Magazin > Horoskop in Numerologija
3771 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 10. novembra

Horoskop
Boste imeli srečen dan?

OVEN

Splošno:
Imeli boste težave na delovnem mestu. Nekaj vaših sodelavcev se ne mara in si ne zaupajo, zaradi tega bo težko delati z njimi. Prilagoditve bodo potrebne, da boste skupaj delovali najboljše. Če ste v poziciji, da se lahko vmešate, se ne obotavljajte. Če pa niste, se enostavno oddaljite od situacije.

Ljubezen:
Nenadoma se boste odločili, da boste uresničili idejo ali načrt. To bo lahko dobro, če ne boste delovali nepremišljeno in hitro. Pazite, da ne boste prehitevali tistega, kar bodo ljudje govorili. Upočasnite tempo in ne sklepajte prehitro, saj bi lahko izrekli ali naredili stvari, ki bi jih lahko kasneje obžalovali.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Nastopile bodo težave med vami in vašimi sorodniki ali sosedi. Vsekakor bo potrebna vaša zmožnost uvajanja kompromisov. Če ne boste previdni, se bo to lahko obrnilo v bitko volj. Še isto minuto, ko se bo pojavil spor, se poskusite pogovoriti in obrniti situacijo na boljše. Drugače bodo izrečene stvari, ki ne bi smele biti in čustva bodo še dolgo ranjena.

Ljubezen:
Danes boste ostri, jasni, odločni. Čas bo dober, da uveljavite vaše potrebe in želje, komunicirajte z drugimi o tem, po čem resnično hrepenite. Nikoli ne bodo vedeli, kaj resnično čutite, če ne boste spregovorili o tem. Pogovorite se in situacija se bo za vas obrnila na bolje. Uživali boste.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Finančne zadeve vam bodo povzročile nekaj glavobolov. Raztrgani boste med željo, da bi denar pospravili na stran za prihodnost in med željo, da bi kupili nekaj, kar si želite že dolgo časa. Obstaja način za oboje. Shranite malo manj in poskusite najdi dobro ceno za vaš izdelek. Dobro premislite vse možnosti in jih rešite, preden se boste spravili ob pamet.

Ljubezen:
Do drugih boste nežni in želeli boste zadovoljevati ali jim biti na voljo na nek način. Dojemljivi boste za lepoto in želeli boste biti obkroženi s harmonijo, prijaznostjo in ljubeznijo. Nekaj nesebične radodarnosti ali truda za neko osebo, ki bo potrebovala pomoč, vas bo naredilo srečne.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Zaradi preveč stroge telovadbe v preteklih dneh boste utrujeni. Znašli se boste v bolečinah. Z živci boste na robu in zato se boste lahko spravili nad nekoga. Poskusite nadzirati živce. Bolečine v mišicah poskusite odpraviti z namakanjem v vroči kopeli. Tudi zeliščni čaj bo pomagal. Sprejmite, da bi morali trenirati malo manj.

Ljubezen:
Misli o ljubezni vas bodo vodile skozi dan, ocenjevali boste lepoto in predvsem uživali v okolici. Bilo bo bolj duševno in čustveno zadovoljujoče, kot fizično. Čas bo enkraten, da razporedite vaše socialne aktivnosti, prijaznost vam bo v velik plus. Če boste to naredili, se vam obeta novo razmerje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

LEV

Splošno:
Duhovni preboj bo prinesel občutek zmedenosti. Odstranite vse nepotrebno, kot so pretekle travme, čeprav se z novimi stvarmi ne boste želeli soočiti. Ključno bo, da se boste sprostili, če želite napredovati kot človeško bitje. Čeprav bodo vključene tudi solze, bo to za vas pozitivni razvoj. Nato boste spet srečni in svobodni.

Ljubezen:
Uprite se skušnjavi, da bi šli predaleč s čustvi, do točke, ko bi pregoreli vi ali nekdo drug. Zato boste morali zelo paziti na vsak vaš korak. Vaša osnovna predpostavka bo potrebovala izpopolnjevanje, zato nikar ne pričakujte, da bodo drugi razumeli vse, kar boste naredili v prvem poskusu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Neko srečanje se bo dotaknilo precej nestanovitnih vprašanj. Ljudje se ne bodo strinjali do te točke, da se bo srečanje obrnilo v bitko kričanja. Imate močno mnenje glede vsega, a nikar se ne vmešavajte. Spora ne boste morali ustaviti in to bi vam povzročilo le stres. Če boste le lahko, se izognite temu srečanju. Premislite.

