Magazin > Film & Glasba & TV
2584 ogledov

To nam za praznike pripravljajo naše televizije

Gledanje televizije bo postalo dražje. Žurnal24 main
Tri največje televizije smo vprašali, kakšen bo njihov praznični program.

Na Planet TV boste lahko v petek, 24. decembra ob 19.45, gledali filmsko premiero meseca Poredne mame 2: božič (Bad Moms Christmas) z Milo Kunis, Susan Sarandon in Kristen Bell. Sledita še dva božična filma, ob 21.40 bo na sporedu Varuška za božič (A Nanny for Christmas), ob 23.25 pa Popolna slika božiča (Picture Perfect Christmas). 

V soboto, 25. decembra, bo ob 18.30 na sporedu posebna praznična oddaja Planet Vau z voditeljico Sanjo Grohar. Ob 19.45 se bo veselo vzdušje nadaljevalo s posebno božično oddajo Pri Črnem Petru, ki prinaša vrsto odličnih glasbenih nastopov in presenečenj – tudi za voditeljico Jasno Kuljaj, ki je nedavno praznovala rojstni dan. Božični dan bo ob 21.45 zaokrožil še film Božično presenečenje (Christmas Under Wraps).

V nedeljo, 26. decembra, se boste ob 19.45 lahko zabavali s filmom Božična žurka v pisarni (Office Christmas Party), ob 21.45 pa sledi še komedija A-ekipa (The A-Team) z Bradleyjem Cooperjem, Liamom Neesonom in Jessico Biel. 

Vpetek, 31. decembra, bo ob 19.45 na sporedu film Umri pokončno (Die Hard), ob 22.15 sledi Umri pokončno 2 (Die Hard 2), ob 00.30 pa še Umri pokončno brez oklevanja (Die Hard: With a Vengeance). 

V soboto, 1. januarja, bo ob 19.45 na sporedu epski film Avstralija (Australia) z Nicole Kidman in Hughom Jackmanom, v nedeljo, 2. januarja, ša še z Umri pokončno 4 (Die Hard 4 – Live Free or Die Hard). 

Umri pokončno 2 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

TVS pa pripravlja naslednje: Takoj po koncu osrednje informativne oddaje TV-Dnevnik v petek, 24. 12. 2020, ob 20.00 vas bosta s Prešernovega trga in v živo iz studia 2 Televizije Slovenija pozdravili gostiteljici Helena Blagne in Bernarda Žarn. WV sodelovanju s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija bomo božični večer obogatili z najlepšimi božičnimi melodijami, prisluhnili bomo navdihujočim pogovorom z gosti, ki bodo večer prepletli s toplino, lepimi mislimi in skrivnostnimi božičnimi zgodbami." Natanko ob polnoči pa bo sledil neposredni prenos polnočnice iz koprske stolnice.

Tudi za ljubitelje sedme umetnosti bo poskrbljeno. Na TVS1 bo 24.12. ob 21.15 na sporedu film Božič na rtu spominov, ob 23. 20 Božič s sosedi, ob 01.15 pa Božična pogodba. Na božični dan ob 20.05 nas čaka klasika s Hughom Grantom, komedija Pravzaprav ljubezen. Zadnji dan v letu bo zaznamoval filmski maraton. Na TVS2 bo ob 19. uri na sporedu komedija Žandar iz Saint-Tropeza, sledi komedija Ljubezen na prvo bolezen in film Srečno novo leto. Ob 1.35 pa ša akcijska poslastica Vdove.

Na TVS1 pa lahko po silvestrsko obarvanem TV Dnevniku eno od zadnjih ur letošnjega leta preživite skupaj z ekipo oddaje Kaj dogaja?, ki je za vas pripravila satiričen in zabaven pregled vseh norosti letošnjega leta.

tanja postružnik koren | Avtor: Mankica Kranjec Mankica Kranjec
Na POP TV bomo 25. 12. videli finale oddaje Ljubezen po domače, na božični večer pa nam bodo delali družbo Denis, Pepelka in Brooke. Denis bo ob 20.00 kravžljal živce v filmu Božič Denisa pokore (Dennis the Menance Christmas), ob 21.40 bo na POP TV premiera filma Pepelkin božič (Cinderella Christmas), ob 23.35 pa se boste lahko potopili v Plavo laguno (Blue Lagoon).

Za božič bo finalu oddaje Ljubezen po domače ob 21.40 sledila premiera Božič v palači (Christmas at the Palace), ob 23.25 pa se boste lahko Vrnili v plavo laguno (Return to the Blue Lagoon). 
 

Komentarjev 3