Magazin > Horoskop in Numerologija
4867 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. novembra

astrologija
Kaj napovedujejo astrologi?

OVEN

Splošno:
Pričakujte pogovor s pomembno osebo. Morda bo šlo za vašega nadrejenega, ki mu boste zaupali nove ideje. Poskusite. Ne bojte se svojih zamisli. Zagotovo vam bodo novi predlogi prinesli več pozitivnih kot negativnih posledic. Vaš ugled na delovnem mestu bo zrastel. Danes vam bo nekdo izkazal spoštovanje. V svoji koži se boste počutili izvrstno. Bravo!

Ljubezen:
Danes boste samski presrečni. V ospredje bo stopilo pomembno družinsko vprašanje. Prav je, da se ne ustrašite, saj si lahko dopustite tudi občutke sreče. Novica, ki vam jo bo posredoval partner, vas bo prijetno presenetila. Prav je, da nocoj pokažete, kako razgiban je lahko vajin partnerski odnos. Presenetite ga. Planeti bodo na vajini strani.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
V današnjem dnevu boste morali biti zelo previdni. Zdelo se vam bo, da lahko dosežete, kar želite, toda zagotovo se bo pojavila oseba, ki vam bo nasprotovala. Prepirom pri delu se skorajda ne boste mogli izogniti. Delovni dan bo zato za vas stresen. Bodite pazljivi na svojo fizično odpornost.

Ljubezen:
Morali se boste začeti zavedati, da je razreševanje težav temeljno. Samski ne tiščite svojih občutkov v sebi. Vezani, ne glede na to, da vas je morda strah in se zavedate, da lahko izgubite partnerja, je prav, da mu zaupate svoja najgloblja čustva. Črno razpoloženje, v katerega sta padla v teh dneh bo mimo le, če se bosta izpovedala drug drugemu. Skušajte se mu ponovno približati.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:
Spremembe so pred vami, bodite prepričani. Čaka vas povsem novo obdobje, v katerem lahko pričakujete veliko sprememb. Morda boste danes izvedeli, da ste postali pomemben člen novega projekta, prav tako pa je vidno napredovanje. Ne bodite pesimistični. Čeprav vam v preteklih dneh ni šlo najboljše, se bo situacija zdaj zagotovo izboljšala!

Ljubezen:
Vezani boste še vedno podvrženi večjim spremembam, toda pravi trenutek šele prihaja. Ne prehitevajte! Prihodnost s partnerjem lahko planirate v svojih mislih. Zadajte si nove načrte in spoznajte, po čem pravzaprav hrepenite. S svojimi argumenti boste lahko le na tak način kasneje prepričali ljubljeno osebo. Samski v tem tednu ne sprejmite dokončne odločitve, saj ta ne bo prava.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Prepričajte se, da zmorete. Le tako boste danes uspešni. Prav je, da se navdušite nad svojim delom. Prepoznajte v njem izziv in videli boste, kako se bo delovni zagon izboljšal že dopoldan. Morda potrebujete nasvet. Pogovorite se z osebo, ki ji zaupate in videli boste, da so rešitve mogoče. Potreben je le optimistični pogled in videli boste, da lahko premagate vse ovire.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje ne bo najboljše. Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste razmišljali o tem, da ne morete doseči tega, kar si zares želite. Zdelo se vam bo, da vašemu partnerskemu odnosu zunanji dejavniki res niso naklonjeni. Premislite, ali gre morda le za slabši teden, ali pa je situacija resnejša. Ugotovite, ali je obetaven čas za vaju sploh še mogoč. Samski prisluhnite svoji intuiciji.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Še vedno boste razdvojeni med dvema odločitvama. Prav je, da analizirate vse dejavnike, ki lahko vplivajo na končno vprašanje. Danes se boste odločili. Vzemite si čas in ne hitite. Vsekakor lahko pričakujete, da se bo vaše finančno stanje oplemenitilo. Danes pazite na odnose z bližnjimi. Zdelo se bo, da nimate potrpljenja. Težko boste prisluhnili njihovim težavam.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, bodite previdni. Ne dovolite, da bi kdorkoli stopil med vaju. Bodite samozavestni. Danes se bo pojavila situacija, v kateri boste morali braniti svojega partnerja. Dokazali boste, kako močna čustva gojite do njega. Samski se morate začeti zavedati, da so se določene ljubezenske situacije zaključile. Življenje se nadaljuje. Pojdite naprej.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Dobro premislite o svoji poslovni poti. Tudi danes boste dvomili, da je le ta prava. Ne pozabite, da brez tveganja ne boste našli odgovorov, na katera si ta trenutek postavljate vprašanja. Pazite na komunikacijo s sodelavci. Zdelo se jim bo, da letate visoko in da imate občutek vsevednosti. Prisluhnite tudi njim. Ne mislite le nase in na svoje argumente.

Ljubezen:
Že zjutraj boste čutili, da bo danes pravi dan za vas. Svojemu partnerju boste zaupali svoje občutke. Res je, da je pred vama obdobje, v katerem bo potrebno pokazati več volje do odnosa. Delo in napeto vzdušje vaju je oddaljilo. Premislite o tem, ali zares želite izgubiti osebo, ki vam stoji ob strani. Tudi samski boste danes zaupali svoje skrbi bližnji osebi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Danes se boste soočali z miselnimi preskoki. Nove ideje in zamisli o tem, kako se rešiti iz krize, v kateri ste se znašli, bodo danes zares plodne. Sposobni boste na stvari pogledati še z drugega zornega kota. Ohranjali boste optimizem pri delu, kar bo vplivalo tudi na vaše splošno počutje. V večernih urah se boste družili s prijatelji. Svoj načrt boste zaupali osebi, ki vam je trenutno najbližje.

