Magazin > Horoskop in Numerologija
31 ogledov

Astrologinja: "Predsednik bo Borut Pahor"

Danilo Türk, Borut Pahor, Milan Zver Anže Petkovšek
Ema Kurent je na Facebooku zapisala, da meni, da bo novi predsednik države Borut Pahor.

"Soočenja nisem spremljala, toda kot sem napisala že pred meseci, ko se je javno mnenje zelo močno nagibalo na stran Danila Türka, menim, da bo predsednik države Borut Pahor. Skoraj nemogoče pa je, da bi zmagal v prvem krogu, saj bodo volitve na dan pred sončnim mrkom in ob retro Merkurju. Odločilen bo torej drugi krog,“ pravi astrologinja Ema Kurent.

Neprimeren dan za volitve

Numerologinja Lili Sorum pa je mnenja, da bo volilni dan najbolj naklonjen Danilu Türku in Borutu Pahorju. "Sam dan volitev bo zelo silovit. Energija števila 1 je premočna in kot numerologinja bi tak dan označila kot popolnoma neprimeren za volitve. Sam dan bo poln presenečenj in nenapovedanih preobratov," pravi Sorumova in dodaja: "Numerološko gledano 11. 11. 2012 najbolje kaže sedanjemu predsedniku, zelo dobro tudi gospodu Pahorju in nič kaj obetavno gospodu Milanu Zveru."

"Türk je v letu pod vplivom osmice, ki označuje poslovne uspehe, in v mesecu pod vplivom števila 1, ki obljublja nove pričetke. Volilni dan pa je zanj pod vplivom 3, kar označuje dan pozitivnih sprememb in notranjega otroka. Poudariti gre, da če sam ne zaupa vase, je to dan polomije (število 3 deluje lahko kot domišljija, v pozitivno ali negativno smer). Pahor se prav tako nahaja v zelo intenzivnem letu, ki mu nosi sadove njegovega dela (osebno leto 9), na sam dan 11.11. pa se bo soočal s preteklostjo in polagal temelje prihodnosti, zato je zanj ugoden. Zver je v osebnem letu, ki označuje obdobje osebnostne rasti in umika, sam dan pa bo pod vplivom števila 2, ki nakazuje na počasen dan, ko se zadeve rade preložijo, zavlečejo in podobno.“

Numerologinja o značajskih odlikah predsedniških kandidatov

"Türka odlikuje mojstrsko število 11/2, ki simbolizira vizionarja. Duhovna numerologija bi ga označila kot duhovnega glasnika, torej kot osebo, ki predaja modrosti in znanja naprej. Kombinacija osebnih števil kaže na samostojno osebo, ki je sicer rahločutna do potreb drugih, ne dovoli pa izkoriščanja lastne dobrote in razumevanja. Starejši, kot bo, bolj mu bo ustrezal vodilni položaj, pa naj gre za politiko ali gospodarstvo (število zrelosti 8)."

"Pahor ima kar nekaj karmičnih dolgov. Preden nas to odbije, naj vas opozorim, da lahko te odplača v tem življenju, in sicer z dobrimi dejanji. Zato je prav, da se ima možnost izkazati. Tudi gospoda Pahorja odlikujejo lastnosti voditelja in osebe, ki se zlahka prilagaja, a ne izgublja svojega bistva. Če preprosteje povem, stoji za tem, v kar verjame."

"Zver pa ima zanimivo kombinacijo osebnih števil, ki ga opisujejo predvsem kot čustveno in ustvarjalno osebo. Razume veličastnost življenja. Je sicer človek, ki ga lahko spodbuja ambicioznost, bolj verjetno pa je, da nase pozabi, ker rad pomaga drugim. Lahko se tudi zgodi, da njegove namere ostanejo le na ravni misli. Ne primanjkuje mu vizij in ustvarjalnosti. Kot politik bi potreboval malo več energije števil 1 ali 8, ki ne gradita gradov v oblakih, ampak na realnih tleh."

Komentarjev 23
  • Senior 17:55 09.november 2012.

    Ne smae imeti dve v kuruzi.

  • privat 14:30 09.november 2012.

    kaka bedarija...Pahor ne bo dobil 20%od volilnih udeležencev... ja na volitve bo treba da se zgodovina pizdarij ne ponovi! Pa tudi če volitve ne ustrezajo mafiji ,bojo kandidati dobili nadomestne čičke ki so prelepo plačani...kar pomeni dragi državljani..izgubili bomo vseeno!

  • Scott 13:20 09.november 2012.

    V kolikor se to res zgodi,naj gospo Emo Kurent vzame za prvo,glavno svetovalko.?