Magazin
16 ogledov

Hlače prepustite moškemu

Ima ona vse pod nadzorom? Žurnal24 main
Priznajmo si, danes v razmerjih večinoma odločamo ženske. Me izbiramo restavracije, načrtujemo potovanja in ne nazadnje je od nas odvisno, kdaj se bo tresla žimnica.

Z vse večjo emancipacijo ženskega spola so se spremenila tudi razmerja moči v ljubezenskih zvezah. Že dolgo ne velja več rek "kot dec reče, tako pa bo". Vedno več je prilagajanja, ki pa je največkrat videti tako, da ženska s svojimi zvijačami prepriča dragega, da bo tako, kot ona predlaga, najbolje za oba. Moški se niti ne zaveda, da ne počne stvari, kot si jih sam želi, in med prijatelji kmalu izpade copata. Njemu pa se še sanja ne, zakaj.

Vendar pa vaše obvladanje vsega v razmerju, razen če niste pravi "control freak", ni zdravo za vajino vezo. Kaj kmalu se boste naveličali moškega, ki deluje na vaš žvižg. Ženske, še tako emancipirane, potrebujemo pravega moškega. In pravi moški tudi kdaj pa kdaj zaropota. Fantje, zato le povejte svoje. Sprva ji ne bo čisto jasno, kasneje pa vas bo imela še raje. Zveza bo tako bolj zanimiva, vi pa bolj cenjeni. Tako z njene strani kot tudi s strani prijateljev.

Neodločnost je dolgočasna, odločnost pa seksi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.