Magazin > Film & Glasba & TV
12611 ogledov

Ta mladenka Severini "dala vetra“

Maya Berović
Po tej polomiji naj bi Severina zamenjala menedžerja.

V Sloveniji bo nastopila Maya Berović. "Maya je zadnjima albumoma "Viktorijina tajna" (2017) in "Seven" (2018), pod katera sta se podpisala Jala Brat in Buba Corelli, spremenila glasbeno smer, dobesedno obnorela regijo in postala prva diva Balkana. Njene pesmi imajo več kot pol milijarde ogledov, na njenih koncertih vlada evforija, publika poje z njo vse pesmi od začetka do konca, dvorane so prepolne in mesece vnaprej razprodane, njeni sledilci na družabnih omrežjih vrtoglavo rastejo,“ sporočajo organizatorji koncerta.

Maya bo v Ljubljani 14.6. na ploščadi Gospodarskega razstavišča priredila velik koncertni šov na odprtem.

Maya Berović | Avtor:

Kako popularna je, priča tudi zgodba, ki se je pripetila na dan žena. Maya in Severina sta imeli na ta dan koncert. Maya je v mestu Užice prodala 3000 vstopnic, Severina pa za nastop v Zlatiborju le 300. Hrvaška pevka naj bi bila zaradi te polomije tako razočarana, da se je ločila od svojega dolgoletnega menedžerja Tomislava Petrovića, piše Blic. Namesto njega naj bi te posle sedaj opravljal njen mož …

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.