Magazin > Film & Glasba & TV
134 ogledov

Zmagovalka šova Big Brother je Pia

pia Facebook
Po 15 tednih se je končal resničnostni šov Big Brother, v katerem se je 15 tekmovalcev potegovalo za 50 tisoč evrov. Zmagala je Pia Filipčič!

"Počutim se zelo dobro. Nepričakovano. Hvala vsem, ki ste glasovali zame. To je zmaga za drugačnost. To je to,“ je povedala zmagovalka in dodala, da bo denar porabila za operacijo, s katero si bo spremenila spol. Z dobičkom bo pomagala tudi družini in si uresničila še kakšne sanje.

Na oder je prihitela tudi Pijina mama, ki se je zahvalila sodelavcem. "Moram izkoristiti priložnost. Moram se zahvaliti svojim sodelavkam in sodelavcem, da so me podpirali, da sem lahko jaz podpirala Pio. Hvala, da ste mi omogočili, da sem danes tukaj.“

Boj med ženskama

"Pia je bila ena od mojih favoritk. Od zadnjih štirih sem najbolj navijala za Pio. Vseskozi je bila pozitivna. Delala je šov, bila je iskrena. Verjamem, da ji ta nagrada veliko pomeni, verjetno bolj kot drugim. Srečna sem, da je zmagala ženska," je povedala drugouvrščena Ana Mari.

big brother | Avtor: Facebook Facebook

 V superfinale so se sicer uvrstili štirje – Ana Mari, Seba, Tomaž in Pia. Včeraj sta morala tik pred ciljno črto šov zapustiti Mitja in Ana, ki sta od zadnjih šestih kandidatov dobila najmanj glasov občinstva.

Prvi, ki je moral nocoj zapustiti šov, pa je Sebastjan. "Vesel sem, da sem prišel tako daleč. /.../ Na začetku sem se odločil, da se bom posvetil nalogam, tudi tistim, ki ne ustrezajo mojemu značaju. Bil sem jaz,“ je povedal po izhodu, na pripombo, da se je v šovu spremenil, pa je dejal: "Morda sem pokazal svojo pravo osebnost, ki sem jo prej skrival. O sebi sem spoznal, da se moram naučiti sprejemati in ne samo dajati. Sedaj tudi vem, da preveč razmišljam.“

Za Sebastjanom je moral iz hiše Tomaž. "Čustev je veliko. Največ pa zato, ker se zavedam, da bom kmalu videl svoje domače. Ponosen sem, da sem prišel med top tri. To je zmaga mojega življenja,“ je povedal Tomaž in dodal, da je bilo najbolj veselo, ko je bila v hiši AJ. "Takrat sem se najbolj odprl,“ je priznal.

PREBERITE ŠE: Tomaževi oboževalci ogorčeni

Komentarjev 4
  • Presvetli 11:17 20.junij 2015.

    Se čudiš? Jaz,ne. To je čisto normalno v Ljubljani. Takšna slika pa žal leti tudi na preostale dele Slovenije zaradi nemoralnosti v Ljubljani. Vsi nas imajo južno za Pe**e!!

  • saša 11:08 20.junij 2015.

    Če bo ta denar uporabil za operacijo, mu bo čez leta najverjetneje žal. Vendar tu poti nazaj ni. Vsi, ki ste pripomogli k njegovi zmagi, boste lahko sokrivi za uničenje življenja mladega fanta, ki ga je prevzel pohlep po slavi ...prikaži več (kajti sam verjetno ne bi mogel plačati operacije in bi bil obvarovan). V resnici pa išče samo sprejetost in ljubezen, kot mi vsi.

  • dd 08:22 20.junij 2015.

    Zmagala je pijanost, nemoralnost, prostaškost,... To je zelo slab zgled občestvu. Ta denar bo zapila že prvi teden.Sebastjan, ki pa je predstavljal vse moralne in etične lastnosti pa je poraženec. Grozno. Ma kaj nič ne razume ta svet. Ali ...prikaži več je šlo že vse v maloro?