Magazin > Horoskop in Numerologija
453 ogledov

Decembra romantično ali pač?

Zima
Sledite svojemu srcu, delujte po pameti!

Obdaja nas romantična energija, zato ne bi bilo prav nič presenetljivega, če bi se nedolžen praznični flirt razvil v nekaj več. 

Dobra novica za vezane pa je, da je sama energija usmerjena poleg romantike tudi v družino. Tudi sicer so prazniki čas druženja in povezovanja. Namenite več časa oddaljenim sorodnikom in osebam, ki jih že dalj časa niste videli. Ob tem se ne pozabite posvetiti tudi sebi.

Za začetek nekaj vprašanj
Zaključujemo najbolj karmično leto tisočletja, zato si vzemimo čas za pogled nazaj. Kakšna oseba ste bili decembra 2018? Kaj se je spremenilo? Ste zrasli, ste bolj dozoreli? Ste srečni? 

Kakšna oseba želite biti decembra 2020? 

Decembra sadimo semena prihodnosti
Obdajala nas bo plodna energija, zato velja opozorilo: če ne načrtujete naraščaja, poskrbite za zaščito! Odločitve, sprejete decembra, bodo imele močan in dolgoročen učinek, zato izbirajte modro. Sledite svojemu srcu in delujte po pameti. To je zmagovalna kombinacija. 

Odnosi znova v ospredju
Opazili boste, da vam prija družba vam ljubih oseb ter da si želite več bližine. No, seveda pa bodo morebitne razpoke v odnosih mnogo bolj občutene in vidne. Tisti, ki ste nesrečni z nekom, boste to občutili še močneje. Lahko bi se počutili bolj osamljene kot  običajno, kar pa je pravzaprav opozorilo vaše duše, da se sami sebi ne posvečate na način, ki bi vas notranje izpolnjeval.

Nihče nas ne more osrečiti. Prisotnost nekoga vam pa lahko pomaga biti boljša oseba. Seveda pa ste takšni, kot ste popolni. Pomembna lekcija meseca decembra bo tako ravno sprejemanje sebe takšnih kot ste in tudi vaših bližnjih. Vsak izmed nas ima pravici biti kdor je in kakor je. Tudi vi. Tui vaši starši. Tudi vaši otroci. Tudi vaš partner/ka, nadrejeni, sosedje, prijatelji in tako naprej.

Možni izpadi Ega, užaljenosti in čustvenega manipuliranja
Opozarjala sem, da je leto 2019 čas, v katerem bodo na plano pokukali čustveni vampirji, večne žrtve in osebe, ki rade manipulirajo. To se dogaja iz dveh razlogov: te osebe se učijo biti bolj zrele. Le kako? Tako, da ne dosežejo ''svoje'' s svojimi izbruhi in izsiljevanjem. Vi na drugi strani pa utrjujete lastno samospoštovanje in pa spretnost postavljanja mej – in verjemite, ZELO boste to veščino potrebovali naslednje leto.

Naj nas energija prazničnega decembra opomni na prave vrednote življenja: Ljubezen, mir, resnico in spoštovanje med ljudmi.

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.