Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Začnejo z nogometom, nadaljujejo z novicami

Planet TV, Jerca Zajc Šušteršič, Živa Rogelj, Marko Potrč in Tomaž Bratož. Boštjan Tacol
Čez teden bo zaživela nova komercialna televizija Planet TV. Informativni program, ki bo na sporedu novembra, bo temeljil na novicah, obdelanih na malo drugačen način.

Kot je bilo napovedano, bo nova komercialna televizija Planet TV z oddajanjem pričela v torek, 18. septembra. Gledalcem bo najprej ponudila prvo tekmo Lige prvakov, ki jo bo spremljal studijski program. Program se bo nadgrajeval s serijami in filmi, informativno oddajo in dvema resničnostnima šova Paradise Hotel in Dober posel, ki pa bodo na sporedu novembra. Točnega datuma predvajanja še ni.

Informativni program se bo pričel z večerno oddajo, ki jo bodo vodili Marko Potrč, Živa Rogelj, Jerca Zajc in Tomaž Bratož. Točne ure, kdaj se bo oddaja pričela, še ne morejo razkriti, bo pa med 18. in 20. uro, potrdi odgovorni urednik Planet TV Rajko Gerič. "Pri informativnem programu bomo malo sveži in hitri, gradimo na kredibilnosti in verodostojnosti in na tem, da bodo naši gledalci dobili v krajšem času paket novic iz domovine in sveta,“ še doda Gerič. "Profilirali bomo svoje voditelje in novinarje, kakšne zadeve pa bomo izpeljali na malo drugačen način. Pri nas bodo gledalci dobili isto novico ali dogodek, a obdelan na drugačen način.“ Trenutno se pri informativnem programu fokusirajo samo na večerno oddajo, takoj ko bo mogoče, pa bodo ponudili tudi kratke novičke že čez dan, je še znano.

Komentarjev 2
  • dixy 10:00 27.oktober 2012.

    janša tv

  • KOJAK 17:24 11.september 2012.

    Aja kako pa zgledajo drugače obdelane novice? Glede na Siol bodo to DESNE novice!!!