Magazin > Horoskop in Numerologija
2258 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. oktober

astrologija
Samske tehtnice, dobro premislite, preden se odločite za ...

OVEN

Splošno: Na delovnem mestu vam bodo ponudili možnost za napredovanje ali pa dodatno izobraževanje, ki vam bo lahko odprlo neka nova vrata. Ponudbe nikar ne zavrnite. Z navdušenjem se boste pripravljali na neko praznovanje. Opravljali boste še zadnje obveznosti.

Ljubezen: Samski boste v današnjem dnevu nekoliko brez energije, a boste še vedno lahko postorili vse obveznosti. Poskusite se osredotočiti predvsem na majhne stvari, saj vam bodo le-te dale največje zadovoljstvo. Vezni pa boste dobili obisk, ki vas bo neprijetno presenetil. Partner vam po tem dogodku morda ne bo več zaupal v tolikšni meri.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno: Malenkost nazadnjaški boste, kar vas bo oviralo na poti do uspeha. Čim prej se skušajte otresti takšnih in drugačnih predsodkov, ki vas ovirajo. Bodite čim bolj svobodni, saj boste tako bolj dovzetni za nove priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Z delom boste zadovoljni, prav tako pa tudi vaši nadrejeni. Razmišljajte o finančni naložbi.

Ljubezen: Samski se boste po dokaj mirno preživetem dnevu uprli neki osebi, ki vas že dalj časa nadleguje. Mogoče boste imeli celo občutek, da vas nihče ne razume, a boste vseeno vztrajali pri svojem. Vezane pa po jutranjem prepiru s partnerjem čaka lep dan in predvsem umirjen večer. Poskusite se mu odkupiti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: Če še ne veste, kako bi se odzvali na vse skupaj, ne hitite. Počakajte, da se bo megla razkadila in stvari boste ponovno videli v pravi luči. V službi vam utegne preglavice povzročiti neka oseba, za katero ste mislili, da je vaš prijatelj. Ne obremenjujte se preveč, saj bo po vsej verjetnosti iz nje govorilo le ljubosumje.

Ljubezen: Samske bo danes prevzelo melanholično razpoloženje, a vseeno ne skrbite preveč zaradi tega. Teden, ki je pred vami, bo poln zabave, užitkov in druženja. Tisti, ki ste v razmerju, pa sprejmite dejstvo, da ima vaš partner pravico do lastnega mišljenja. Vaše razmerje lahko prenese prepire, zato se ne zadržujte, kadar se ne strinjate z njim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno: Zavedate se, da ste v veliki prednosti, vendar pa veste tudi, da je ne bo lahko obdržati. Nadrejeni so zadovoljni z vašim delom, zato nadaljujte po utečenih tirnicah. V prvi polovici tedna bodo stvari še posebej dobro tekle, skoraj nič ne bo šlo narobe. Imeli boste veliko energije in novih idej.

Ljubezen: Samski, srce bo želelo eno, razum vam bo narekoval nekaj drugega, toda s svojim sproščenim smehom boste pritegnili veliko pogledov. Vezani pa boste svojega partnerja z lepimi besedami speljali na led in ponovno bo plesal tako, kot boste vi godli. Pred vama je vroč večer.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: Zadnje čase je v vašem življenju preveč stresa, zato nujno poiščite nek konjiček, ob katerem se boste sprostili. Tako boste vsaj za kakšno uro odgnali vsakdanje skrbi. Obenem pa bi bilo dobro tudi, da bi naredili več za svoje telo. Spremenite svoj jedilnik in se otresite balasta, ki ga ne potrebujete. Enako naredite tudi v zasebnem življenju.

Ljubezen: Vezani ne poskušajte spreminjati partnerjevega mišljenja. Če sam ne more videti svetle strani situacije, v kateri sta se znašla, potem mu tudi vi ne morete pomagati. Samski pa boste teden začeli zelo pozitivno in optimistično. Dan vam bo že navsezgodaj polepšal nasmeh nekega neznanca, ki ga boste srečali na poti v službo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: Spraševali se boste o smislu nečesa. Lahko da se bo to dotikalo poslovnega, službenega ali ljubezenskega življenja. Navsezadnje pa obstaja tudi možnost, da se boste posvetili razmišljanju o življenju nasploh. Morda boste spoznali, kaj si pravzaprav želite. To pa bo lahko za seboj potegnilo velike poteze in temu primerne posledice.

