Magazin > Horoskop in Numerologija
8660 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. februarja

astrologija, horoskop Profimedia
Ribi, delovno bo.

OVEN
Splošno: 

Pri delu boste morali premisliti, komu zaupate in komu ne. Prav je, da ne govorite naokoli o svojih načrtih, saj bi vam lahko prav sodelavci, za katere si ne bi nikoli mislili, prekrižali vašo pot. Bodite zares pazljivi. Uspeh je na vaši poti, zato sledite svojim ambicijam in videli boste, da je za vas mogoče prav vse. Počutje: pazite na mehur in na ostala sečila. 

Ljubezen
Danes se boste spominjali boleče ljubezenske izkušnje iz preteklosti. Če ste se pred kratkim razšli, potem je čas, da se spravite v red. Zavedajte se, da je v vsakem slabem tudi nekaj dobrega, zato cenite trenutni čas. Posvetite se sebi in gradite na svoji čustveni zrelosti. Kmalu boste spoznali, da sedaj živite polnejše. Bravo!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Danes boste že boljše volje. Svoje telo boste zagnali tako mentalno kot fizično. Na delovnem mestu boste pripravljeni na nove izzive, zato bo današnji delovnik minil zelo hitro. Po napornem dnevu si privoščite sprostitev. Prav gotovo vam bo prijala meditacija, saj boste le tako umirili svoje misli. Poskusite in videli boste, da vam ne bo vam žal!

Ljubezen
Na ljubezenskem področju boste danes dobre volje. Vezani boste partnerja presenetili z dobro večerjo ali prijetnim povabilom. Zagotovo bo v zraku ljubezen, saj boste čutili močno vez, ki se je oblikovala med vama že nekaj časa nazaj. Samski boste danes razdvojeni. Mnogi ne boste vedeli, kako se odločiti. Slediti svojemu srcu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste raztreseni. Zadnje čase se zdi, da imate težave s koncentracijo, zato boste pri delu le težko osredotočeni. Z mislimi boste daleč stran. Mnogi se bodo spraševali, ali ste tako zaljubljeni, da ne morete ostati osredotočeni. Pazite na finance, saj vas čakajo odlivi, zato bi bilo zares nespametno, da bi brezglavo zapravljali. Zvečer se zamotite z ogledom dobrega filma.  

Ljubezen
Dan vam bo pisan na kožo. Tako samski kot vezani boste čutili, da se zaljubljate oz. ste zaljubljeni. Vezani se boste navduševali nad svojim partnerjem. Kovali ga boste v zvezde, toda ne počnite tega na glas. Samski boste zasanjani. Če ste pred kratkim spoznali novo osebo, potem je čas, da se soočite s svojo zaljubljenostjo. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3


RAK
Splošno: 

Danes boste malce slabše volje, kot ste bili včeraj. Na delovnem mestu vas bo presenetila negativna novica, ki bo v vas sprožila nemir. Pomirite se in globoko vdihnite. Danes se boste morali zavedati, da je v vsakem slabem sporočilu tudi nekaj dobrega. Počutje: bodite pozorni na sečila, saj zaradi preobremenitve pozabljate na pitje. Ne pozabite na svoje primarne potrebe.

Ljubezen
Ljubezen bo danes prinesla občutek pomiritve. Po napornem delovniku boste mnogi komajda čakali, da se boste vrnili v objem svojega partnerja. Ob njem boste pomirjeni, zato bodo občutki zares izjemni. Prav tako boste danes začutili tisti občutek pripadnosti, ki vas bo povsem raznežil. Samski boste sprejeli posebno povabilo. Navdušeni boste nad osebo, ki jo šele spoznavate.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2


LEV
Splošno: 

Danes boste čutili nov delovni zagon. Še včeraj ste bili malce leni in nepripravljeni na delo, toda danes temu ne bo tako. Na delovnem mestu bo prevladovala dobra volja. S sodelavci se boste zapletli v prijeten klepet, zato vam bo delovnik minil zelo hitro. Bodite previdni in ne klepetajte preveč, saj vas nadrejeni opazujejo. Sedaj ni pravi čas, da bi si nabrali minus točke.   

Ljubezen
Samski boste spogledljivi. Proti večeru se boste odpravili ven, kjer se boste z veseljem spogledovali z nasprotnim spolom. Pogledovali boste okoli sebe in opazovali nasprotni spol. Prav je tako, saj boste danes hrepeneli po bližini in ljubezni. Vezani boste nocoj zares srečni. Čutili boste, da vam je partner predan in da vam nudi vso pozornost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Mnoge bo lahko prav danes razveselila novica o novem službenem potovanju ali priložnosti, ki se bo pojavila znotraj vaših delovnih okvirov. Morda boste danes predlagani za nov, višji položaj. Pustite se pozitivno presenetiti. Pazite na svoje počutje, kajti v poznem popoldnevu se bo lahko pojavil zelo močan glavobol, zato previdnost ne bo odveč. 

