Magazin > Odnosi in prosti čas
16437 ogledov

Astrologija: To znamenje je najbolj trd oreh v ljubezni

ljubezen Profimedias
Težko jih boste osvojili.

Če se boste igrali z njimi, se jih pazite. Če pa vam jih uspe osvojiti, boste uživali v najboljši možni različici ljubezni, ki vam jo lahko kdo nudi, piše portal Atma. To so raki.

Ko se raki končno zaljubijo in pridejo iz svojega oklepa ter ljubljeni osebi pustijo blizu, so najbolj pozorna bitja na svetu. Naredili bodo vse, da boste vi srečni. Delali bodo stvari, ki jim sicer niso najbolj všeč, saj jim je najbolj pomembno, da zadovoljijo vaše potrebe. Radi pomagajo, a pomoči nikoli ne potrebujejo. Najraje za stvari, ki jih morajo urediti, poskrbijo sami. So zelo samostojni, a s tem pride tudi občasna sebičnost. So stvari, ki jih imajo tako radi, da jih raje ne bi delili. Lahko je to samo skodelica za kavo, ki jo imajo še iz rane mladosti – če vas vidijo, da pijete iz nje, dobijo 'pike' in bi vam jo najraje izpulili iz rok.

Raki so zelo občutljivi, zato pazite, kako reagirate, ko vas napadejo zaradi malenkosti (npr. skodelica za kavo). Tudi, če se vam bo zdelo, da ste odreagirali razumno, se zna zgoditi, da ga boste užalili in prizadeli. Z njimi je včasih treba delati v rokavicah. Prav zato so zelo pazljivi, komu se bodo odprli in komu se bodo zaupali. Ko končno najdejo osebo, ki ji popolnoma zaupajo, se počutijo izdane, ko jih ta napade.

Raki so najbolj zvesto znamenje med vsemi in čeprav so nekateri zelo spogledljivi naj vas ne skrbi, nikoli vas ne bi prevarali. Njihova spogledljivost je del njihove narave. Verjetno se sami niti ne zavedajo, da se spogledujejo. Kjerkoli so, mislijo samo na vas in si želijo samo domov, v vaš topel objem, v njegovo zavetje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice