Magazin > Horoskop in Numerologija
4854 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 28. septembra

astrologija
To pravijo zvezde.

OVEN

Splošno:
Danes se vam bo zdelo, da boste z lahkoto dosegli zadani cilj. Počutili se boste sijajno in prav nič vas ne bo omejevalo. Bravo! Pri delu boste več kot uspešni, kar bodo opazili tudi kolegi okoli vas. V večernih urah lahko pričakujte obilo zabave in prijetnih trenutkov. Druženje s prijatelji se bo zagotovo uvrstilo na vaš seznam.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili željo po druženju s prijatelji. Vaš partner vam bo to lahko zameril, čeprav vam tega ne bo pokazal. Vsekakor ne bo šlo za vprašanje ljubezni, toda za nerazumevanje vaše želje po druženju z ostalimi. Objasnite mu! Samski se boste z nekom spogledovali!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Vaša intuicija bo danes na zelo visokem nivoju. Pri delu boste iskali tako argumente za kot proti. Vsekakor boste delovali zelo modro in preudarno, kar vas bo lahko prav danes pripeljalo do novih spoznanj. Čutili boste potrebo po osredotočenosti na delo. Vaše delovne obveznosti bodo danes zajemale tako študije kot analize, v čemer boste zares uživali.

Ljubezen:
V ljubezni se danes ne boste zavedali, kako pomembna je veščina govora. Zanemarjali boste dialog s partnerjem, kar vaju bo danes zaneslo na kriva pota. Skušajte se izogniti prepirom in pokažite razumevanje ter občutek za sočloveka. Prav je, da mislite nase, toda danes vam bo to lahko prineslo spor. Samski boste prejeli novo ponudbo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6


DVOJČKA

Splošno:
Čutite, da vaše življenje postaja dolgočasno. Vsak dan je enak, kar vas ubija. Sami poskrbite za določeno dogajanje in popestritev. Vsekakor pričakujte ogromno novih možnosti na področju dela. Čas je, da pokažete skrb in željo po spremembah. Pričnite iskati nove podvige in se ozrite okoli sebe. Ne zatirajte si pogleda!

Ljubezen:
Današnja naveličanost bo zagotovo vidna tudi v ljubezni in razmerju. Morda mislite, da bi vam spremembe lahko prinesle pozitivne preobrate, toda temu ni tako. Vezani boste danes čutili, da med vama s partnerjem prevladujeta oddaljenost in hladen odnos. Vsekakor temu ne bo tako, saj se boste le vi znašli v občutljivejšem obdobju. Samski sprejmite, da ne morete biti neprestano v središču pozornosti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Danes boste zaključili določene naloge in cilje, ki so vam jih zastavili nadrejeni. Delovni dan bo zato pester in utrujajoč, toda v sklopu dela lahko pričakujete uspešen zaključek dneva. Ko se boste vrnili domov, si boste zaželeli nove aktivnosti. Razmišljali boste o novem hobiju, ki bi lahko popestril vaše življenje. Naredite nekaj za svojo dušo!

Ljubezen:
V popoldanskih urah boste čutili željo po zbližanju s partnerjem in pogovoru z določenimi drugimi osebami. Prav je, da ohranite določeno raven komunikacije v partnerskem odnosu, saj se boste tako izognili čustvenim krizam, v katere bi v nasprotnem primeru zagotovo zapadli. Samski danes ne smete pričakovati večjih sprememb, saj se boste posvetili prijateljem in sebi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Pri delu se bodo stvari pričele odvijati naprej. Čutili boste osebno zadovoljstvo, prav tako se vam bo zdelo, da ste končno lahko pomirjeni. Vsekakor boste danes osredotočeni in predani delu. Vse obveznosti boste opravili v zahtevanem času, saj si boste pravilno razporedili čas. Pazite le na finance, saj boste danes nagnjeni k trošenju denarja.

Ljubezen:
Samski in vezani boste opazili, da se zadeve v ljubezni ne premikajo v želeno smer. Vezani premislite, kakšen del odgovornosti nosite vi in kakšen del vaš partner. Ne obupajte in ne pozabite, da je razmerje trdo delo. Poiščite upanje in željo po spremembi. Po nasvet se zatecite k prijatelju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Čas je, da opustite preteklost. Pustite minula dogajanja za seboj. Čas je, da greste naprej. Pričakujte obilo novih priložnosti, ki se bodo lahko pojavile že danes, toda prav je, da ne silite s spremembami, saj bodo prišle same od sebe. Pazite na odnose s sodelavci. Ne zapletajte se v brezglave razprave.

