Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

V lokalu napadli Emija

emi Planet TV
Joel in Rene Emiju nista stopila v bran …

Tekmovalca šova Bar Emija so sinoči neznanci v lokalu verbalno in fizično napadli. Posnetek drugega napada je Emi objavil na svojem Facebook profilu.

Spor naj bi izbruhnil zaradi Suzane, kaj točno se je zgodilo, pa še ni znano. Na posnetku se sliši le Emija, ki sta mu mlajša moška očitno grozila. “Ubij me, če me hočeš. Ubij me, če imaš jajca,” je nanje kričal Emi, ki je bil zelo jezen na Reneja in Joela, ki sta napadalca poznala, a se v spor nista vmešala.

Več jajc kot Joel in Rene sta na srečo imeli Tanja in Sanja, ki sta stopili pred Emija. Tako kot Tanja je bila nad sotekmovalcema razočarana tudi Ivona: "Ko se Joel joka za svojega bratca, so vsi okoli njega, če pa kdo drug, pa … ,” naj bi po pisanju spletne strani šova izjavila Ivona in dodala, da upa, da bo čim več časa preživela v baru, saj se ji gabi biti doma med preostalimi: "Namesto da držimo skupaj, folk boli k****."

Emi se je oboževalcem javil na Facebooku in sporočil, da je z njim vse v redu. "Z menoj je vse ok in definitivno si bom probal ne dovoliti, da me take stvari vržejo iz tira, ki pelje do zmage!!! Vsem hvala na podpori in pokončno kot vedno naprej!!;) Na posnetkih je drugi napad prvega ni. Hvala vsem strankam, ki so stale ob meni in mi ponudili podporo, ker tistk trenutek sem jo najbolj potreboval!!"

Komentarjev 2
  • mariot 06:20 31.marec 2015.

    A dj zjoki se model. Aja sori modelka.... vrjetn te zoki ni zaston useku. Zih si mu kej zucnu....

  • 4krogci 22:07 29.marec 2015.

    Zaradi lepsega se se na nobenga niso spravli....