Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

V kina prihaja najeksplicitnejši film leta

ljubezen Žurnal24 main
Opozarjamo, da kino napovednik ni primeren za mlajše od 18 let!

Na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu so vsi čakali samo en film. V zgodovini festivala smo bili redko priča medijskemu pompu, ki ga je vzbudilo novo delo uglednega argentinskega režiserja Gasparja Noéja, (ne)primerno imenovano Ljubezen (Love) in posneto v 3D tehniki. Vsi so hoteli med prvimi videti film z napovedanimi nesimuliranimi prizori seksa, zaradi katerih ga lahko mirno označimo za najeksplicitnejši film stoletja doslej. To potrjuje kino napovednik, ki vam ga tokrat predstavljamo, ob tem pa naj vas opozorimo, da nikakor ni primeren za osebe, mlajše od 18 let.

O zgodbi
1. januar, zgodaj zjutraj. Telefon zazvoni. Murphy se zbudi ob mladi ženi in njunem dvoletnem otroku. Posluša sporočilo, ki mu ga je pustila Electrina mama, ki je zelo je zaskrbljena in bi rada vedela, ali je bil Murphy kaj v stikih z njeno hčerko. Electro namreč že nekaj časa pogreša in skrbi jo, da se ji je nekaj zgodilo. V dolgem deževnem dnevu, ki sledi, se bo Murphy znašel popolnoma sam v stanovanju ob spominih na največjo ljubezensko razmerje, kar jih je kdaj doživel. Spominjal se bo dveh let, ki jih je preživel z Electro; dveh let gorečega poželenja, polnih obljub, iger, ekscesov, napak ... in seveda seksa.
 
Erotična drama Ljubezen 3D se ponaša s seksualnimi doživetji, kakršnih še nikoli prej nismo videli na filmskih platnih – od običajnega misijonarskega položaja (in vseh, ki jih dva človeka lahko izvedeta),  trojčka in vse do skupinskega seksa, svingerjev in transvestitov. Seveda pa ima film tudi koherentno vsebino in prizori seksa niso sami sebi namen, pač pa se pod vso to goloto skriva človeška zgodba, s katero se lahko marsikdo poistoveti.
 
Slovensko občinstvo si bo lahko ogledalo Ljubezen 3D od 29. oktobra.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 09:03 23.september 2015.

    Komaj čakamo ;)Čakamo pa še film v katerem je nastopila naša "Hollywoodska zvezdnica" Katarina Čas ob boku Ala Pacina. No po tej vlogi so mediji napovedovali velik prodor na Hollywoodski sceni, saj se ji je obetala glavna vloga ...prikaži več z velikim zvezdnikom Al Pacinom, v glavni vlogi : Danny Collins (http://www.imdb.com/title/tt1772288/?ref_=nm_flmg_act_3 ).No filma še vedno ni v Sloveniji, čeprav je film doživel premiero že davnega 10. Aprila 2015.Preberite si tale zapis:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/137109/medijsko-pretiravanje