Magazin > Film & Glasba & TV
489 ogledov

Tragična ljubezenska zgodba našla pot na velika platna

še vedno verjamem
1/5
Ena sama ljubezen ti lahko za vedno spremeni življenje.

Film Še vedno verjamem (I Still Believe) je resnična zgodba svetovno znanega pevca Jeremyja Campa.

V filmu je predstavljena njegova ljubezenska zgodba z Melisso, ki je bila njegova prva ljubezen. Poleg lepih trenutkov pa je ta zveza s sabo prinesla tudi veliko bolečino - Melissino bolezen, za katero je umrla. Kljub njenemu slabemu zdravstvenemu stanju sta se Jeremy in Melissa poročila oktobra 2000, vendar sta že na medenih tednih izvedela, da se je njen rak razširil, nakar je Melissa februarja leta 2001 umrla. 

"Dva ali tri tedne po njeni smrti sem napisal pesem "I Still Believe",“ se spominja Jeremy Camp. "To je bilo obdobje, ko nisem več želel igrati na kitaro. Končal sem. Odšel sem nazaj v Indiano k svoji družini, kjer sem se boril z depresijo. Bil sem obupan. Žaloval sem. Vendar mi je nekaj govorilo, da moram ponovno zgrabiti za svojo kitaro."

Ko je Jeremy prvič po Melissini smrti odigral in odpel pesem pred občinstvom, je spoznal, kakšen vpliv ima deljenje svoje bolečine z drugimi. Iskrenost, ranljivost … V občinstvu ni bilo nikogar, ki ne bi imel solznih oči. "Spominjam se, da sem rekel - želim deliti to zgodbo. Želim deliti njeno iskrenost, mojo bolečino, moj obup. Želim si, da vsak, ki je v takšni brezupni situaciji, ve, da upanje ostaja."

V filmu igrajo KJ Apa kot Jeremy Camp, Britt Robertson kot Melissa, Shania Twain, Gary Sinise in drugi. 

Film v kina prihaja 24. junija.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.