Magazin > Horoskop in Numerologija
3564 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. novembra

astrologija
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN

Splošno:
Domači vam bodo prav danes poskusili vsiliti lastno mnenje. Ne zamerite jim, saj vam željo le najboljše. Vsekakor se ne pustite zapeljati njihovim idejam, kajti sami boste odkrili rešitev, ki bo v vašem primeru najboljša. Sledite notranjemu glasu. Dan izkoristite zase. Vsekakor si vzemite čas in odkrili boste vse odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate. Previdno s počutjem!

Ljubezen:
V ljubezni je čas, da za seboj pustite vse negotovosti in vso zmedo, ki se v vas nabirata že več let. Pometite pred lastnim pragom in začnite delati na sebi. Partner bo zagotovo občutil razliko. Danes boste spoznali, da je med vama s partnerjem še vedno dovolj strasti in ljubezni. Ne zavrzite ljubezni, ki je med vama, zaradi osebnih muh. V večernih urah pričakujte temeljit pogovor.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK

Splošno:
Pred vami je dan, poln novih dogodivščin. Hrepeneli boste po spremembah, zato se ne čudite, če se boste prav danes usedli na vlak in odpeljali v neznano. Potrebovali boste prostor zase in za svoje misli. Pred vami je plodno obdobje na področju dela. Če boste zaupali vase, boste videli, da se lahko dokažete v vseh pogledih. Počutje: pazite na bolečine v sklepih.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes potrebovali čas zase. Morda si boste privoščili krajši izlet, v katerem boste ugotovili, kako izboljšati partnerski odnos in česa si pravzaprav želite trenutno. Že dolgo razmišljate o napakah, ki ste jih storili, zato menite, da je skrajni čas, da se vzamete v roke. Samski boste razmišljali o osebi, ki vam krati spanec. Zasanjano boste ugotovili, da si želite le nje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:
Pred vami je vesel dan, poln novih dogodkov. Dogajanje okoli vas bo pestro. V današnjem dnevu bo v vašem domu vladalo veselje. Nasmešek ne bo odšel iz vašega obraza, saj boste hvaležni, da imate okoli sebe tako dobre prijatelje. Njihovo število bo le še naraščalo. Razmišljali boste o svoji prihodnosti. Zaupajte toku življenja, saj ima trenutno nad vami roko višja sila.

Ljubezen:
Danes boste odmislili delo, predali se boste druženju in preživljanju prostega časa s partnerjem ter prijatelji. Vezani lahko pričakujete zelo plodno obdobje v ljubezni. Čas pred vami bo kot nalašč za ustvarjanje družine in za ljubezenske premike naprej. Samski boste danes neodločni. Razmišljali boste o neznancu. Zaupajte svoji lastni intuiciji.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:
Čeprav ste se v zadnjem času trpeli za negotovostjo na delovnem področju, je pred vami boljše in polnejše obdobje. Čutili boste, da ste končno lahko mirni in da se lahko predate druženju in brezskrbnosti. Danes boste uživali v družbi najboljših prijateljev. Pred vami je družaben večer, v katerem se boste preizkusili v novih družabnih igrah. Sprostitev in dobra volja sta zagotovljeni!

Ljubezen:
Danes se boste predali sentimentalnosti in občutkom, ki jih čutite do ljubljene osebe. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste pokazali vso zagretost ter željo po partnerju. Dajali mu boste občutek, da ne potrebujete nikogar drugega, le njega. Tisti, ki ste samski, boste prosti čas namenili svojim prijateljem. Prijetni pogovori vam bodo kratili prosti čas.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


LEV

Splošno:
Danes boste čutili, da vas počutje pušča na cedilu. Ne skrbite. Vsekakor se boste lahko spočili. V današnjem dnevu si vzemite čas zase. Če boste čutili, da je vaše telo oslabelo, potem mu povrnite vitamine. Zaužijte veliko sadja in zelenjave. Privoščite si tople napitke in videli boste, da bo jutri vaše počutje stabilno. Izogibajte se prepihu in hladim prostorom.

Ljubezen:
V ljubezni je pred vami temeljno obdobje. Čas je, da storite, kar si želite in ne razmišljate preveč. Če ste samski, boste danes pomislili na to, da bi naredili prvi korak. Vsekakor vam to svetujemo, saj boste tako razjasnili ljubezensko dogajanje. Zaupajte sami vase. Nastopite samozavestno in prepričljivo. Nihče ne bo odrekel vaši ljubezenski ponudbi.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 1


DEVICA

Splošno:
Določena ženska oseba bo imela danes res močan vpliv na vas. Zagotovo boste čutili, da ji lahko zaupate. Prevzela bo vlogo osebnega svetovalca, zato boste prav danes odkrili odgovore, ki ste jih v zadnjih dneh iskali. Dan boste preživeli pestro, toda v domačem krogu. Danes ne boste pozabili na najbližje, razveselili jih boste z majhnim poklonom.

Ljubezen:
Počutili se boste izvrstno, še posebno vezani. Partnerju boste izkazali vso ljubezen, ki jo gojite globoko v sebi. Tisti, ki niste v ustaljenem odnosu, boste presenečeni nad prijetno novico. Nekdo vam bo izkazal vso pozornost. Menili ste, da sreča za vas ni več mogoča, toda zmotili ste se. Odprite svoje srce!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Zatopljeni boste v svoje misli. Mnogi boste iskali vprašanja na odgovore, ki bodo poslovne narave. Še vedno ste zaskrbljeni zaradi finančnega stanja. Ne izgubljajte energije z zaskrbljenostjo. Najbolje bi bilo, da bi jo porabili za iskanje rešitev. Vsekakor ste na dobri poti, zato ne obupajte. Nekdo hrepeni po vaši bližini. Pokažite mu, da vam ni vseeno. Vaše počutje bo dobro.

Ljubezen:
Mnogi boste danes prepričani, da imate ob sebi pravo osebo. Dan vam bo pisan na kožo. Nekateri boste razmišljali o zaroki ali poroki, zato obstaja verjetnost zaobljube. Ne storite ničesar, kar bi lahko kasneje obžalovali. Prav je, da se vprašate, kaj čutite globoko v sebi, a dobro premislite o nadaljnjih korakih. Sledite svojim čustvom in vsaka odločitev bo prava.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Pred vami je zanimiv dan, v katerem boste dočakali mnogo presenečenj. Prijatelji vam bodo predlagali mnogo zanimivih zadev, ki vam bodo pisane na kožo. Danes vam zagotovo ne uide izlet in zagotovo vam ne bo dolgčas. Prav je, da se spomnite na pomembne osebe v vaši bližini, namenite pozornost vsem najbližjim. Spomnite se nanje!

Ljubezen:
V ljubezni boste tisti, ki ste zaljubljeni in vezani, zares srečni. Svojega partnerja boste prav prijetno presenetili. S svojimi norimi idejami boste popestrili vajin večer. Tisti, ki nimate razmerja, pa boste danes malce depresivni. Zdelo se vam bo, da le ljubezen daje smisel življenju. Ne skrbite. Četudi niste vezani, boste tudi vi odkrili bistvo današnjega dne. Pozornost izkažite prijateljem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


STRELEC

Splošno:
Danes si boste privoščili več spanca in počitka. Pogled na uro vas bo vsakič presenetil, saj se vam bo danes zdelo, da čas mineva zelo hitro. Žar današnjega dne bo v ospredju v popoldanskih urah, ko se boste odpravili na kosilo. Ponudbi se ne boste mogli odreči. Čaka vas obilo prijetnih trenutkov. Nasmeh na obrazu bo pojasnil vse! Vaše splošno počutje bo odlično.

Ljubezen:
Današnji dan bo na kožo pisan predvsem tistim, ki imajo že dalj časa ustaljen odnos. S partnerjem bosta naredila pregled vajinega razmerja. Ugotovila bosta, kaj je tisto, kar sta izboljšala in kaj je še potrebno narediti. Prisluhnila bosta drug drugemu in vajinim skritim željam. Samski boste navdušeni nad sporočilom, ki ga boste prejeli danes.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno:
Previdni bodite v odnosih z bližnjimi. Zdi se, da boste žaljivi do ljudi, ki bodo danes skušali stopiti v vaš intimni krog. Današnji dan posvetite domačim, skušajte ohraniti dobre vezi in odnose. Dan bo za vas optimističen. Premišljevali boste o svojih ciljih. Presenečeno boste ugotovili, da je izvedljivo vse in da vas prav nič ne ovira.

Ljubezen:
Danes se boste izkazali kot pravi borec. Res je, da vam morda odnosi danes ne bodo najbolj pisani na kožo, toda vsekakor boste razumsko pristopili k vsaki težavi. Posvetili se boste družini in partnerju, zato pričakujte ogromno ljubezni v različnih oblikah. Vezani boste nagnjeni k prepirom, toda istočasno boste ščitili partnerja na vsakem koraku.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Čas je, da prenehate sanjati. Potrebno bo več akcije, saj vas bo samo ta pripeljala do pozitivnih sprememb. Danes boste razmišljali o tem, da vam morda primanjkuje motivacije, s katero bi lahko sledili svojim ciljem. Razmislite, kaj lahko naredite in ne oklevajte! Danes boste imeli dovolj časa, zato ga namenite sebi. Pomislite na prihodnost!

Ljubezen:
Dan bo zaznamovan z veliko ljubezni in naklonjenosti. Vezani boste postavili partnerja na prvo mesto. Pred vami je zelo pozitivno obdobje, v katerem se bodo zgodile spremembe in premiki naprej. Partner vam bo danes stal ob strani. Spodbujal bo vašo ustvarjalnost in miselnost o boljši, skupni prihodnosti. Zdelo se vam bo, da sta si usojena.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Danes boste čutili, da je pravi čas za večje spremembe. Začeli boste načrtovati potek dogodkov in potek odvijanja vaše prihodnosti. Prav je, da imate začrtane cilje, toda vedno imejte še rezervni načrt, saj se ne bo vedno vse odvijalo po vaših željah. Sprostite se in zadihajte. Danes se posvetite prijateljem in družini.

Ljubezen:
Danes je dan, v katerem ne boste razmišljali le o spremembah pri delu, ampak tudi v ljubezni. Čeprav ste bili v zadnjem času priča tako vzponom kot padcem, je sedaj pred vami novo obdobje. Vezani boste razmišljali o tem, da je čas za korak naprej. Danes bo pravi dan za pogovor. Vaše razmerje bo napredovali ali pa nazadovalo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.