Magazin > Horoskop in Numerologija
14056 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Resnično vam bo mar, kako vas drugi dojemajo, in z veseljem boste v določeni situaciji spremenili svoje vedenje, da bi ugajali drugim.

Nikar pa ne izpostavljate preveč svojih občutkov in misli. Ves čas se boste izogibali napetim stanjem in si prizadevali za mir in spokojnost. Soočanju s težavami se boste želeli izogniti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pred vami je dan z luno v vašem znamenju, ki bo poln zanimivih preobratov.  Na ljubezenskem področju potrebujete več direktnosti, v nasprotnem primeru se boste zopet znašli v slepi ulici.

BIK
Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste notranje nemirni. V odnosih boste obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite kakšen korak v drugačni smeri.

DVOJČKA
Sopihali boste proti vrhu, prepričani, da boste z energijo lune v ovnu zmagali. Morda vas več sreče čaka nekje drugje, samo oči bi morali odpreti in se prepričati, kam se je treba usmeriti.

RAK
Spodbuda družinskih članov vam bo dala krila, da boste čim prej dokončali nekaj zahtevnega. Res bi bilo škoda, da obupate tik pred ciljem in ne pokažete vsega, kar v resnici zmorete.

LEV 
Nagnjeni boste k svojim zakoreninjenim argumentom, prepričani, da vas nihče ne razume, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Tako se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite nepremagljivi.

DEVICA
Pozorni boste do svojih najbližjih, dan jim boste polepšali s prijaznostjo. Presenečeni boste, kako malo je včasih potrebno, da vse teče tako kot mora ter da zaznate nasmeh na ustnicah.

TEHTNICA
Nekdo vas s svojim pripombami samo vznemirja, zato takšne govorice vzemite v zakup, dokler ne boste sami popolnoma prepričani, kaj je resnica. Zaželeli si boste lenarjenja v dvoje.

ŠKORPIJON
Napetostim v domačem krogu ne bo videti konca, izčrpani boste od tega, kar od vas pričakujejo drugi. Nehajte reševati tuje težave, ampak se posvetite sebi, da se notranje stabilizirate. 

STRELEC
Čeprav boste skozi dan z eno nogo v preteklosti, vas bo vpliv lune v ovnu potegnil v sedanjost, nekatere strelce morda celo v razmišljanje o dolgoročnih prihodnih odločitvah. 

KOZOROG 
Ne znašajte se nad družinskimi člani, saj ne bodo krivi za to, kar se bo dogajalo vam. Jutri bo že bolje, kljub temu pa skušajte ostati prijazni in naklonjeni svojim bližnjim, kar z luno v ovnu ne bo enostavno.

VODNAR
Razmišljali boste o preurejanju doma in misli, vendar pravih odgovorov še ne boste zaznali. Nikar se sunkovito ne zaganjajte v nekaj, kar je v bistvu že nekaj časa problematično.

RIBI 
Ne morete se sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas že nekaj časa preprosto ignorirajo. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč, zato se udobno namestite in počakajte.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.