Magazin > Horoskop in Numerologija
2383 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. september

Horoskop

OVEN

Splošno:
Finančno vas bodo pritegnili izdatki, ki ne bodo ravno dobri za vas. Poskušajte se jim izogniti. V službi vas bodo pohvalili, a pazite, da vam pohvala ne bo stopila v glavo. Še naprej se morate truditi in upravičiti njihovo zaupanje. Nikakor ne smete popustiti, sicer boste razočarani tudi sami nad seboj.

Ljubezen:
Za samske bo dan nadvse zanimiv. Oddajali boste močne ljubezenske vibracije, zato boste pridobili tudi nekega novega občudovalca. Tistim, ki ste v razmerju, pa se obeta romantičen večer v dvoje. Partner vas bo prav prijetno presenetil. V zadnjem času ste se mu res premalo posvečali, a morda ste si prav s tem prislužili njegovo pozornost.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Za vas bo dan odličen, poln dobre volje in smeha. Počutili se boste dobro kot že dolgo ne. Ne poskušajte novih stvari. V službi boste napredovali ali pa nazadovali. Spremenil se bo vaš položaj in sodelavci se bodo čudno obnašali do vas. Ne boste se preveč obremenjevali, saj ste tega že navajeni.

Ljubezen:
Vezani boste lahko danes z ljubljeno osebo doživeli lepe trenutke. Že nekaj časa kar dobro shajata, kar bo tudi vzrok za strastno vzdušje. Pazite le, da s svojo trmo ne boste česa pokvarili. Tisti, ki še niste v razmerju, pa se pripravite na množico oboževalcev, ki vas bodo danes obkrožali in vam pihali na dušo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Nekateri boste doživeli pomembno prelomnico v svojem življenju, neke vrste preobrazbo. Vse slabe stvari v življenju so za nekaj dobre in tudi za vas velja, da boste iz slabe izkušnje stopili bogatejši in modrejši. Izklopite svet, ki vas obdaja, posvetite se sebi. Tako bodo v vašo glavo znova prišle prave misli.

Ljubezen:
Pri vezanih bo danes prihajalo do prepirov, saj se vaše želje ne bodo ujemale s partnerjevimi. Oba bosta čutila veliko napetost, katere izvor pa bo obema neznan. Poskusita se umakniti drug drugemu in dan preživita vsak zase. Za samske pa bo dan izredno zanimiv, saj ga boste preživeli z osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK

Splošno:
Vaša domišljija bo danes še močnejša kot običajno. Zdelo se vam bo, da morate nekatere ideje uresničiti. Imeli boste veliko delovnega elana. Lahko, da se boste vžgali kot vžigalica in pričeli z delom, a vam bo zmanjkalo moči in ogenj bo ugasnil. Vendar pa boste izredno optimistično razpoloženi in ne bo vam zmanjkalo idej ter volje.
 
Ljubezen:
Sprejeti boste morali pomembno odločitev glede vašega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo z nasvetom pomagala starejša oseba. Vaš občutek za razumskost morda danes ne bo preveč posrečen, a vam bo pomagala družina. Izogibajte se sporom in sprejmite pomoč starejše gospe.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Danes boste še bolj skrivnostni kot sicer. Vendar pa bodite pri konkretnih pogovorih in na sestankih jasni, da ne bi prišli v konflikt s šefom. Fizične moči v tem obdobju nimate na pretek, vendar pa imate več topline in ljubezni, ki ju ljudje občutijo. Pri nekih načrtih za prihodnost raje dvakrat premislite.

Ljubezen:
Vaš partner vam bo pomagal premagati slabo voljo zaradi zapletov na delovnem mestu. Izogibajte se sporu s starejšimi sorodniki, saj bi vam lahko zameril tudi partner. Najbolje bi bilo, da se ne bi zapletli v kakšne občutljive teme. Zvečer si privoščite romantičen večer, ki bo vodil v strastno noč.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Lekcij, ki jih neprestano dobivate, ste siti že do grla. Tudi danes se bodo te lekcije nadaljevale, zato se nanje kar pripravite. A ne bo vse samo črno, saj se bo situacija na službenem področju pričela izboljševati. Krotite svojo impulzivno naravo, da ne boste doma sprožili nepotrebnih konfliktov.