Ljubezen: Nocojšnji zmenek bo padel v vodo. Samski, nekdo vas bo spet pustil na cedilu. Svoje potrebe bo postavil pred vaše. Resno razmislite o namenih te osebe. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste danes tako zaposleni sami s seboj, da vam bo za ljubezen in partnerstvo zmanjkalo časa.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: Znašli se boste mnogo bolje, kot ta trenutek mislite. Nekje na poti ste izgubili samozavest in skrajni čas je, da jo pridobite nazaj. Če ste doživeli določen neuspeh, to ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Ob takih dogodkih se razvijate in učite, zato razumite, kako pomembni so v vašem življenju.

Ljubezen: Preden boste samski nekomu izpovedali svoja čustva, prej vse dobro premislite, saj boste le z dobro taktiko naredili res dober vtis na svojo simpatijo. Vezani pa boste dobro zastavili svoje ideje, zato jih boste začeli tudi uresničevati. Ne jezite se na partnerja, če ne bo želel sodelovati. Slej ko prej si bo premislil.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: Sami si postavljate omejitve, ki se potem zasidrajo v vaši glavi. To vas pri marsičem ovira, saj ste polni predsodkov. Vsaj enkrat se poskušajte sprostiti in se prepustite toku. Prva polovica tedna vam bo namenila kar nekaj službenih izzivov, ki se jih boste z veseljem lotili. Lahko ste srečni, da opravljate delo, ki vas veseli.

Ljubezen: Vezani boste malce bolj nemirni, vaša ljubljena oseba pa bo to zelo težko prenašala. Izognite se prepirljivim osebam, saj bi se lahko zapletli v spor, ki bi se nato prav nevarno zapletel. Samski imate pred seboj umirjen dan, ko boste večino časa namenili svojim najbližjim. Večer boste preživeli v družbi prijateljev.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: V tem tednu boste žrtev premnogih prepirov. Ne pustite drugim, da bi vplivali na vaše življenje. Vsaj situacija v službi vam bo naklonjena, saj bodo vaši nadrejeni nadvse zadovoljni z vašim delom. To vas bo navdajalo z optimizmom, občutek boste imeli celo, da lahko dosežete vse. Le tako naprej! 

Ljubezen: Tisti, ki ste še vedno samski, poskusite danes izkoristiti priložnost, ki se vam bo ponudila. Na prvi pogled morda res ne bo najbolj obetavna, vendar se bo lahko kasneje razvila v nekaj veliko bolj resnega. Vezani pa se s partnerjem ne boste najbolje razumeli, saj bo začel pogrevati neke zadeve iz preteklosti, za katere ste misli, da so že davno pozabljene.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: Načrti se bodo izjalovili, kar vam bo vzelo vso voljo in upanje. Morda boste zapadli celo v rahlo depresijo, ki pa bo zgolj prehodna. Že tekom dneva pa se bosta tako situacija kot vaše počutje kar naenkrat obrnila na bolje, kar bo v vas sprožilo val optimizma. Ponovno boste gradili načrte in se veselili vsega, kar vas čaka.

Ljubezen: Samski se boste danes poigravali z mislijo, da bi svoja čustva zaupali osebi, ki vam veliko pomeni. Vsekakor se ne prenaglite, da ne boste kasneje česa obžalovali. Vezani pa boste danes veliko bolj uspešni, če boste lahko energijo preusmerili v pomoč partnerju, kot pa v pritoževanje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: Vaš pesimizem bo naredil ogromno škode tako na poslovnem kot na zasebnem področju, zato se še pravi čas vzemite v roke. Skušajte se osredotočiti na pozitivne plati dogajanja, saj boste tako neprimerno bolj uspešni. Lahko da boste močno nezadovoljni s stanjem na bančnem računu ali pa vas bo nekdo zaprosil za denar.

Ljubezen: Vezani se do sedaj niste prav veliko ukvarjali s smislom razmerja, v katerem ste trenutno, danes pa boste pretirano aktivni. Poskusite ohraniti trezno glavo, saj vam bo že večer prinesel prijetne novice. Samski, če boste le dovolj pozorni, se vam bodo ponudile lepe priložnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: Nekoliko prestrašeni boste, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Vse obveznosti vam bodo odveč. Nikar se ne zaprite vase. S prijatelji ali partnerjem se pogovorite o vaših težavah. Ohranite upanje.

Ljubezen: Samski pripadniki tega znamenja boste danes po dolgem času spet malo lažje zadihali. Za vami je pester konec tedna in po eni strani ste lahko celo veseli, da je končan.  Vezani pa boste že zjutraj v razmerju začutili napetost. Poskusite sproti miriti svoja čustva, da ne boste že jutri česa obžalovali.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.