogočala.

Osebe brez zapestnic, ki označujejo vrsto njihove vstopnice, bodo nemudoma odstranjene iz območja dogodka.

Mlajši le v spremstvu staršev

Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali zakonitega skrbnika. Osebam, mlajšim od 16 let, je med polnočjo in peto uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. Osebe, mlajše od 16 let, in njihovi spremljevalci (starši, skrbniki) bodo ob vstopu popisani in njihovi osebni podatki arhivirani zaradi varnostnih potreb. Osebe, mlajše od 16 let, naj bodo pozorne na table, ki bodo nameščene pred vhodom. Na njih bo opredeljen zakon. Oseba, mlajša od 16 let, bo podpisala izjavo, s katero se zavezuje, da je seznanjena z zakonom, da se po polnoči ne sme več zadrževati na prizorišču.

Garderoba

Za garderobo bo poskrbljeno na nivoju vhoda s ploščadi pred areno, torej v nivoju zeleni ring med vhodoma D22 in D28. Garderoba bo plačljiva (2€/kos).

Komentarjev 1
  • LOL-ka 15:37 15.december 2011.

    Kaj pa če smo obiskovalci imeli namen imeti božične kapice na glavi?? A zdaj nas bo kdo zamenjal za STAFF? Se mi zdi, da je označba informatorjev na CHRISTMAS party-ju z božičnimi kapicami zgrešena :) ZELO!