Ljubezen:
V ljubezni boste že danes čutili, kako so v vaše življenje posijali novi sončni žarki, ki vam bodo naklonjeni tudi v naslednjih dneh. Pred vami je otoplitev. Tisti, ki ste v odnosu, boste čutili, kako se vaše razmerje krepi. Ponovno boste dobili upanje, da ste lahko zares srečni. Tudi samski boste kmalu spoznali, da si želite zbližanja z osebo, ki je že v vašem življenju. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes se vam bo zdelo, da želi nekdo manipulirati z vašimi občutki. Res je, da ste občutljivi in to je vidno tudi na delovnem mestu. Ne pokažite svoje nemoči. Prav je, da ohranite debelo kožo, saj boste samo tako lahko uspešni. Pred vami bo prav danes nova preizkušnja, ko boste morali pokazati, da zaupate sami vase. Samozavesten nastop vam bo prinesel dodatne točke!

Ljubezen:
Tudi danes se boste znašli pred pomembnimi vprašanji. Zdelo se vam bo, da se v vaših mislih pojavljajo vprašanja glede ljubezni in partnerskega odnosa. Prav je, da zaupate svojim občutkom in prisluhnete srcu. Vezani popestrite vajino razmerje, predlagajte nove stvari! Samski postavite intuicijo na prvo mesto, saj vas v nasprotnem primeru čaka dolgo obdobje nesigurnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Morda pričakujete preveč. Razmišljate o spremembah, ki si jih želite. Prav je, da ste inovativni, toda ne želite si preveč. Ne hitite proti svojim ciljem, saj si morate sprva postaviti realne cilje. Z manjšimi zahtevami boste zagotovo ugodili tako sebi kot nadrejenim. Ne bodite tako strogi do sebe. Danes boste pokazali pravo delovno vnemo in slednja vas bo pripeljala zelo daleč.

Ljubezen:
Samski, zdelo se bo, da ste se v ljubezni znebili svoje preteklosti in strahu pred razočaranjem. Vezani, vaše zaupanje v partnerski odnos bo izvrstno. Čutili boste, da vaju ne ovira prav nič. Pazite na to, kako se boste danes izražali. Zagotovo ste v obdobju, ko vam dialog pomeni veliko. Le tako bosta danes spoznala, česa si zares želita in česa ne. Skupen kompromis vama napoveduje obetajočo zvezo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Danes lahko pričakujete pester dan. Pri delu boste zelo aktivni. Čaka vas obilo klicev in elektronske pošte. Morda ste v obdobju priprav, ki pa jih boste danes prav zagotovo izpeljali do konca. Prejeli boste dobre novice, ki vam bodo omogočile pogled na delo z drugega zornega kota. Pazite le na svoje zdravje. Privoščite svojemu telesu zadosti počitka.

Ljubezen:
Tako samski kot vezani imate ob sebi osebo, na katero se lahko zanesete. Če vam je težko, se pogovorite z njo. Samski boste prav danes spoznali, da vam nekdo pomeni veliko več, kot ste mislili. Spoznanje bo neke vrste razsvetljenstvo, ki vam bo v prihodnjih dneh lahko pričaralo obilo romantičnih trenutkov. Ne ustrašite se lastnih občutkov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Lahko ste prepričani, da vam nekdo ne želi samo dobro. Ne zaupajte osebam, s katerimi sodelujete poslovno, pa čeprav se zdi, da imajo dobre namene. Naj vas mamljive ponudbe in predlogi danes ne zavedejo. Ohranite svojo trmo in svojo miselnost ter se je držite. Ne igrajte se z ognjem, saj bi se lahko v tem primeru močno opekli. Ohranite mirno kri in zaupajte v svoje sposobnosti.

Ljubezen:
Zagotovo se boste znašli pred novim izzivom. Danes boste postavljeni pred dejstvo. Vezani bodite previdni, saj se boste morali naučiti, kako odpustiti svojemu partnerju. Prav je, da poveste, kaj vas moti, toda skušajte ga sprejeti takega, kot je. Le tako bo lahko vajina ljubezen zacvetela v pravem pomenu besede. Samski ne bodite nepotrpežljivi, majhni koraki vas lahko pripeljejo daleč.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Delovne zadolžitve vam zagotovo ne bodo šle dobro od rok. Čutili boste, da vam primanjkuje znanja in volje, zato boste potrebovali dodatno energijo. Verjemite vase. Naj vas ne zavede mnenje drugih oseb. Izogibajte se prepirom, še posebno v odnosih s sodelavci. V prostih popoldanskih urah si privoščite dovolj počitka, saj boste potrebovali nove zaloge energije.

Ljubezen:
Čutili boste, da vaše želje in pričakovanja niso jasna. Zdelo se vam bo, da v resnici ne veste, kaj želite. Samski se boste spraševali, ali si želite razmerje ali ne. V trenutku, ko se pojavijo nejasnosti v razmerju, je prav, da jih vezani začnete reševati. Pogovorite se s partnerjem. Odkrili boste resnico, ki vas bo prijetno presenetila. Prisluhnite tudi sami sebi.


Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.