Ljubezen:
Samski se boste danes prepustili pristnim čustvom in inspiraciji. Če se boste vsaj malo potrudili, boste naredili pozitiven vtis na okolico. Neki dogodki na začetku dneva bodo v življenje vezanih vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes ne sprejemajte pomembnih odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHNICA

Splošno:
Rešili boste neke težave, kar vam bo omogočilo, da boste z večjim optimizmom razmišljali o prihodnosti. Do sedaj se nikakor niste mogli pohvaliti z napredkom in dobro voljo. Sedaj se boste počutili veliko bolje in vsako stvar boste videli bolj pozitivno. Dan bo naklonjen tudi druženju s prijatelji.

Ljubezen:
Danes bo novo spoznanje v vašem razmerju stvari pripeljalo na stopnjo višje. Lahko pričakujete tople in prijetne občutke, s katerimi boste premagali vse zamere iz preteklosti. Tako boste spet dobili tisto, kar ste nekoč že imeli. Samski pa izkoristite svojo očarljivost in pojdite med ljudi, navezujte stike in se družite.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Vaše počutje bo fantastično. Dobili boste nov zagon, vse se vam bo zdelo lepše in lažje. Poleg tega pa se boste pripravljeni soočiti z okolico, ki vam nagaja. Sprejeli boste nekaj pomembnih odločitev in opravili nekaj zadev, ki so za vas trenutno zelo pomembne, celo odločilne. Drugi pa vas bodo pri tem upoštevali.

Ljubezen:
Tistim, ki ste v razmerju, bo dan prinesel nekaj zelo dobrih novic. Dal vam bo tudi možnost za uspeh pri ljubezenskih oziroma zakonskih zadevah. Pri samskih pa bo danes veliko dogajalo. Morda boste spoznali novega prijatelja nasprotnega spola. Če boste, bo privlačnost izjemno močna. Izkoristite priložnost, danes ne bo časa za sramežljivost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Lahko pričakujete dogovor o nekem novem finančnem prilivu. Dokazali boste, da vam lahko zaupajo neko odgovornejše delo, ker imate dovolj izkušenj in ste dovolj zreli. Na poslovnem, pa tudi na materialnem področju se bo stanje popolnoma uredilo. Tako dobre volje kot boste danes, že dolgo niste bili.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes uživali v ljubezenskih čarih in to na nek poseben način. Lahko bo šlo za novo romanco ali pa za doživljanje sreče skozi harmonične odnose z drugimi osebami. Vezani pa boste hrepeneli po bližini in toplini ter tem, da bi polepšali partnerski odnos in intimno življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:

Stvarni cilji, ki jih imate, bodo ves dan težili k temu, da bi jih uresničili. Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo ves čas nekaj sporočali. Ves čas vas bodo učili, od vas pa bo odvisno, kako na široko boste odprli ušesa in srce. Znali boste prisluhniti tem prinašalcem sporočil in marsikaj se boste tudi naučili.

Ljubezen:
Samski boste preveč omahovali, zato boste zamudili svojo priložnost. Nekomu ne boste pokazali svoje naklonjenost. Ne objokujte zamujene priložnosti, raje poiščite drug primeren trenutek. Vezani pa ne boste opazili, da ima partner bistveno drugačne želje od vaših. Naj vas to ne spravi v slabo voljo, ko se boste zavedli.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Veliko boste razmišljali o novih možnostih glede fizičnega in psihičnega počutja. Spoznali boste, da ste se vse predolgo obremenjevali s tem, kaj drugi pričakujejo od vas. Uprli se boste takim odnosom, kar vas bo spodbudilo, da boste spremenili tudi svoje življenje. Začnite že danes, ne oklevajte.

Ljubezen:
Samske bo privlačilo vse drugačno, zato se boste prav nocoj lahko znašli v kakšni nezavidljivi situaciji. A ker ste iznajdljivi, se boste tudi spretno izvlekli. Vezani pa boste v medsebojnih odnosih naleteli na več razumevanja in topline. Še najbolj pa se boste posvetili tistim, ki jih imate radi – družini in partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


RIBI

Splošno:
Omejitve, ki vas v zadnjem času zadržujejo na poslovnem področju, vam prav nič ne ugajajo. V svojih sodbah ste prestrogi do drugih ljudi, zato ste prav tako sami hitro predmet obsojanja. Še vedno boste bolj resni kot sicer, vendar pa se bodo v vas znova začela prebujati romantična čustva. Svet boste videli v lepših barvah.

Ljubezen:
Samski se boste znašli v dvomih, ali ste se glede določene osebe pravilno odločili. Potrditev boste iskali v okolici, vendar boste naleteli na različna mnenja, ki vam ne bodo ravno v pomoč. Zaupajte vase. Vezani se boste s partnerjem dobro razumeli; prihaja pravi čas, da začneta uresničevati načrt iz preteklosti. Izkoristite obdobje stabilnosti.


Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.