Magazin > Horoskop in Numerologija
9560 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 8. decembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Aspekt med Luno in Saturnom lahko razburka misli in čustva v nepredvidljivi smeri.

Skrbi in zapleti bodo delovali večji, kot so v resnici, zato se napadom panike čim bolj elegantno izognite. Tuhtali boste o sebi, o svojem pomenu ter posebni globini, ki je prisotna znotraj vas in vam podarja veličino. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi vpliva lune v vodnarju z mislimi ne boste ravno pri delu, uhajale vam bodo k čustvom, ki vas lahko na simpatičen način popolnoma prevzamejo. Ne pustite črnim mislim na plano.

BIK 
Marsikaj, kar vas je skrbelo, se bo tokrat pozitivno izteklo, še zlasti, ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo časa molčali. Umirjeno boste našli prave besede, da rešite napeto situacijo.

DVOJČKA 
Nečesa ne morete rešiti ali razčistiti, vendar se nikar preveč ne obremenjujte. Naj vas ne bo strah, da vas bodo zavrnili, saj ste na dobri poti do prave zmage ali svojega cilja. 

RAK 
Po manjših nesporazumih boste z iznajdljivo energijo lune v vodnarju hitro vedeli, kaj bi morali storiti. Prijatelj vam bo neprestano namenjal razne opazke, vendar se nanje ne boste ozirali. 

LEV 
S financami ne boste najbolj spretni, zato jih poskusite pustiti v ozadju. Težko se boste odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas že dlje časa na osebnem področju ključnega pomena. 

DEVICA 
Že nekaj časa slutite resnico, čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se vse skupaj postavi v pravo pozicijo. Razigrani in zabavni, kljub luni v vodnarju, ravno ne boste.

TEHTNICA 
Zaradi opravkov v preteklih dneh boste nekoliko utrujeni. Posebno presenečala vas bo neodločnost v ljubezenskih odnosih, ki lahko pokvari kakšen prijeten trenutek. Kmalu prihaja več rešitev.

ŠKORPIJON
Čeprav vam gre kdo na živce, na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so za vas pomembni. V službi se oborožite s potrpežljivostjo in s konkretnimi odgovori.

STRELEC 
Ne boste več zadržani, saj končno veste, česa si želite, in to si boste z vplivom lune v vodnarju tudi poiskali. Odnosi vam bodo dali poseben zagon, zato se odprite in spregovorite.

KOZOROG
Oboroženi boste z odločnostjo, kar bo nekomu v vaši bližini zelo všeč. Končno boste začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi, ki vas v notranjosti le obremenjujejo.

VODNAR 
Odlično boste na področju kariere sodelovali z okolico, do sodelavcev boste prijazni, zato si lahko nakopljete več obveznosti, kot ste jih želeli, kar vas bo postavilo v ospredje.

RIBI
Prihajata odločnost in samozavest, zato ju skušajte uporabiti na koristen način. Tokrat vam ista vprašanja ne bodo več toliko pomembna ali pa se z njimi preprosto ne boste ukvarjali.
 

 
Komentarjev 1
  • Josephine_Williams 15:12 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