Magazin > Film & Glasba & TV
11228 ogledov

Video: Tako je svoje dekle za roko zaprosil Anej iz BQL!

bql
Mlajši član dua BQL na koncu novega spota razkrije sladko novico.

bql | Avtor:
Pred slabo uro je splet preplavil video nove pesmi BUDALA, ki je v kratkem času poskrbel za velik val navdušenja, komentarjev in ogledov na Youtubu. Tudi zato, ker je na koncu videospota mlajši član dua BQL, Anej Piletič, razkril veliko novico: prihodnje leto bo dahnil usodni da!

Za BQL je eno najuspešnejših let in najbolj prelomnih let, odkar sta na sceni. Po uspešnicah NA FRIŠNO, ki je pred kratkim presegla več kot 2 milijona ogledov na Youtubu, ter radijskem hitu KO BO TO ZA NAMA, se BQL na lestvice vračata z novim hitom. BUDALA je njuna nova pesem, ki govori o zamujeni priložnosti in predolgem čakanju na odločitev o "tisti ta pravi". Šaljiva pesem s šaljivo vsebino in izvirnim videospotom.

Rdeča nit videospota je poroka priljubljenega pevca in voditelja Tima Koresa Korija, ki pa jo BQL poskušata uničiti. V videospotu Budala nastopajo mnoga znana imena: Kori, Challe Salle, Jasna Kuljaj, Ula Ložar, Polkaholiki, Lara Kadis, Blaž Babič in mnogi drugi, ki so igrali "svate".

Na koncu videa pa Anej potrdi novico, o kateri smo na Žurnalu24 poročali že septembra. Anej je svojo izbranko Izo zaprosil za roko, posnetek zaroke pa lahko vidite na koncu spota.  "V videospotu sem jaz tista 'budala', torej nekdo, ki je zaradi predolgega čakanja zapravil svojo priložnost. V resnici pa je ravno obratno. Septembra sem se odločil za velik korak in zaprosil svojo izbranko Izo. Zelo "old fashion": šel  sem na kolena  in rekla je: DA! Glede na tematiko videospota, sem se odločil, da delim z najinimi oboževalkami in oboževalci tudi video, kako sem jo zaprosil. Seveda sem ga posnel na skrivaj (smeh). Če kam, potem definitivno paše k zaključku najinega novega videospota. Poroka bo avgusta!" pravi Anej, Rok pa je dodal: "Pesem in video smo posneli že dolgo časa nazaj in prav toplo je pri srcu gledati trenutke druženja in zabave. Verjameva, da bo enkrat spet tako. Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to! Vesela sva, da na prvi decembrski dan lahko poslušalcem predstaviva nekaj pozitivnega, veselega, drugačnega. Ljubezensko zgodbo, ki bi jo najlažje opisal s pregovorom: priložnost zamujena, ne vrne se nobena.“

Odziv naših slavnih na Anejevo zaroko

Spot so pokomentirali Nika Zorjan, Dejan Krajnc in fantje iz skupine Polkaholiki, ki takšnega konca vsekakor niso pričakovali. Nika je ob pogledu na Anejevo zaroko komaj zadrževala solze, fantje pa so dobili kurjo polt. V videu si poglejte njihove presenečene obraze.


 

 
Komentarjev 3
 • peizysthe 07:10 02.december 2020.

  www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

 • creanarmi 03:52 02.december 2020.

  www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • Avatar Ariakvilla
  Ariakvilla 22:37 01.december 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com