Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

"Strokovnost bo popestrila oddajo"

Lili Žagar POP-TV-2
Voditeljica Lili Žagar je spregovorila o pripravah na novo sezono šova Gostilna išče šefa ter razkrila nekaj podrobnosti o nosečnosti in svoji trimesečni hčerki.

Jeseni se začne nova sezona šova Gostilna išče šefa, ki jo bo znova vodila Lili Žagar. Ker pa je voditeljica pred tremi meseci drugič postala mamica, rodila je hčerko Injo, bodo zanjo priprave in snemanje malce težji, kot so bili v prvi sezoni.

"Ne bo naporno, ker je Inja zelo pridna. Če bi bila živahnejša, bi bilo težje. Sem se pa dogovorila, da bom v glavnem delala od doma, kar se tiče priprav na oddajo. Ko bo oddaja potekala v živo, pa bom seveda v Ljubljani," je zaupala Lili in dodala, da ji bosta pri vsem pomagala fant Marko in babica. "Že prej sem se znala organizirati, ko sem delala bolj v večernih in nočnih urah. Tako da tudi zdaj ne bo težav," je dodala. Na snemanjih je hčerka ne bo spremljala, temveč bo v varstvu doma, je še zaupala.

Zaradi slabosti ob specialitete

Izvedeli pa smo še, da v prvi sezoni Lili ni uspelo doma pripraviti nobene jedi iz šova. Na vprašanje, zakaj je temu tako, nam je odgovorila, da ji je bilo med snemanjem zaradi nosečnosti preveč slabo. "Vse, kar sem bila sposobna jesti, so bile juhe in kakšna solata, drugo mi je smrdelo. Ko sem bila noseča z Injo, sem bila nenormalno utrujena. Nič nisem mogla, nisem imela volje, sploh ni šlo," je povedala.

Strokovnost je le strokovnost

Zanimalo nas je še, ali se ji zdi smiselneje, da dogajanje komentira kuharski mojster Marko Pavčnik, ki je zamenjal Angelco Likovič. "Mislim, da bo zdaj malo več ravnotežja, da imamo v vrstah nekoga, ki se dejansko ukvarja s kuhanjem. On je profesionalni kuhar, ki ve, kako delo poteka, in bo znal s strokovnega vidika gledati razvoj tekmovalcev, kako se obnesejo v kuhinji. Vsi trije so bili dobri komentatorji, vendar je strokovnost le strokovnost, in to bo popestrilo oddajo. Sicer pa je Angelca super," je še povedala Lili, ki se že veseli nove sezone šova.

Komentarjev 2
  • Mrcina 11:35 30.avgust 2013.

    Pa odstranite še drugo :)

  • dd 10:57 30.avgust 2013.

    Končno so odstranili Angelco. Ta, s svojimi napadalnimi izjavami, prav ni bila primerna.