Magazin > Film & Glasba & TV
1756 ogledov

Taya Damjan zapušča Planet TV

taya damjan Planet TV
Taya Damjan, žena našega smučarskega skakalca Jerneja Damjana, se je morala odločiti – mesto voditeljice ali kakovostno družinsko življenje.

Taya Damjan ne bo več vodila Športa na Planet TV. "Zapuščam televizijo, in sicer zaradi spremenjene sheme. Zelo pozno sem prihajala domov, kar je vplivalo na hčerkin bioritem. Ker je pozno zaspala, sem jo zjutraj težko spravila v vrtec. Poleg tega se nisva veliko videli. Če bi bila Niki večja, bi ostala. Delo voditeljice sem namreč rada opravljala,“ je povedala za Žurnal24 in dodala, da se bo po vsej verjetnosti vrnila na radio.

Pred kratkim smo pisali, da novi odgovorni urednik informativne oddaje, Blaž Jarc, od svojih podrejenih zahteva več kot njegov predhodnik
, zato nas je zanimalo, ali je on uvedel novo shemo. "Ne, ni kriv Jarc. To se je zgodilo že prej, ko je Planet TV začel oddajati dve informativni oddaji na dan. Delavnik se je zato znatno podaljšal. Pri meni je bilo tako, da sem bila, ko sem prišla domov, zelo utrujena in je zaradi tega trpelo družinsko življenje. Ko sem imela prost dan, pa se mi ni ljubilo nikamor … Veliko mi pomeni kakovostno družinsko življenje, zato sem se morala odločiti.“

Komentarjev 3
  • wester62 19:14 13.februar 2017.

    meni pa je to poštena odločitev.redki so taki ki to storija,da dajo družini prednost in ne zasluku in pojavnosti na vsako ceno.bravo.

  • Majazmaja 13:57 13.februar 2017.

    V službo je morala, ker možu v skokih ni šlo dobro in posledično ni prinesel dovolj denarja. Letos mu gre malenkost (!) bolje in ker je sposobna preživeti z minimumom (moževa plačica in otroški dodatki), se ji ne da več ...prikaži več delat. Drugo leto bo pa še vrtec cenejši in bo še lažje.

  • mihajuz 13:27 13.februar 2017.

    Dobrodošla v svetu, kjer ljudje hodimo v službo in domov hodimo utrujeni. Boga si res.