Magazin > Horoskop in Numerologija
1821 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 19. oktober

horoskop Profimedias

OVEN

Splošno:
Predajali se boste čustvom, ki vas bodo odnašala vedno dlje stran od resničnosti. Povratne informacije boste sprejemali selektivno, samo tisto, kar boste hoteli slišati. Tako da kakšni večji plani danes so že vnaprej obsojeni na neuspeh, pa tudi pri denarju vas lahko hitro zanese. Skušajte se čim bolj držati zlate sredine.

Ljubezen:
Vezani boste doma naleteli na partnerjevo nezanimanje in aroganco, zato se boste po nasvet zatekli k neki drugi osebi nasprotnega spola. Bodite pazljivi! Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim načelom, saj imate čudovite prijatelje, ki vas podpirajo. Nocojšnji večer izkoristite za druženje z njimi.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

seks strast par Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 16. 10. in 22. 10.

BIK

Splošno:
Škoda bi bilo, da bi zanemarili tako ustvarjalne ideje, ki so se nakopičile v vaši glavi. Pokličite prijatelje in se pogovorite o njihovih možnostih za uresničitev. Saj veste, da več glav več ve. Nekateri boste danes spoznali, da imata s pomembno osebo zelo različno mnenje glede nečesa. Ne skrbite, čas bo pokazal svoje.

Ljubezen:
Vezani se boste s partnerjem zapletli v manjši prepir, ki pa se bo tudi hitro končal. Dovolj ste pametni, da se zavedate, da ne veste vsega in tega se ne sramujete. Samski pa boste danes ugotovili, da imate kljub vsemu še vedno veliko oboževalcev. Polni boste prav posebne energije. Izkoristite jo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Danes boste močno optimistični, četudi razlogi za to morda ne bodo utemeljeni. Čaka vas neko soočenje na osebnem področju, ki pa se mu boste še naprej uspešno izmikali. Najbolje bi bilo, da bi s tem čim prej opravili, saj zavlačevanje ne bo rešilo situacije. Če je potrebno opravičilo, pa to nemudoma opravite.

Ljubezen:
Vezane čaka soočenje s partnerjem. Neke zadeve sta dolgo časa odlagala, danes pa bosta svoj odnos lahko izboljšala. Za samske pa bo današnji dan nekoliko bolj ugoden. Veliko bolj umirjeni boste, večer pa boste z veseljem preživeli v domačem naslonjaču.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Danes boste utrujeni in leni. Že zjutraj se boste težko splazili iz postelje, počutje pa se tekom dneva ne bo kaj prida izboljšalo. Ne boste vedeli, ali bi se lotili sestavljanja načrtov ali pa bi raje samo sanjarili. Neodločni boste in kar ne boste sposobni ukrepati.

Ljubezen:
Samski boste danes nadvse privlačni. S svojo očarljivostjo boste lahko dobili vse, tudi pozornost neke osebe, ki vam je že dalj časa simpatična. Vezani se nocoj držite partnerja in družine. Le oni vas ne želijo videti na tleh samo zato, da bi se sami počutili bolje. Znebite se občutka, da ste odgovorni za srečo drugih.

Ljubezen:4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Danes boste svoj čas namenjali stvarem, ki niso na vašem dnevnem planu. Za službeno področje to lahko pomeni nekaj težav, ker boste očitno neproduktivni. Za družabno področje pa bodo to ugodni vplivi, saj se bodo skozi ves dan okoli vas zbirali zabave željni ljudje, pa tudi govoric in celo opravljanja ne bo manjkalo.

Ljubezen:
Današnji dan ne bo po vašem okusu. S partnerjem se ne bosta razumela in tudi mostovi, ki vaju povezujejo, bodo postajali vse bolj krhki. Pravzaprav si boste še najbolj želeli miru pred ljubezenskimi težavami in partnerjevimi pričakovanji. Samski pa boste lomili srca, a brez želje po čemerkoli resnem.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Dan izkoristite za potovanje ali odhod na krajši oddih, še posebej z otroki in prijatelji. K situacijam začnite pristopati na nov, svež način. Poslovne zadeve bodo zahtevale večjo posvečenost, ki bo obrodila sadove. Zdravje in forma bosta podlegli vzponom in padcem. Imunski sistem bo oslabljen, aktivirale se bodo kronične bolezni in alergije.

