Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Zoran grozi: "Če se vrnem, so ga naj*****“

Zoran POP-TV-2
Tekmovalci Gostilne so včeraj na nominacijah odločili, da mora ta teden na vroči stol njihov najstarejši član Zoran. Ta se je po nominacijah obnašal, kot bi bil njihov najmlajši član.

Zoran je najprej napadel Julijano, naj začne razmišljati s svojo glavo, saj se podreja pritisku skupine. Ta mu je poskušala razložiti, da temu ni tako, a je Zoki ni hotel poslušati. Nato se je sprl še z Janijem, ki ni mogel razumeti, zakaj se tako razburja, saj je sam izjavil, da želi domov.

Zokijeva jeza je samo še naraščala. V pogovoru z Brankom je celo zagrozil: "Vedel sem, da bodo mene nominirali. Naredili so mi uslugo. Oni nimajo šans, da me vržejo ven. Bomo videli. Bom pa tudi vesel, če grem. Kajti če ostaneš v taki družbi, moraš res imeti karakter na visoki ravni. Če pa se vrnem nazaj, so ga naj*****. Do konca jim bom pojedel živce. Samo igral se bom. Takrat se bo šele začel šov. Začel jih bom zajeb**** in podje*****. Jim bom ruknil sol not.“

Komentarjev 6
  • jakec1897 15:23 15.oktober 2012.

    Zoki, Izolanom nisi niti do mezinca na nogi. Ko boš bral te komentaje boš že nogiran iz šova - če te ne bodo prej sotekmovalci v rit nasuvali, da boš do rodnega kraja zletel.

  • Simba 14:47 15.oktober 2012.

    E Zoki, ne delaj nam sramote. Izolani nismo taki. Si jim pač šel na živce in so te poslali domov.

  • dd 11:05 15.oktober 2012.

    Upam, da pojde Zoran na kakšno terapijo, pa Meri naj vzame s sabo. Za svojo nesposobnost ne moreš kriviti drugih in se jim nato celo maščevat. Groza.