Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

V Štirki jazz in metal

Klub K4
1/2
Arhiv Žurnala24
Klub K4. Novo vodstvo objavilo program do konca sezone.

Včeraj je na tiskovni konferenci v Kiberpipi, ki se bo iz prostorov na Kersnikovi ulici 6 preselila na Kersnikovo ulico 4, novo vodstvo predstavilo program kluba K4 do konca trenutne sezone. Začel se bo 19. aprila.

Prosto po Wikipediji

Na presenečenje nekaterih in na pričakovanja drugih bo Štirka dobila širšo programsko shemo, ki po odločitvi novega vodstva ne bo več namenjena samo elektronski glasbi. V K4 bodo kmalu priredili tudi metal večer, ob ponedeljkih pa bodo denimo študentski jam sessioni v organizaciji Jazz kluba Gajo.

Programski vodja Milan Gregorn je citiral opis kluba na Wikipediji, ki ponuja zelo široko paleto žanrov, in naletel na nemalo kritik prisotnih podpornikov prejšnjega vodstva, ki se je zavzemalo za bolj urbani pristop, namenjen specifični publiki.

Iz krogov ustanovitelja kluba Študentske organizacije Univerze v Ljubljani prihajajo informacije, da kavarna Metropol najverjetneje ne bo več del Zavoda K6/4, vse dejavnosti zavoda pa se bodo preselile v prostore na Kersnikovi ulici 4, kjer vhod kluba ogrožajo tudi arheološke izkopanine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.