Magazin > Horoskop in Numerologija
12576 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Preizkušnje in drame bodo semena, ki lahko zaradi Sončevega mrka zamajejo situacije in odnose, zato bodite osredotočeni na iskreno delovanje.

V kolikor ne boste želeli izraziti svojih čustev, se bodo prebudile čustvene blokade, tudi v obliki raznih fizičnih bolečin. Na področju kariere in izobraževanja bodite pripravljeni na nepričakovano, izognite se predvsem nesmiselnemu prerekanju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Čeprav že nekaj časa pričakujete pozitivne spremembe na poslovnem področju, vse skupaj zaradi Sončevega mrka ne bo tako zelo enostavno, saj se boste morali potruditi, da boste naloge opravljali vestno.

BIK

Energija Sončevega mrka bo zelo obremenilna, še posebej za tiste, ki se nahajate na raznih drastičnih razpotjih in iščete nekaj, kar bi vas lahko hitro usmerilo k pravi odločitvi.

DVOJČKA

V kolikor boste na področju kariere in izobraževanja energični in polni zagona, vas bodo povabili k sodelovanju. Uresničili boste dolgoročne načrte, ki vam bodo prinesli več obilja. 

RAK

Na osebnem področju bo vožnja gladka, brez nevihtnih trenutkov in večjih razočaranj, tudi prijatelji vam bodo naklonjeni. Nikar pa se ne utopite popolnoma v delu in raznih obveznostih.

LEV

Prihajajo pozitivne spremembe na področju ljubezni, ki vas vodijo v nove razsežnosti. Našli boste osebo, ki bo spremenila vaša prepričanja in vam omogočila, da ste umirjeni.

DEVICA

Rezultate boste dosegali pogumno, hitro in lažje kot v preteklih dneh, nato pa sledi čas, ki bo namenjen temu, da si spočijete in se sprostite. Notranje doživljanje bo zelo bogato.

TEHTNICA

Zaradi spodobnosti, doslednosti in predvidevanja boste znali premostiti občasne težave ter ohraniti čustveno stabilnost. Ljubezensko delovanje bo pri tistih, ki ste v razmerju, naletelo na presenečenja.

ŠKORPIJON

Tudi če ste samski, se boste znali počutiti odlično sami s sabo, zato se tokrat ne boste preveč trudili, da bi koga našli. Spremljala vas bo energija spontanosti, zato boste zaupali, da bo tisti nekdo prišel ko bo pravi čas.

STRELEC

Korenita sprememba vas bo rešila pred težavami in vam zagotovila rešitev za tisti problem, ki je bil zakoreninjen. Če želite raziskovati in eksperimentirati boste več kot zadovoljni.

KOZOROG

Če boste delali na tem, da postane odnos bolj globok, vam bo to prineslo neizmerno ljubezen in veselje. Na področju kariere bo vse potekalo bolj ustaljeno, potrebno bo poiskati bolj inovativne rešitve.

VODNAR

Pustite prostor za nepredvidljive novosti, ki vam bodo prinesle moralno zadovoljstvo in materialne koristi. Pripravite se na burno ljubezensko življenje, saj se bo obdobje stagnacije zaključilo.

RIBI

Stabilnost bo kljub Mrku prisotna tako na poslovnem kot tudi na finančnem področju, spremembe pa bodo povezane predvsem z osebnimi zaznavami. Odločili se boste, da je najboljši odnos tisti, ki ga imate sami s seboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.