Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Žiga takoj razkrinka Pio!

pia, žiga voyo.si
Tekmovalci Big Brotherja so včeraj izgubili Dijano, dobili pa dva nova sostanovalca, Pio in Tiborja.

Gledalci so odločili, da mora šov zapustiti Dijana, ki je izjavila, da je izselitve zelo vesela, saj v hiši vlada hinavščina. Najhujši je menda Tomaž. Ta je včeraj doživel hladen tuš. Ko je v hišo stopila Pia, je namreč Žiga takoj opazil, da je oziroma da je bila nekoč moški.

Ko je Pia odgovarjala na vprašanja o svoji višini, je Žiga pripomnil: "Prej si bil tudi tako visok?” Pia se je le zasmejala.

Ko so to dejstvo razkrili Tiborju, ki je sicer tudi sam posumil, da bi lepotička nekoč lahko bila moški, je Tomaž nekaj minut gledal predse kot bik v nova vrata. Verjetno se je spomnil vseh svojih pripomb in kako se je z mlado Koprčanko spogledoval. Med drugim je, ko je s Pio živel v elitnem delu, izjavil: “Tina je tečna. Saj veš, kako je, če imaš menstruacijo.” Legendaren je tudi njegov komentar na Ksenijo in Marka. Pii, ki romance med tekmovalcem ni bila vesela, je namreč nekoč rekel: “Pa kaj si ljubosumna? Da ima ona tiča, ti pa ne?”

Tomaž je sicer pozneje izjavil, da je njemu popolnoma jasno, da je Pia sedaj ženska. Dvomimo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.