Magazin > Odnosi in prosti čas
6865 ogledov

Astrologija: To so največji lomilci src

seksi moški Profimedias
Poznate kakšnega?

Vsak se na svoj način sooča z razhodom ali ločitvijo. No, nekateri ljudje, rojeni v spodaj zapisanih znamenjih, pa se s tem soočajo na prav poseben način. Oni poskrbijo, da si jih zapomnite in da ste vi tisti, ki ob razhodu bolj trpite. Če jih kakorkoli užaliti, vam bodo vrnili z dvojnim udarcem in poskrbeli, da si kazen zapomnite. Po tem, ko bodo opravili z vami, ne boste več isti, piše Index.

Oven

Ovnu ni težko užaliti ali prizadeti ljudi okoli sebe, saj jim ob koncu dneva sploh ni do njih. Ko se odloči prekiniti odnos, to naredi brez slabe vesti, popolnoma hladno in brez obžalovanja. Ne razmišljajo o čustvih sočloveka. Če se boste z njim skušali pogovoriti, boste na njihovem obrazu zaznali, da jim je vseeno in da ne razumejo, zakaj se sploh pogovarjata o tem. On ne čuti potrebe po tem, da bi vam karkoli pojasnjeval. Če pa jim stopite na pravi živec, vam bodo kazen vrnili in šele takrat boste občutili kako zelo brezčutni so lahko.

Devica

Device so v vsaki stvari, ki jo delajo, velike perfekcionistke, zato so takšne tudi, ko pride do lomljenja src. Rade obsojajo in kritizirajo, zato naj vas njihova neposrednost ne preseneti. Ne ozirajo se na to, ali vas bodo njihove besede prizadele. Velikokrat mislijo, da vam morajo soliti pamet in vam predavati o vsem, kar ste naredili narobe, med tem ko svojih napak ne bodo priznale. Če ste prizadeli devico, se pripravite, saj vam bo vrnila z desetkrat hujšo kaznijo.

Lev

Levi z lahkoto vzljubijo ljudi. No, z lahkoto se jih tudi 'znebijo' iz svojega življenja. Ko se lev odloči, da je nekega odnosa konec, to obvelja in ni več poti nazaj. Lev potrebuje nenehno pozornost in če je ne bo dobil toliko, kot je potrebuje, se pazite … Lahko vas čaka udarec, ki ga niste pričakovali. So zelo ljubosumni, zato so največkrat najhujše stvari odločene zaradi navala ljubosumnosti.

Komentarjev 1
  • Modriportal 16:47 18.oktober 2017.

    Tole je pa čist mim. Jaz sem sicer tipičen oven in sploh ne drži, kar je napisano. Govorim v osebnem imenu, da se razumemo. Če jaz slućajno koga nehote užalim, se potem sam sebe obremenjujem in mi je hudo.... Torej, ...prikaži več da ovni nimajo tovrstnih čustev, se ne strinjam... Pa brez zamere astro stokovnjak.

Sorodne novice