Magazin > Film & Glasba & TV
1976 ogledov

Ženska, ki ve, kako trmast je predsednik Pahor

Nataša Gorenc
Borut Pahor ji je zaupal.

Nataša Gorenc, ki bo v šovu The Biggest Loser Slovenija skrbela za treninge tekmovalcev, je v svoji bogati karieri trenirala že številne zanimive osebnosti, na svoj seznam pa je uspela dodati tudi samega predsednika države Boruta Pahorja. "Trenirala sva ravno v času, ko je okreval po poškodbi rame," je uvodoma povedala Nataša. "Zelo je trmast in zelo dobro je treniral. Videlo se je, da je športnik, da je v njem športni duh. Kljub temu, da je bilo vse skupaj ravno po poškodbi, je odlično izvajal stabilizacijske vaje. Lahko rečem, da je bil na treningu resnično 'top'."

Nataša že komaj čaka na začetek najtežje preizkušnje letošnje jeseni, ko se bo na Planet TV začel tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija. Tekmovalcem ne bo prizanašala, saj si želi, da bi se v šovu uspeli kar najbolje dokazati in stopiti čim večje število kilogramov.
Šov se začne 6. oktobra.

Komentarjev 2
  • Avatar Džoser
    Džoser 15:12 29.september 2017.

    Križar ali res ne veš kako je poškodoval ramo?Izpahnila se mu je ko je prejemal poslansko plačo s katero ni mogel preživeti,kaj šele kupiti jutranjo kavo svojim prijateljem in bebasti Slovenci ga izvolijo za predsednika.Bedno!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:09 29.september 2017.

    In od česa si je poškodoval ramo,da ni mogoče preveč ležal z ramo po štengah in se pačil za fotografe,klošar?