Ljubezen
Samski pazite, če se mislite z nekom zaplesti. Okoli vas se lahko giblje oseba, ki bi bila z vami bolj zaradi materialnih koristi kot čustvenih. Mnoge predstavnice ženskega spola boste danes tako jezne, da boste razmišljale celo o končanju razmerja. Znebite se negativizma in takih misli. Ne pozabite, da se sanje razlikujejo od resničnosti. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste razmišljali o novih finančnih načrtih. Dobili boste idejo, kako oplemeniti svoja sredstva. Danes bo pravi dan za to, tako da boste aktivno pričeli delati na tem. Kaj kmalu lahko pričakujete finančno rast, ki vam bo na obraz pričarala nepozaben nasmeh. Počutje: pazite se temperaturnih sprememb in prehlada.

Ljubezen
Vezani se boste lahko danes pričeli obračati za drugimi predstavniki nasprotnega spola. Premislite, ali si tega zares želite, saj si morate priznati, da lahko vaše razmerje na tak način le tone. Čas je, da premislite o tem, kako ukrepati. Samski, vzemite si prost večer in si odgovorite na vprašanja, ki si jih postavljate globoko v sebi. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na delovnem mestu boste danes poželi veliko uspeha. Začutili boste, da je vaša zaposlitev varna in da ste lahko povsem mirni, saj vam ne grozi odpoved ali kaj podobnega. Pred vami je prav danes pomembna naloga, saj boste prepričevali nadrejene o določenem projektu, za katerega boste menili, da ga sami lahko izvedete zelo uspešno. Bravo! 

Ljubezen
Začutili boste, da imate na ljubezenskem področju odprtih veliko možnosti. Res je tako, občutek vas ne bo varal. Samski se boste kmalu odločali, ali stopiti v razmerje ali ne. Bodite iskreni do sebe in pretehtajte svojo odločitev. Vezani se boste uspešno prebili skozi odprta vprašanja. Vaš odnos s partnerjem bo danes neverjeten. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Danes bodite previdni. Pri delu se bodo lahko pojavile razne govorice o vas, zato se izogibajte napakam. Čas je, da vzamete vajeti v svoje roke in se osredotočite le na delo, saj vam tako nihče ne bo mogel očitati prav nič. Prav je, da se umirite in se potrudite po svojih najboljših močeh. Pazite na svoje počutje in odženite živčnost s fizično aktivnostjo. 

Ljubezen
Vezani boste tudi danes malce razočarani, saj boste čutili, da vas partner ne posluša in da vam ni sposoben nuditi tistega, kar si zares zaslužite in želite. Čas je, da naredite temu konec. Včeraj ste molčali, toda ne pozabite, da vas molk ne bo pripeljal daleč in da boste le vztrajali v mučni situaciji. Odrešite se tega in naj vas ne bo strah. Samski, z besedo na plan!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno: 

Pravna vprašanja bodo lahko danes zakomplicirala vaš delovni dan. Zdelo se vam bo, da se celo dopoldne ukvarjate z njimi, kar vam zagotovo ne bo po godu. Delo vas bo čakalo, zato boste na delovnem mestu vse do večernih ur. Privoščite si dovolj počitka in bodite pripravljeni, saj je pred vami zares naporen delovnik. 

Ljubezen
Samski se boste danes znašli pred novo ljubezensko preizkušnjo. V okolici, kjer se gibljete, boste opazili nekoga, ki vas opazuje že dalj časa. Predajte se pogledom in spogledovanju. Ne ustrašite se po nepotrebnem. Želeli ste si sprememb, zato je čas, da se v vas prerodi plat lovca. Ne bo vam žal. Vezani, partner vas bo prijetno presenetil. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:  

Danes boste obkroženi z ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti prinesli veliko dobrega. Bodite previdni, če bo šlo za nova poznanstva, saj bodo ta lahko obetajoča. Na delovnem mestu boste tudi danes uspešni, čeprav se vam bo zazdelo, da je vaše delo rutina. Vsekakor je čas, da vnesete na delovno mesto malce razvedrila. Poskusite in videli boste, da je lahko zabavno. 

Ljubezen
Predstavniki moškega spola boste čutili, da imate vse, vseeno pa boste želeli spraviti svojo partnerico v red. Ne mislite, da ste vsemogočni in ne delajte računov brez krčmarja. Začnite ceniti svojo partnerico, saj jo boste drugače izgubili. Sprejmite jo tako, kot je. Samski boste danes obkroženi z nasprotnim spolom, zato boste lahko prejeli mnogo povabil na zmenek. Privolite!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Danes boste osredotočeni na delo. Razmišljali boste le o delu, saj vam bo to vzelo ogromno časa. Pričakujte zelo naporen delovnik, zato pazite na svoje počutje, saj se bodo lahko pojavili glavoboli. Danes bo oseba iz vaše preteklosti ponovno vzpostavila stik z vami. Dejstvo, da se je spomnila na vas, vas bo presenetilo. Pustite se presenetiti. 

Ljubezen
V ljubezni boste danes zelo dobre volje. Čeprav si vezani ne boste mogli vzeti časa za partnerja, boste zvečer čutili, da ga pogrešate. Vsekakor je prav, da mu zaupate, kako se počutite in ga morda prosite za malce več pozornosti. Sprostite se v njegovi družbi in počutili se boste bolje. Samski boste preobremenjeni z delom, zato o ljubezni ne boste razmišljali. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.