Ljubezen:
Dan bo prinesel izbruh potlačene napetosti, a v kolikor je vajina zveza čvrsta, ta ne bo prinesel toka nezaželenih dogodkov. Po izbruhu lahko pričakujete izboljšanje v odnosu, saj sta kljub vsemu v pozitivnem obdobju, v katerem se bosta dobro razumela. Drug drugega bosta spodbujala k poslovnemu uspehu in se skupaj veselila doseženega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Čustva vam ne bodo dala miru, saj boste razmišljali o tem, kaj si pravzaprav želite. Zdi se, da ste glede vašega zasebnega področja močno neodločni, kar vam povzroča precej dodatnih zapletov. Vaša energija se porazgubi, prepogosto spreminjate svoje cilje. Tudi vaši bližnji vam težko sledijo.

Ljubezen:
Dan bo lahko prinesel določeno napetost, ki pa se bo do konca dneva postopno ohladila. Pričakujete lahko spremembe v odnosu in te vam bodo prinesle zanimivo potovanje. Obdobje nemira in nezadovoljstva bo kratko, a bo pustilo določene sledi. Prepustite se skupnim sanjam in načrtom.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste s svojimi prijatelji popolnoma iskreni, brez zadržkov boste. Zaupali jim boste tudi najbolj intimne skrivnosti, kar bo pripeljalo do še bolj trdnih odnosov. Pričakujete lahko vzajemno predanost, ki vam bo pomagala prebroditi mnogo težav. Pokažite jim, da ste jim hvaležni za podporo.

Ljubezen:
Vezani boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo. Zastavljenih ciljev se morate trdno držati, na poti do tja pa vas ne sme zaustaviti nobena ovira. Če ste samski, potem današnji dan ne bo ravno po vašem okusu. Zaželeli si boste novih avantur in nečesa, kar bi vaš vsakdan popestrilo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:
Čutite, da se morate premakniti naprej, vendar pa imate hkrati občutek, da ste ujeti v začaranem krogu in kar ne veste, kako bi izstopili iz njega. Ne pričakujte sprememb in zgodile se bodo same od sebe. Uživajte v tem, kar imate in bodite hvaležni za vse, kar vam je bilo dano.

Ljubezen:
Samski in tisti, ki hrepenite po vznemirjenju, lahko nocoj pričakujete nekaj novega in nadvse strastnega. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu in osvajanju. Vezani boste danes utrdili odnos s partnerjem. Po dolgem pogovoru se bosta spet zbližala.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Izogibajte se stresu, drugače se boste znašli v razpravah in sporih. Lahko pričakujete spremembe na delovnem mestu, saj vam bo poslovno življenje na splošno najbolj pomembno. V ospredje bodo stopile vaše ambicije, disciplina in odgovornost, velika bo tudi želja po učenju in napredovanju. Neuspeh boste doživljali zelo fatalno!

Ljubezen:
V prvi polovici dneva bosta s partnerjem usklajena in ne bosta težko našla skupnega jezika. V drugi polovici pa se kažejo težave. Izvor vsega bo neka situacija, v kateri se bosta zavedla, kako različno mišljenje pravzaprav imata. Bolj ko boste dlakocepski, slabše bo. Skušajte čim prej na vse skupaj pozabiti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Danes boste razpoloženi mnogo bolje kot bi si mislili, saj navsezadnje niste ravno v najbolj cvetočem obdobju. Te dni vas pogosto napade slaba vest, saj menite, da zdaj res ni čas za popuščanje. Danes pa se vam bo uspelo sprostiti. Preživite ta dragoceni čas v družbi svojih najdražjih in to večkrat ponovite.

Ljubezen:
Vezani boste danes skušali nekim zadevam priti do dna in dojeti bistvo težav. Odkriti boste želeli neko skrivnost. Samske čaka nadvse lep dan, a le če boste neki osebi priznali svoja občutja, drugače bodo ta začela delovati proti vam. Izkoristite priložnost, ki se morda ne bo več ponovila.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Načrti bodo preplavili vašo glavo in nikakor se ne boste mogli izviti iz njihovega primeža. To bo vplivalo na vašo zbranost, ki bo zato slabša, kar pa danes ne bo tako zelo usodno. Ne boste se namreč posvečali nobeni posebej pomembni stvari. S partnerjem se boste predajali razvajanju.

Ljubezen:
Samski se boste nocoj znašli v trenutnem naletu strasti, a boste hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite resno vezati. Tudi vezanim ne bo šlo vse po načrtu. S partnerjem sta prezaposlena in preobremenjena, ljubezen in intimnost pa postavljata na stranski tir. Nepotrpežljivost vama bo še dodatno zmešala štrene.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.