Magazin > Film & Glasba & TV
14571 ogledov

TV3 zamenjal seksi voditeljico, to je razlog

Lea Mederal TV3
To je njena zamenjava.

Novo oddajo na TV3, Zmenki, bo namesto seksi plavolaske Lee Mederal vodil zgovorni Rado Mulej. Oddajo bi morali začeti predvajati že to poletje, a se je snemanje zaradi zamenjave voditelja zamaknilo, zato bomo zabavno oddajo lahko spremljali že jeseni.

Zakaj so Leo zamenjali z Radom, nam je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi na TV3: "Zaradi zahtevnosti oddaje je bilo potrebnih veliko priprav, kar je zamaknilo termin snemanj, kar pa je žal sovpadalo s projekti, za katere je bila Lea dogovorjena že pred začetkom snemanja, zato smo se morali raziti, sporazumno seveda."

 | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
Pravi, da so z Radom zelo zadovoljni: "Takoj smo našli skupen jezik in z veseljem je sprejel izziv. Celo prepričani smo, da je boljša izbira, saj je ravno prav energičen in odštekan za tovrstno vodenje oddaje."

Koncept oddaje:

Spoznavanje bo s pomočjo oddaje Zmenki dobilo čisto novo dimenzijo. Zmenkarjenje in iskanje ljubezni namreč še nikoli ni bilo tako zakomplicirano! In iskanje partnerja še nikoli tako naporno!

Ne gre za tipične zmenke, ko kandidati/kandidatke le odgovarjajo na zastavljena vprašanja, ampak jih čakajo tudi izzivi (naloge). Če na zastavljeno vprašanje odgovorijo všečno ali če opravijo izziv, se pomaknejo polje naprej proti tarči (moškemu/ženski) za katerega/katero se potegujejo. Tisti/tista, ki prva pride do tarče, si prisluži z njim/njo zmenek.

Prvi del oddaje bo na sporedu 28. avgusta ob 20. uri, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.