Magazin > Horoskop in Numerologija
3097 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. novembra

astrologija Shutterstock
Začel se je vikend. Boste uživali?

OVEN

Splošno:
Danes se boste predali novim fizičnim aktivnostim. Navdušeni boste nad idejami prijateljev. Pričakujte zelo aktiven dan, predajali se boste športu. Vaše počutje bo izvrstno, saj se boste lahko sprostili tako, kot se že dolgo niste. Delovna rutina bo pozabljena. Zvečer se boste posvetili osebam, ki so vam ljube.

Ljubezen:
Vezani se boste s partnerjem odpravili na izlet. Zagotovo bosta skupaj preživela aktiven dan. Uživala bosta v družbi drug drugega, saj se vama bo zdelo, da sta ustvarjena drug za drugega. Vsekakor so v večernih urah vidna neka nesoglasja, ki pa tokrat ne bodo vodila do večjih prepirov. Samski se boste danes odpravili na lov!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Danes se boste skušali zamotiti in pozabiti na vse težave, ki jih imate. Pričarali si boste aktiven dan, saj boste čutili, da to dejansko potrebujete. Obstaja možnost, da se boste odpeljali na izlet, toda ne v družbi. Tako boste našli pot nazaj k sebi in čas, da si boste zares prisluhnili. Počutje: osredotočite se na fizično aktivnost.

Ljubezen:
V večernih urah lahko vezani pričakujete izboljšanje odnosa med vama s partnerjem. Zdelo se vam bo, da je pravi čas za pogovor. Ostali boste brez dlake na jeziku, saj se vam bo zdelo, da lahko izrečete vse, o čemer ste premišljevali v preteklih dneh. Po pogovoru pričakujte zbližanje in obilo lepih trenutkov. Samski boste še vedno vztrajali pri samskem stanu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Končno boste odmislili delo, saj boste čutili, da potrebujete počitek in čas za sprostitev. Danes se boste posvetili branju dobre knjige, morda boste pokukali tudi v neko preteklo učno gradivo. Vsekakor boste začutili željo po osebni in intelektualni rasti. Pazite pa na finance, saj se vam na tem področju obeta večji odliv.

Ljubezen:
V ljubezni boste predstavnice ženskega spola malce nestrpne in nepotrpežljive. Prav je, da ste povedale, kar ste želele, toda ne pričakujte nenadnih sprememb. Hitenje vas ne bi pripeljalo daleč. Samski bodite previdni. Spoznajte osebo, preden se z njo spustite v globlje razmerje. Moški boste ponovno začutili, da v vaše razmerje vstopa optimizem.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Danes je dan, ko se bo potrebno umiriti. Začnite se zavedati pomembnosti prostih dni. Čeprav boste čutili, da vas finančna situacija utesnjuje je prav, da ne pozabite živeti. Kljub temu si lahko kaj privoščite, samo manj. Videli boste, da lahko pozabite na svoje težave. Vsekakor vam bo pogovor z bližnjo osebo koristil. Zaupajte ji, da potrebujete pomoč.

Ljubezen:
Čutili boste, da je vaše razmerje zares stabilno. Tisti v ustaljenem odnosu boste tudi danes presrečni, da imate partnerja, na katerega se lahko zanesete. Prav je, da se iz te izkušnje nekaj naučite in začnete ceniti osebo, ki je ob vas in na katero se lahko zanesete. Samski boste danes razmišljali o včerajšnjemu večeru. Prišli ste do presenetljivega, novega spoznanja. Zaupajte ga prijatelju.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Mnogi od vas tudi danes ne boste mogli pozabiti na delo in delovne obveznosti. Čutili boste krivdo, saj je bila vaša storilnost v preteklih dneh na dnu. Ne čudite se, če se boste znašli na delovnem mestu ali če boste doma opravljali delo, ki bi moralo biti storjeno v minulih dneh. Ne pozabite tudi na svoje najbližje. Namenite jim vsaj malo pozornosti, saj pogrešajo vašo družbo.

Ljubezen:
V ljubezni bodo danes vezanim zvezde naklonjene. Na prepire, ki so bili še prejšnji teden nekaj povsem vsakdanjega, bosta danes povsem pozabila. Večer bo zato namenjen romantičnemu preživljanju časa v dvoje. Danes je pravi dan, da partnerju pokažete, koliko vam pomeni in se zanj potrudite. Samski pazite, da ne boste nocoj zamudili nove priložnosti za ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5
    
DEVICA

Splošno:
Danes boste polni novih idej o aktivnem preživljanju prostega časa. Zdelo se vam bo, da potrebujete več rekreacije kot sicer, saj si v preteklih dneh niste uspeli privoščiti dovolj gibanja. V večernih urah boste ostali doma. Potrebovali boste čas zase in za bližnje. Zagotovo si boste želeli odpočiti, zato lahko danes pričakujte miren, a lep večer.

