Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

"Vse skupaj ni bilo niti s od s***ja"

Hannah Mancini EPA
Potem ko se Slovenija spet ni uvrstila v finale Eurosonga, so se na družabnih omrežjih usuli komentarji o nastopu Hannah Mancini.

Hannah Mancini se je sinoči na evrovizijskem odru gledalcem predstavila s pesmijo Straight into Love, a žal jih ni prepričala dovolj, da bi nas uvrstili v finale. To je uspelo Moldaviji, Litvi, Irski, Estoniji, Belorusiji, Danski, Rusiji, Belgiji, Ukrajini in Nizozemski, domov pa bodo poleg Slovenije odšli Srbija, Črna gora, Hrvaška, Avstrija in Ciper.

Naša predstavnica je po nastopu dejala, da je razočarana in presenečena, ker je "ponosna na našo skladbo", a da nima nobenih obžalovanj.

Ponosni so tudi njeni oboževalci, ki so ji na Facebooku in Twitterju pisali sporočila, da je bila "zakon", da je opravila "odlično delo" ter da je bil njen nastop "fantastičen". Spet drugi so mnenja, da nas je neuvrstitve v finale stalo nesodelovanje s sosednjimi državami. "Nisem gledal in ne vem, kako so glasovali, vendar če bi zgoraj naštete države glasovale druga za drugo, bi najverjetneje imeli več možnosti. V slogi je moč in to vedo nekdanje ruske države," ter: "To je pa še mene šokiralo :(((( Belorusija, Litva, Belgija ... dizaster živi!!!! faaaaak, letos ne bo balkanskega vpliva ... Spet se nismo znali z našimi sosedi zment ;)"

"Vsaj za Emo nismo zapravljali"

Seveda pa se je našlo tudi kar nekaj kritikov, ki so pričakovali, da nam to ne bo uspelo: "In ste presenečeni? Vse skupaj ni bilo niti s od sranja, tako slabo je bilo. Prežveči, izpljuni in na svidenje drugo leto." Eden od komentarjev je bil tudi: "Glede na to, da še nisem slišal Republičana, ki bi mu nebil naš komad nevšeč, je neuvrstitev v finale res nepričakovana." ... "Torej na Evroviziji ne bo Slovencev? No, sej v resnici jih ni blo že v štartu ;)" Nekateri so veseli, da vsaj nismo zapravljali denarja za Emo, kar bi morali storiti tudi v prihodnje. "Najbolš bi bilo, da sploh več ne sodelujemo, škoda denarja," ter: "Če pogledate z druge plati, je dobro vsaj, da letos nismo zapravljali za EMO in podobne reči."

Komentarjev 4
  • zic 11:41 15.maj 2013.

    a ne, denar bi lahko porabili za zavržene muce????

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 10:11 15.maj 2013.

    Smola da smo med samimi bivšimi Rusi.So premočni lobiji.Naša je bila zelo dobra,ni se ji treba sramovat.Polfinale bi trebalo razdelit,vse bivše Ruse skupaj,pa naj se med sabo jebejo,nas ostale pa skupaj tako bi mogoče imeli kakšno možnost tudi drugi.

  • 1111 08:53 15.maj 2013.

    ...v evrosongu prevladuje kuhinja gay lobija...iz leta v leto pa itak postaja popevka držav bivše ruske federacije...denar, ki se ga nameni za to zadevo, bi se dalo pametnje porabiti...