Ljubezen:
Energija bo danes vroča in mrzla. Ko boste že mislili, da ste nekoga že malo pogreli, se bo nenadoma obrnil v povsem negativno smer. Dokončno bo čisto zmeden. Počakajte, če boste le lahko, da boste ustvarili nekaj predlogov za izboljšanje stanja. Dobili boste še eno priložnost, ko se bodo stvari umirile.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Prijateljstvo in materialne ugodnosti bodo prišle do vas, zdelo se vam bo, kot da ste zadeli na loteriji. Postali boste zelo socialni in družabni. Čas bo pravi, da preživite nekaj časa z ljudmi, ki jih resnično poznate in se boste z njimi imeli neizmerno dobro. Prepustite se spletu dogodkov in uživajte.

Ljubezen:
Oseba, ki vam veliko pomeni, bo ujeta v družinske težave in ne bo mogla preživeti dneva z vami. Ne dopustite, da bi vam to pokvarilo dan. Vaš partner se bo moral soočiti z družino. Pokličite prijatelje, sprostite se in imejte zaupanje v to, da bosta več časa preživela skupaj takoj, ko bo to mogoče. Po koncu boste zatočišče za vašega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Videli boste, da popolnoma obvladujete položaj, saj ste sposobni in učinkoviti. Še posebej danes boste izredno iznajdljivi, vendar pa vseeno ne smete zavrniti tuje pomoči. Tudi drugi zmorejo in znajo veliko narediti in vedite, da niste sami za vse. Nekdo vam bo vseeno pomagal in hvaležni mu boste.

Ljubezen:
Samski boste spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Na prvi pogled se ne bo zdelo, da imata dosti skupnega, vendar bo vaše srce povedalo svoje. Nasprotja se privlačijo. Partnerski odnosi bodo podvrženi rutini, a vezani niti ne boste iskali popestritve. Priložnost se vam bo ponudila sama, za spremembo zaprite partnerju usta s poljubom.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Ne boste se počutili odlično, ampak s preprostostjo in spontanostjo boste zablesteli. Ugotovili boste, da ste sposobni nadzirati vse okoliščine. Podpisali boste nek dolgoročni poslovni dogovor, ki vam bo še dolgo prinašal zadovoljstvo. Na splošno pa boste malce prepirljivi in ne boste točno vedeli, kje tiči vzrok za to.

Ljubezen:
Vezane bo presenetilo nekaj pozitivnih naključij, ki bodo obnovila vajino povezanost s partnerjem. Sproščeni boste kot že dolgo ne. Končno bo tudi na vajin odnos posijalo sonce. Samski boste vendarle dobili zeleno luč pri nekom, pri katerem se že lep čas trudite. Brzdajte pa svojo samozavest in ne hitite preveč.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Še vedno ste z eno nogo v preteklih težavah, zato si postavite meje in naj postane vsak dan kot nov korak naprej. Vsak dan poskusite rešiti eno težavo. Le pogumno! Zelo boste ustvarjalni in samozavestni. Ta občutek ponovne rasti se bo zavlekel tudi v naslednje dni. Pogosto boste spreminjali razpoloženje.

Ljubezen:
Samskim bo izostrena intuicija prišepetavala, kod in kako tipati za novimi ljubezenskimi vezmi ter na katere priložnosti morate biti pozorni. Zanesite se na svoj notranji glas. Vezani pa boste večino energije usmerili v delo. Malo se posvetite tudi partnerju, ne pozabite nanj. Tik na tem je že, da se bo začel pritoževati.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Danes boste nemirni, a ne boste vedeli zakaj. Stres v službi bo lahko na dan poklical zatrte zamere iz preteklosti. Poskusite natančno ugotoviti, na kaj vas stres spominja. Če tega ne boste mogli narediti, boste še vedno lahko imeli korist od sprostitve. Ostanite pa osredotočeni na delo.

Ljubezen:
Potreba po dajanju in po privrženosti bo v tem obdobju zelo močna. Želeli se boste globje povezati z ljubljeno osebo. Vsekakor to naredite, a nikar ne bodite preveč vsiljivi ali prestrašeni, ker bi jo to lahko pregnalo. Subtilne kretnje vam bodo prinesle želene rezultate, vsekakor boste lahko uživali v tem dnevu.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

RIBI

Splošno:
Veliko ljudi bo tekmovalo za vašo pozornost. Vsi bodo potrebovali vaš nasvet ali pomoč. To vam bo laskalo in želeli jim boste pomagati, a vse skupaj bo tudi skrb vzbujajoče, zaradi česar se boste težko osredotočili. Nikar ne dopustite, da bi to vplivalo na vas. Vsako prošnjo obdelajte posebej, ne obljubljate ničesar in naredite, kar boste lahko.

Ljubezen:
Pustite podrobnosti pri miru, dokler ne boste imeli dovolj časa za njih. Ko boste razumeli princip vseh stvari, boste lahko odpravili vse težave in vse njihove posledice. Tako bo vsekakor lažje, zato se zadeve lotite z druge strani. Občutki in čustva bodo zrasli hitreje, kot si mislite.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.