Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

V novo leto z daljincem

Tomaž Kajzer Ilona Ljubičič
Silvester na TV. TV Slovenija in Planet TV tudi z lastnim programom in filmi, Pop TV in Kanal A samo s filmi.

Po komornejšem programu, ki gledalce čaka na božični večer, bo nekoliko pestrejše ob prehodu v novo leto, saj poseben program pripravljata tako TV Slovenija kot Planet TV, medtem ko bosta Pop TV in Kanal A za razvedrilo skrbela s povprečnimi ali celo večkrat predvajanimi filmi, kot so Sam doma 3, Bean in Poseidon.

Planet TV bo večerni program prepustil ekipi narodno-zabavne Rakete z Boštjanom Romihom, ki bo v oddaji gostil Jana Plestenjaka, Čuke, Saško Lendero, Ansambel Franca Miheliča, ansambel Biseri, Natalijo Verboten, Rebeko Dremelj, Prifarske muzikante, Ansambel Roka Žlindre in druge, po polnoči pa bosta na sporedu še filma Prikazen in Legenda o Baggerju Vanceu.

Nova serija, stari koncerti

TV Slovenija bo ob 20. uri na prvem programu predvajala prvo epizodo nove slovenske nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja v režiji Petra Bratuše z Matijo Vastlom v glavni vlogi, ob 21. uri pa se bo začela zabavnoglasbena oddaja Srečno 2014! Z različnih prizorišč jo bodo vodili Alenka Godec, Bernarda Žarn in Blaž Švab, ki bodo z gosti pokrili pop, simfonične in narodno-zabavne okuse, v sen pa bodo gledalce zazibali koncerti ob 50. obletnici Aleša Klinarja (0.30), Indexov s prijatelji (2.30) in zasedbe Los Van Van (4.30).

Drugi program TV Slovenija bo obarvan filmsko, saj se bodo po desetminutni humoreski iz leta 1963 Večerja za enega po 21. uri zvrstili filmi P. S. Ljubim te, satira Montyja Pythona Zdaj pa čisto nekaj drugega, Konica kopja, Imaginarij Doktorja Parnasa, Črna dalija in Skrivnosti narave, za dobro jutro ob 6.15 pa še Vsi psi gredo v nebesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.