Ljubezen:
Danes se boste na področju čustev osredotočali bolj na fizični del ljubezni. Želja po spolnosti, strasti in intimnosti bo neverjetna. Partner bo navdušen nad vašim počutjem, saj bo čutil, da ste zares zaljubljeni vanj. V popoldanskem času se bosta odpravila novim dogodivščinam naproti, zato bo dan za vaju zares aktiven. Samskim se bo po mislih sprehajala posebna oseba.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Danes boste želeli v svoje življenje vnesti le pozitivne stvari. Vsekakor boste želeli pozabiti na pretekle težave. Osredotočeni boste na polnost življenja, v katerega boste vnašali le optimizem. Danes boste nagnjeni k družabnosti, zato pričakujte vesel dan in še bolj družaben večer. Za zabavo boste poskrbeli sami.

Ljubezen:
Vezani bodite previdni. Prav danes se bodo lahko ponovno pojavili prepiri med vama s partnerjem. Čutili boste, da potrebujete čas zase in za druženje s svojimi prijatelji. Partner tega ne bo razumel, zato se bosta morda sprla. Krivda ne bo na vaši strani, vseeno pa ga skušajte razumeti. Samski boste navdušeni nad današnjim povabilom.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes se boste spomnili vseh ljudi, ki so vam pomembni v vašem življenju. Zdelo se vam bo, da ste jim v preteklosti obrnili hrbet. Danes bo pravi dan za opravičilo. Preprosto jih obiščite in razjasnite nastale spore. Čas je, da zakopljete stare bojne sekire, saj vam v prihodnosti zagotovo ne bodo koristile. Premislite.

Ljubezen:
Vezani boste danes morda razočarani. Vaše splošno razpoloženje bo nekoliko turobno, zato boste delovali zelo depresivno in ravnodušno. Ne čudite se, če vas bo partner pustil doma. Skušajte se postaviti tudi v njegovo kožo. Odidite na krajši sprehod in razmislite o svojem vedenju. Videli se boste v povsem novi luči. Samski se posvetite bližnjim.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes se boste izolirali od vseh, ki bi lahko stopili v vaš intimni prostor. Zdelo se vam bo, da ne potrebujete nikogar, ki bi vam lahko solil pamet. Prav je, da se zanesete nase, toda vsekakor bi bilo prav, da bi se pogovorili z modro osebo. Nekoga imate na dosegu roke, pa tega ne opazite. Postavite se v podrejen položaj in povprašajte za nasvet.

Ljubezen:
Danes boste vezani in samski v ospredje postavili sebe. Razmišljali boste o vprašanju, ki vam v zadnjem času ne dopušča mirnega spanca, zato pričakujte ogromno zmede v ljubezni. Vezani bodite iskreni in partnerju zaupajte svoje občutke. Prav je, da se oba zavedata pomena lastnega prostora. Po razmisleku ga pokličite in mu zaupajte svoje misli.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Pred vami je zelo lep dan. Razmišljali boste o tem, kam bi se lahko odpravili. Ne tuhtajte preveč, samo pojdite. Če imate sorodnike, ki ne živijo blizu vas, jih boste danes zagotovo obiskali. Energija globoko v vas bo odlična. Čutili boste željo po akciji in gibanju. Namenite dovolj pozornosti tudi svojemu telesu in počutju. Več fizične aktivnosti vam zagotovo ne bi škodilo. Premislite.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili, kako povezana sta dejansko s partnerjem. Zdelo se vam bo, da ga poznate že od nekdaj, saj si bosta sposobna brati misli. Zagotovo vaju čaka pestro preživljanje prostega časa, zato pričakujte zelo aktiven dan. Uživala bosta v družbi drug drugega. Morda lahko v večernih urah pričakujete manjši spor, ki pa ga bosta hitro razrešila.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:
Danes si boste privoščili dolg počitek. Čutili boste, da vam je ležanje pisano na kožo, zato se vam ne bo ljubilo vstati. Vsekakor lahko pričakujete dan, poln lenarjenja in poležavanja. Privoščite si in se ne obsojajte. Sprostitev je tisto, kar potrebujete. Pazite na odnose, saj bodo ti lahko prav danes občutljivi.
    
Ljubezen:
V ljubezni boste danes obstali na mrtvi točki. Vezani lahko pričakujete pomanjkanje dialoga med vama s partnerjem. Ne čudite se, če bo med vama vladal ignorantski odnos. Okoliščine vama zagotovo ne bodo naklonjene. Prelomite to točko. Naj v vajino razmerje ponovno vstopi komunikacija. Premislite o tem, ali ste morda tudi sami preobčutljivi.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Z veseljem si boste vzeli čas zase in za svoje bližnje. Danes je dan, ko boste iskali nove možnosti za napredovanje v življenju. Trenutno namreč niste najbolj zadovoljni. V vsakem primeru hrepenite po nečem novem, zato je čas, da stopite priložnostim naproti. Iskanje bo obrodilo sadove in videli boste, da bo vaši duši odleglo. Počutili se boste povsem umirjeno.

Ljubezen:
Prav je, da si boste vzeli čas zase, toda danes je dan, ki ga morate deliti tudi z najbližjimi. Vezani ne pozabite na partnerja. V partnerstvu je pred vama pomembna preizkušnja, saj vstopata v obdobje resničnega spoznavanja. Zavedajte se, da sta si različna. Zaupajte in videli boste, da bo ljubezen med vama le še močnejša.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.