Magazin > Horoskop in Numerologija
956 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 12. avgusta

Horoskop
To o dnevu pravijo astrologi.

OVEN

Splošno:
Danes boste občutili velik zagon. Po eni strani boste pogumni in nadvse samoiniciativni, po drugi strani pa vas bo prevzel tudi strah. Dan skušajte preživeti čim bolj mirno, nikar se ne izpostavljajte, če to ne bo nujno. Odpravite se na sprehod v naravo ali pa meditirajte.

Ljubezen:
Pri vezanih bodo lahko manjša in večja nesoglasja prav danes dosegla skrajno mejo in obojestranska potrpežljivost se bo razblinila. Enostavno ne boste več dovolili, da bi odnos s partnerjem ostal takšen, kot je, namesto da bi se spremenil na bolje. Samski pa si boste želeli, da bi neko dragoceno prijateljstvo preraslo v kaj več.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5
 

BIK

Splošno:
Nekdo, ki vam je blizu, bo kar naenkrat odšel iz vašega življenja. Najverjetneje ne bo šlo za spor, ampak se bo ta oseba odselila v daljni kraj. Kljub temu, da bosta ostala v stiku, ne bo več tako kot nekoč. Godila vam bo družba novih ljudi, ki jih boste spoznavali. Udeležite se raznih dogodkov.

Ljubezen:
Vaše razmerje lahko prenese marsikaj, zato se ne zadržujte, ko bo prišlo do nestrinjanja s partnerjem. Razumljivo lahko to nestrinjanje sprva povzroči nekaj stresa ali neugodja, vendar ima vsakdo pravico do svojega mišljenja. Samski pa boste s pozitivno energijo dosegli neverjeten uspeh pri neki osebi, ki vam je že dalj časa všeč.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6


DVOJČKA

Splošno:
Danes boste precej zasanjani. Dan bo v vas sprožil zdolgočasenost ali celo pasivnost. Ne prepustite se brezdelju, ker bi že jutri to obžalovali. Popoldne pojdite na izlet in s seboj povabite simpatijo ali prijatelja. Morda bosta vzpostavila prav posebno vez. Izkoristite dan do potankosti.

Ljubezen:
Če ste samski, potem ne bodite več nesrečni, ker ste zamudili ugodno priložnost. Že nocoj se vam bo zagotovo ponudila nova. Če se boste odločili za novo možnost, boste ugotovili, da je celo boljša od zamujene. Vezani pa boste dokazali, da vam trud ni odveč, ko je treba pomagati partnerju. Čaka vaju nepozaben večer.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Današnji dan bo izredno ugoden za organizacijo vsakršnih dogodkov. Če že dalj časa razmišljate o tem, da bi nekoga povabili na domače kosilo, bo to več kot primeren dan. Če se potrudite, ste odličen gostitelj in tudi danes boste vse izpeljali, kot je treba. Manj primerno bo danes za ljubezenskem odnose.

Ljubezen:
Samski se trudite dajati vtis, da vas neka oseba sploh ne zanima, vendar zelo slabo prikrivate, kam vas vleče srce. Nehajte oklevati in se izmikati sreči, saj tako ne boste prišli daleč. Vezanim pa boste spet bolj dobre volje. Kljub temu še ne pričakujte, da bo med vama s partnerjem takoj vse po starem. Najprej se mu boste morali opravičiti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


LEV

Splošno:
Danes boste prosili za pomoč. Predstavnica ženskega spola vam bo pomagala. Če ste v dvomih glede prave odločitve v povezavi z delom, se boste zagotovo lahko zanesli na bližnje. Pred vami je korenita sprememba, ki vam bo življenje obrnila na glavo. Prisluhnite modrim nasvetom! Finančno stanje je stabilno, toda zelo kmalu pričakujte velike odlive, zato zelo previdno!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes končno spregovorile s partnerjem. Vse, kar vas moti, bo končno prišlo na dan. Vse, kar ste nosile v sebi, ne bo več skrivnost. Zagotovo ga boste prizadele s svojimi besedami, zato se skušajte nadzorovati. Samski boste razdvojeni med srcem in razumom. Če srednja pot ni mogoča, izberite sami! Čas za spremembe je pred vami. Ne odlašajte več!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Danes bodite previdni. Pomanjkanje določenih informacij bi vas lahko pripeljalo do denarne izgube. Če ste nameravali vložiti ali oplemenititi svoj denar, se sprva pozanimajte o vseh informacijah, ki jih še nimate. Čas bo na vaši strani, zato ne hitite. V nasprotnem primeru vas v prihodnosti čaka izguba denarja. Bodite potrpežljivi in previdni. Počutje: odlično!

Ljubezen:
Tisti, ki ste v trajnem odnosu, ne boste želeli razrešiti težave, ki jo imata s partnerjem. Mnogi se boste prav danes obračali za drugimi predstavniki nasprotnega spola. Če ste že vpleteni v ljubezenski trikotnik, se čim prej rešite iz njega. Bodite iskreni, saj si vaš partner to zasluži. Ne vztrajajte v odnosu, ki za katerega mislite, da nima več prihodnosti.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno:
Že dolgo razmišljate o tem, da bi uvedli spremembe pri delu. Dan bo kot nalašč za to. Imate nove zamisli in ideje, ki pa jih še niste predlagali. Poskusite. Morda bo ravno danes vaš srečen dan in vam bodo ostali prisluhnili. Zagotovo boste presenečeni nad odzivom nadrejenih. Vse vaše zamisli bodo padle na plodna tla. Ne odlašajte več! Počutje: splošno počutje bo dobro.

