Magazin > Horoskop in Numerologija
1946 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. septembra

astrologija

OVEN

Splošno:
Danes na področju odnosov ne bo preveč dobro. Prepiri se bodo najverjetneje pojavili na delovnem mestu. Osredotočite se na obveznosti, ki so pred vami. Razum bo na vaši strani, zato se boste kljub zapletom uspešno lotevali novih nalog. V večernih urah si privoščite sprostitev. Podajte se novim izzivom naproti!

Ljubezen:
Danes boste čutili, da ste središče partnerjevega življenja. Vsekakor pa prav danes previdnost ne bo odveč, saj se bodo lahko med vama pojavili prepiri. Skušajte se jim izogniti. Razum v ljubezni vas bo vodil do spoštljivega odnosa, zato bodite danes čim bolj racionalni. Samski boste kmalu ponovno vezani. Veselite se novih poznanstev.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Danes se odločite za nov začetek. Včeraj ste bili še utrujeni, toda danes bo v vas nov zagon. Pripravljeni boste na nove delovne obveznosti, ki pa jih ne boste dočakali. V službi vas čaka mirnejši delovnik, zato se boste celo rahlo dolgočasili. Klepet s sodelavci se vam bo prilegel. Splošno počutje bo boljše, toda bodite pozorni na prebavne težave, ki se bodo lahko pojavile že v času delovnika.

Ljubezen:
Samski boste na ljubezenskem področju spet dobili nove priložnosti. V vaši bližini se zagotovo že skriva oseba, ki vam lahko obrne življenje na glavo. Samo odprite oči! Vezani boste danes čutili, kako zelo so vam zvezde naklonjene. Partnerski odnos, ki ga imate, bo razgiban in pester. Večer pred vama bo poln zabave.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Pred vami je zares naporen delovnik. Bodite močni in osredotočeni! V službi danes pričakujte utapljanje v delu, zato dvakrat vdihnite, ko boste začutili, da stres potuje skozi vaše telo. Fizična aktivnost, ki jo boste namenili telesu v popoldanskih urah, vam bo pisana na kožo. Danes poskrbite za to, da se boste naspali in da se boste spočili, saj boste jutri potrebovali ogromno energije.

Ljubezen:
V ljubezni vam danes zvezde ne bodo naklonjene. Zdelo se vam bo, da potrebujete počitek, medtem ko bo vaš partner družabno razposajen. Pokazali boste, kako ljubosumni in posesivni ste lahko v resnici. Brzdajte ta negativna čustva. Energijo boste potrebovali na področju dela, zato je ne trošite za negativna čustva. Tudi samski boste danes potrebovali čas zase. Spremembe niso vidne.


Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK

Splošno:
Kljub pomislekom, ki jih imate, boste danes pri delu uspešni. Opravili boste vse, kar se bo od vas pričakovalo, brez nadur. Pričakujte manjši nesporazum s sodelavcem, saj se vam bo zdelo, da vse delovne obveznosti opravljate sami. Zaščitite si hrbet in mislite nase. Včasih je potrebno zatožiti tudi kolega. Počutje in vitalnost bosta na izvrstni ravni. Posvetite se novemu hobiju, o katerem že dalj časa premišljujete.

Ljubezen:
V ljubezni boste čutili, da se na partnerja lahko zanesete v dobrem in slabem. Pred vama je pomembna skupna odločitev. Ta bo okrepila vajino razmerje. V večernih urah se boste zagotovo zabavali v partnerjevi družbi. Dolgčas bosta pregnala z druženjem. Samski boste preživeli večer v družbi prijateljev. Razmišljali boste o tem, ali je čas ustrezen za nove ljubezenske podvige.


Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Danes boste spoznali, kako omejeni ste pri svojem delu. Pričakujte polno težav. Na poti do vašega profesionalnega cilja se bo pojavilo še ogromno zapletov. Ne obupajte. Ohranite pozitivizem, saj vas bo ta pripeljal daleč. Počutje: znebite se živčnosti, saj jo boste v nasprotnem primeru začeli prelagati na ljudi okoli sebe.

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujte nov val zaljubljenosti. V partnerja se boste zaljubili povsem na novo. Dvomi, ki ste jih gojili v sebi v preteklih dneh, bodo nemudoma izginili. Odlično! S partnerjem bosta vedno znova obnavljala vez med vama. Samski boste miselno obremenjeni. Nekdo vam ne bo dopuščal mirnega spanca. Ukrepajte, drugače ne boste dosegli prav nič.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Nov delovni dan je pred vami, toda vstali boste z levo nogo. Že v dopoldanskih urah boste čutili izčrpanost in pomanjkanje energije. Misel na delo vas bo obremenjevala. Na delovnem mestu se boste razveselili novih informacij, ki bodo pomembno vplivale na vašo kariero. Zdravje: čutili boste, da je vaše telo oslabljeno in šibko. Premislite o novem hobiju, ki vam bo omogočil občutek osebnega zadovoljstva.

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani ponovno zmožni vzpostaviti stik s partnerjem. Danes je pred vama zanimiv večer, v katerem se boste v njegovi družbi nasmejali. Zelo se bosta zabavala, zato boste prav gotovo obnovili čustva znotraj obstoječega razmerja. Samske čaka razburljiv večer. Kljub slabemu počutju, se boste odpravili v družbo. Tako boste pregnali depresivno razpoloženje. Nekdo vas bo opazil!


Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno:
Danes si boste zadali veliko nalog. Zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi in da je danes pravi dan za akcijo. Pri delu boste znova na konju. Kljub temu da ste se še včeraj soočali s težavami, boste danes povsem brezskrbni. Ugotovili boste, da vas to lahko pripelje daleč. Zvečer se boste prepustili rajanju.

Ljubezen:
Čustveno področje boste danes predvsem samski dojemali bolj negativno. Privoščite si družabni večer, saj boste le tako lahko deležni novih poznanstev. Ne modrujte za štirimi zidovi, odpravite se na ljubezenski potep. Ne čakajte, da bo ljubezen sama od sebe padla z neba. Vezani boste danes srečni s svojim partnerjem. Zvečer si boste privoščila obilo zabave.


Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Novi izzivi na delovnem mestu vam danes ne bodo predstavljali težav. Kljub temu, da ste skeptični in sumničavi glede ustreznosti vašega dela, boste v sebi čutili nov zagon. Zadovoljni boste sami s seboj in s končnim rezultatom. Danes lahko pričakujte finančni priliv. V večernih urah se zagotovo zabavali. Naplešite se, saj trenutno potrebujete sprostitev! Vaše počutje bo odlično.

Ljubezen:
Na čustvenem področju se boste danes oddaljili od ljubljene osebe. Začutili boste, da ste v preteklih dneh preveč izkazovali svoja čustva, zato bo danes čas za umik. Vzeli si boste čas zase. Odpravili se boste v družbo, saj vam bosta druženje in sprostitev pisana na kožo. Partner bo lahko prav danes pokazal malce ljubosumnosti, zato mu vseeno namenite lep pogled in objem.


Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Pred vami je zelo naporen dan. Čeprav se boste zbudili dobre volje, se boste ob misli na delo kar stresli. Zdelo se vam bo, da vam primanjkuje energije za nove podvige. Spremljajte spremembe pri svojem počutju, saj se bodo lahko v večernih urah pojavile bolečine v sklepih in hrbtenici. Preveč sedenja zagotovo ne prija vašemu telesu, zato ukrepajte že danes. Naredite si tedenski načrt vadbe in videli boste, da bodo mnoge težave hitro odpravljene.

Ljubezen:
Na čustvenem področju si boste želeli sprememb in novih dogodivščin. Samski se kljub slabemu počutju odpravite v družbo. Čaka vas pester večer, v katerem obstaja možnost novih poznanstev. Vezani boste do partnerja nepopustljivi. Ta ne bo vedel, kako ugoditi vašim željam in potrebam. Ne bodite tako neprizanesljivi in ne mislite le nase. Lepa beseda bo našla lepo mesto, verjemite!


Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Delovni dan bo zelo naporen, saj ne boste čutili strasti in zagnanosti. Čutili boste, da vas nekdo ovira in da vam želi škodovati. Danes bo dan, ko se nikakor ne boste mogli vklopiti v delovni tim. Poskušali boste po svojih najboljših močeh, toda zdelo se vam bo, da je vaše mišljenje preveč individualistično. Domov se boste vrnili popolnoma izžeti. Čaka vas miren večer, saj boste čutili potrebo po počitku.

Ljubezen:
Čutili boste, da sta si s partnerjem vsak dan bližje, kar vas bo razveselilo. To vam bo povrnilo vero v ljubezen. Kljub slabemu počutju in težavam se nasmehnite partnerju. Nasmeh bo zagotovo govoril namesto vas. Samski si boste danes oddahnili. Z veseljem boste spoznali, da ima samsko življenje tudi svoje prednosti, saj ne boste sposobni dajati energije osebam okoli vas.


Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2


VODNAR

Splošno:
Pri delu boste izpostavljeni pritiskom. Pred vami je čas naporov in dokazovanja. Ne ustrašite se in verjemite, da ste dovolj sposobni. Finance: izboljšanje je še pred vami. Vsekakor je danes dan, ko se boste morali odreči svojim potrošniškim željam. Spoznajte svoje omejitve in se jih držite. Trenutno vam ne preostane nič drugega. Danes boste lahko trpeli zaradi nespečnosti.

Ljubezen:
Samski boste pretiravali, saj boste o potencialnem ljubimcu razmišljali kot o osebi, s katero bi se lahko zapletli v resno razmerje. Če si tega želite, potem se zavedajte, da je čas, da razjasnita svoja pričakovanja. Vezani bodite previdni. Vaš partner bo prav danes izrazil, kaj vse ga moti. Njegova obtoževanja vaju bodo pripeljala do prepirov.


Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Ne glede na to, da boste danes zasuti z delom, se boste želeli posvetiti tudi bližnjim. Začutili boste, kako zelo pogrešate družino, veselje in smeh. Premislite o tem, kako boste v prihodnje razporedili svoj čas. Pri delu boste osredotočeni na naloge, zato se boste lahko proti domu odpravili prej kot ponavadi. Počutje: utrujenost, kot posledica napora, vas bo načela že v popoldnevu.

Ljubezen:
Vezani boste danes iskali šivanko v kupu sena. Menili boste, da partner od vas zahteva preveč, toda krivda bo v resnici na vaši strani. Nagnjeni boste k razglabljanju in iskanju težav znotraj vašega partnerstva. Prepustite se ljubezni in ne iščite težav tam, kjer jih v resnici ni. Samski bodite previdni pri uporabi besed, da ne boste prizadeli ljubljene osebe.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.