Magazin > Film & Glasba & TV
47228 ogledov

Zgodba o treh sestrah ganila gledalce in POP TV

delovna akcija
1/11
POP TV
Tokrat so pomagali sestram Pann iz Celja.

Tokrat so si bili gledalci edini – sestre Pann iz Celja so si zaslužile pomoč Ane Praznik in POP TV. 

Mojstri najlepše oddaje na naših malih ekranih, Delovne akcije, so Neni, Nini in Ines prenovili stanovanje, v katerem se bodo dekleta, ki so morala v življenju že veliko pretrpeti, in Nenin ter Ninin sin, odslej odlično počutili.

delovna akcija kritike Magazin POP TV pomagal družini znane Slovenke

Sestre Pann so si zelo blizu. Ker so že zelo zgodaj izgubile starše, so se namreč lahko zanesle le ena na drugo. Kmalu po tem, ko se je družina preselila v svoje stanovanje, je oče zbolel na živcih in storil samomor ter družini zapustil dolgove. Štiri leta pozneje pa je nenadoma umrla tudi njihova mama, in sicer za posledicami razpoka anevrizme. Dekleta pravijo, da se jim je z njeno smrtjo porušil svet.

delovna akcija | Avtor: POP TV POP TV

Takrat 22-letna Nena je morala prevzeti skrbništvo nad mladoletno Ines, ki bi sicer morala k rejnikom. Starejši sestri sta si pozneje ustvarili svoji družini, a družinska sreča spet ni trajala dolgo, zato sedaj spet živijo pod eno streho. Usoda je nato udarila še enkrat. Nina se je nenadoma zgrudila in zdravniki so ugotovili, da ima tri anevrizme možganske žile, ena je počila, dve pa sta tempirani bombi. Nina je morala na dve operaciji, po zadnji ni več ista. Izgubila je voljo do življenja.

Dekleta z Nenino plačo kot sobarica in Ninino skromno socialno pomočjo komaj shajajo. Denarja za prenovo ni. Neni se najbolj srce trga zaradi otrok, ki nimajo otroške sobe. Vsi štirje spijo v eni postelji … Tega je sedaj konec. V galeriji si lahko pogledate, v kakšnem prelepem domu sedaj bivajo.
 

Komentarjev 1
  • maresem 10:25 14.april 2020.

    Ja, se lahko strinjamo