Ljubezen:
Vzemite vajeti v svoje roke. Če vam kaj ni všeč, potem povejte to takoj in ne pustite, da partner neprestano ponavlja napake. Čas je, da se naučite, kako reči ne. Postavite se sami zase. Če čutite, da vas razmerje ne osrečuje, si vzemite čas za premislek. Samski boste danes ravnodušni. Čutili boste, da za vas ne obstaja sreča v ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Pripravite se na prihajajoče obdobje, saj vam bo to zagotovo naklonjeno. Dobro vam bo šlo v odnosih, prijateljstvu in ljubezni. Morda čutite, da niste naredili dovolj za bližnje. Danes je pravi dan, v katerem lahko pokažete vso svojo naklonjenost. Ne odlašajte več! Čas hiti. Ne pozabite na pomemben delovni opravek.

Ljubezen:
Danes boste namenili čas ljubezni in druženju s partnerjem. V preteklih dneh ste spoznali, da osamitev zagotovo ni recept za zdrav odnos. Zato boste danes vezani pokazali koliko pozornosti lahko namenite ljubljeni osebi. Zagotovo vaju čaka pester večer. Samski se boste zatekli k prijatelju. Pogovor vam bo koristil.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes se vam bo zdelo, da je za vas prišel odločujoč trenutek, toda v resnici čas ne bo primeren za večja dejanja. Pri delu se boste znašli v kočljivi situaciji, vendar tudi za temeljite spremembe in odločitve sedaj ne bo pravi čas. Pretehtajte vse argumente in se odločite kasneje. Ne hitite in ne ravnajte brezglavo.

Ljubezen:
Samski ne bodite tako zaskrbljeni. Vsi se kdaj znajdemo na razpotju in v težjem obdobju, zato se tega ne sramujte. Vezani, prav je, da partnerju pokažete svojo nemoč in željo po tem, da vam stoji ob strani. Izpovejte se mu in presenečeni boste nad njegovim odzivom. Zagotovo vaju prav danes čaka obilo lepih trenutkov, le ljubezni se boste morali prepustiti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes se boste morali posvetiti sebi. Pri delu bo prevladovala slaba energija, ki bo vplivala na vaše počutje. Zvezde vam zagotovo ne bodo naklonjene, zato lahko pričakujete ogromno nervoze. Ne boste se spomnili, kdaj ste bili nazadnje tako zelo nervozni. Sprostite se in zadihajte. Premislite o meditaciji in dihalnih vajah. Vsekakor naredite več za svoje počutje.

Ljubezen:
Samski boste navdušeni nad nekom. Zdelo se vam bo, da to osebo poznate že celo življenje. Znebite se starih ovir in negativne energije. Ne sklepajte prehitro in odprite vrata sreči. V vaše življenje bo kmalu posijalo sonce, zato pričakujte zbližanje z osebo, ki vas bo danes očarala. Vezani imate čudovito razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG

Splošno:
Danes se boste znašli pred zelo pomembno situacijo na delovnem mestu. Nadrejeni bodo zahtevali vse vaše znanje in predanost delu. Zdelo se vam bo, da niste sposobni dati vsega, toda vseeno se potrudite. Vsekakor se potrudite po svojih najboljših močeh in dokažite, da zmorete. Ne predajte kar tako boja!

Ljubezen:
Danes boste potrebovali dovolj časa in prostora zase. Zdelo se vam bo, da morate opraviti različne podvige in da za ljubezen nimate dovolj časa. Vsekakor je prav, da si vzamete kdaj dan zase. Vezani, partner vas bo razumel, toda pojasnitvi se ne boste mogli izogniti. Povejte mu, kaj vse vam leži na duši.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Danes boste morali biti zelo previdni z denarjem. Zdi se, da vam finance neprestano predstavljajo težave. Čutili boste nemir in strah pred tem, da bi se znašli v hujši situaciji. Vsekakor premislite o dodatnem delu, saj vas bo to lahko rešilo. Ne zbežite stran od rešitve. Skrajni čas je, da se soočite z nastalo situacijo.

Ljubezen:
Težave, v katerih ste se znašli, bodo prav zagotovo vplivale na vaše čustveno življenje. Skušajte se izogniti krizi, da ne boste zabredli povsem po nepotrebnem. Vezani se vsekakor lahko zanesete na svojega partnerja, toda bodite iskreni in mu zaupajte, kaj vas tako muči. Molk vam ne bi pomagal, med vama bi povzročil samo praznino in skrbi. Ko gre za čustva, ohranite razum.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Danes boste še posebej pod pritiskom. Zdelo se vam bo, da ne zmorete več. Čas ne bo pravi za to, da bi se smilili sami sebi. Čeprav vam delo jemlje preveč energije, si jo povrnite sami na drugačen način. Pred vami je čas dokazovanja, zato nikar ne obupajte prehitro. Pazite na svoje finančno stanje, saj vas kmalu čakajo večji finančni odlivi.

Ljubezen:
Samski danes ne boste dopustili, da bi vas ljubezen zavedla ali da bi kdo na kakršenkoli način obremenjeval vaše misli. Že tako boste imeli preveč dela sami s seboj. Prosti čas namenite sebi in stopite v stik z intuicijo. Vezani pričakujte napet partnerski odnos. Vaše nezadovoljstvo boste prav danes prenesli na partnerja.


Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.