Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

V Jazzvi bodo pokazali, kaj so letos skuhali

Popjazziada Jazzva
Na prednovoletnem koncertu vse letošnje novosti in tuji hiti. Obljubljajo tudi presenečenje.

"V torek bomo predstavili, kaj vse smo v Jazzvi skuhali v zadnjem malo več kot letu dni. Slišali boste lahko vse naše nove pesmi, nekaj smo jih pripravili prav za to priložnost, pa tudi kakšno staro pesem v novi preobleki bomo zapeli. In seveda vse svetovne hite," sporočajo iz ljubljanske vokalne skupine.

Člani vokalne zasedbe Jazzva so sicer letos Rebeki Dremelj pomagali preobleči njeno najljubšo balado Tvoja senca. Dremljeva je pesem posvetila vsem staršem in otrokom, ki se borijo z rakom.

Popjazziada | Avtor: Jazzva Jazzva
Iz Jazzve sporočajo, da bodo na letošnji prednovoloetni koncert, ki bo v torek, 9. decembra ob 19:30 v Antonovem domu na Viču, pripeljaji tudi glasbeno presenečenje; skupaj bodo tudi zapeli.

V predprodaji lahko vstopnice kupite za deset evrov (osem evrov stanejo za tiste, ki so mlajši od 26 let), 15 oziroma 12 pa bo treba zanje odšteti na dan koncerta, ko jih boste lahko kupili kar na prizorišču. Za mlajše od 15 let je vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.