Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

V Bilo je nekoč razkrite prve skrivnosti

patricija, franc
1/3
Planet TV
V šovu Bilo je nekoč že razkrinkali dva para.

Voditeljica Planetovega šova Bilo je nekoč, v katerem so tekmovalce katapultirali v leto 1810, Lili Žagar je včeraj razložila pravila igre. Tekmovalce bodo razdelili v dve skupini, ki bosta vsak teden določili vsaka svojega pomočnika, ki se bosta učila starodavne obrti. Zmagovalni pomočnik bo postal mojster, njegova skupina pa bo tisti teden varna. Poraženec se bo moral še z dvema članoma svoje ekipe na forumu boriti za obstanek v šovu.

Razkrite skrivnosti

V šov so se vselili tudi trije pari: mati in hčerka Tina Petrinač in Sara Kranjc, oče in sin Bojan in David Vnučec ter oče in hči Franc in Patricija Smodiš. Vsi so povedali, da nameravajo pred drugimi tekmovalci prekriti sorodstvene vezi, saj v tem vidijo prednost, a le Bojanu in Davidu je to uspelo. Bosta zdržala do konca?

Skriti vajenec

Tekmovalci pa enega konkurenta še niso spoznali. Lili je Blaža namreč zaprla v spalnico, saj ima skrito nalogo. En dan ima čas, da svoje sotekmovalce trikrat opozoriti nase, a zelo pazljivo, saj ostali ne smejo posumiti, da hrup povzroča človeško bitje. Če mu to uspe, si je priboril imuniteto. To pa lahko izgubi, če ostali kandidati do prvega obiska foruma odkrijejo, da je imel skrito nalogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.