Ljubezen:
Danes bo nekdo pritegnil vašo pozornost. Moški spol bo nagnjen k spogledovanju. Oseba, ki vam bo všeč, ne bo ravno lahka tarča, saj bo delovala zelo nedosegljivo, prav tako pa vama okoliščine ne bodo naklonjene. Izogibajte se spogledovanju, saj bo za vas prepovedan sadež. Ohranite razum in naj vas ne zapelje le videz. Previdno!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


ŠKORPIJON

Splošno:
Danes vam bodo zvezde namenjene. Svetile bodo le na vas. Pri delu boste zato blesteli, saj vam bo vsaka delovna naloga predstavljala izziv in ne težavo. Zdelo se vam bo, da ste mojstri pri svojem delu. V finančnih okvirih pričakujte izboljšanje. Čeprav preteklost za vas ni bila najbolj stabilna, se veselite prihodnosti. Za vas prihaja popolnoma nov veter.

Ljubezen:
Danes boste v ljubezni postavljeni pred določeno dejstvo. Med vama s partnerjem se bo zagotovo pojavil prepir. Težava, ki vaju že dalj časa teži, bo na tapeti tudi danes. Skušali boste razrešiti to pereče vprašanje med vama, saj si želite miru in stabilnosti, vaš partner pa še vedno ne bo pripravljen na to. Pričakujte oslabljen dialog in možnost večjega spora

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Pri delu se bodo v dopoldnevu pojavile težave. Zapletli se boste v prepir, ki pa bo kratkotrajne narave. Razrešil se bo vam v prid, zato se ne bojte. Življenje nas postavlja pred mnoge preizkušnje in prav je, da vedno pokažete svojo notranjo moč. Nadrejeni bodo spoznali, da krivda ni bila vaša, zato pričakujte opravičilo. Splošno počutje bo odlično!

Ljubezen:
Danes vam ne bo lahko pri srcu. Čutili boste, da vas neka težava utesnjuje. Morda bi vam koristil pogovor s prijateljem ali partnerjem. Nekomu izlijte svoje občutke in misli. Počutili se boste bolje. Ne trpite več. Če še vedno niste preboleli določene osebe s preteklosti, je čas, da začnete sami graditi v tej smeri. Odprite si vrata za nove možnosti in novo ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
V financah boste končno prišli na zeleno vejo. Pred vami je stabilno finančno stanje, ki vam bo omogočilo izpolnitev mnogih želja. Brzdajte se pri zapravljanju, pa si boste lahko s prihranki izpolnili dolgotrajno željo. Pri delu boste danes žareli. Opravili boste več, kot si boste zadali. Splošno počutje bo odlično. Dan boste pričeli polni energije.

Ljubezen:
Danes boste uteho iskali v vaši preteklosti. Ne boste se mogli otresti misli na nekoga, ki vam je včasih pomenil veliko. Skušali boste poiskati njegov kontakt in ponovno navezati stik z njim. Premislite, ali vam bo to koristilo. S to osebo vas vežejo zelo lepi in srečni trenutki, toda vzpostavljanje stika vam odsvetujemo. Čas je zagotovo naredil svoje. Raje pojdite naprej.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Danes lahko pričakujete prilive. Prav tako se boste znašli v položaju, ki bo lahko dokaj kmalu oplemeniti vašo finančno stanje. Če vam je šlo še včeraj slabše, boste danes navdušeni nad premikom na bolje. Pri delu vam svetujemo, da se ne držite več preverjenega načina dela. Tako ne boste zrasli. Pokažite več inovativnosti. Ne odlašajte več!

Ljubezen:
Vezani boste danes stopili na realna tla. Res je, da ste bili zasanjani in zaljubljeni, toda skušajte v vaše razmerje vnesti malce več razuma. Ne skrbite, saj je ljubezen med vama s partnerjem močna. Tudi samski si ne delajte iluzij. Morda iščete popolnost, ki pa žal ne obstaja. Premislite o svojih zahtevah.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:
Pri delu boste danes zelo zaskrbljeni. Čutili boste, da nazadujete. Ne skrbite. Kljub vsem preprekam vam bo lahko uspelo. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Četudi vam bo danes storilnost padla, boste lahko že jutri vse nadoknadili. Ne belite si glave brez posebnega razloga. Pokažite optimizem že danes!

Ljubezen:
Pred vami je končno srečen dan v ljubezni. Čutili boste, kako v vaše življenje ponovno prihaja občutek pomirjenosti in miru. Tisti, ki ste vezani, boste zares srečni v objemu partnerja. Samski se boste morali spopasti z nekaj ovirami na poti do sreče, saj se ne morete znebiti občutka strahu. Ne pozabite, da kdor ne tvega, ne more biti srečen. Imejte to v mislih.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.