Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Vsak s svojim voznikom

Vstopnice za jutrišnji koncert stanejo od 25 do 35 evrov. (Foto: Žurnal 24) Žurnal24 main
Indexi z gosti. Jutri na odru Cankarjevega doma domala vsa balkanska estrada.

Jutri se bomo spet zbrali vsi prijatelji, tudi vaš Zoran Predin. To, da je na odru toliko pevcev, nam ne dela nobenih težav. Vse skupaj je le en velik užitek, ko se spominjamo zlatih časov Indexov,” je o jutrišnjem koncertu Indexov s prijatelji v Cankarjevem domu dejal nekdanji pevec skupine Bijelo dugme
Željko Bebek.

Topić bi rad videl Benča
Prav nič ni težavno, če je na kupu toliko zvezd z Balkana, saj te sploh ne obstajajo (smeh); na ozemlju nekdanje Jugoslavije obstaja samo neokapitalizem ... Šalo na stran – da se takole dobivamo, je postala že tradicija. Seveda si želimo, da bi bilo tudi čim več slovenskih gostov. Sam bi na odru rad videl denimo Janeza Bončino - Benča, a to je stvar organizatorja,” nam je povedal legendarni član skupine Time Dado Topić.

Savić: Vse pesmi so hiti
Nad Indexi je navdušen tudi Massimo Savić, ki je, kot je razkril, vedno znova presenečen, kako resnično dobri so: “Veste, vse njihove pesmi so hiti. Ne morem se načuditi, koliko res dobrih pesmi imajo. Žal mi je le, da Davorina (Popovića, pokojnega člana Indexov, op. p.) ni več med nami. Ne bom pa vam lagal – toliko ljudi na odru je zelo težko uskladiti. Prav zato je ta del posla zaupan najbolj profesionalnemu človeku, ki je zame delal tudi koncert z big bandom v Ljubljani in mu popolnoma zaupam – Tomislavu Kašljeviću. To je človek, ki zna poskrbeti za to, da ima vsak izmed nastopajočih svojega voznika in svojo hotelsko sobo, s katero je zadovoljen, ter za vse druge podrobnosti.”

Indexi bodo s prijatelji (med njimi so tudi Mladen Vojičić - Tifa, Arsen Dedić, Aki Rahimovski, Hari Mata Hari, Branko Đurić - Đuro, Boris Novković in Saša Lošić) nastopili jutri ob 20. uri v Gallusovi dvorani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.