Magazin > Horoskop in Numerologija
2922 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. oktober

astrologija
Raki, pazljivo med pogovorom s partnerjem.

OVEN

Splošno: Danes vam bo težave povzročala nesposobnost prilagodljivosti. Vašim bližnjim se bo zdelo, da morate biti vedno vi tisti, ki ima zadnjo besedo. Razmislite o svojem obnašanju in če je temu res tako, ga skušajte v prihodnosti spremeniti. Le tako boste zadovoljili potrebe vseh. Popazite na zdravje.

Ljubezen: Vezani boste želeli vrniti harmonično vzdušje v razmerje, ob vsem tem pa bo potrebno izboljšati tudi dialog z drago osebo. Verjetno boste težko razumeli njene občutke, a naj to ne bo razlog za prepir. Samski se boste danes držali bolj zase in nikomur ne boste dovolili do sebe.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno: Danes boste zaključili s projektom, s katerim se ukvarjate že dalj časa. Zelo ste bili uspešni, zato ste lahko ponosni nase. Nič ni narobe s tem. Jasno povejte, s čim se ukvarjate in za čem stojite. Ljudje spoštujejo vašo iskrenost in pogum. Zvečer poskrbite za ustrezno praznovanje v družbi najdražjih.

Ljubezen: Vezani boste želeli uresničiti svoje želje v ljubezni. S partnerjem na večino stvari gledata vsak s svojega vidika in s svojimi očmi, kar deluje negativno na skupno življenje. Kljub prepirom v minulih dneh vas bo nocoj presenetil. Samski razmislite o tem, kaj vas najbolj osrečuje in stremite k temu. Za vse ostalo imate še vedno dovolj časa.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: Čeprav je za vas moreče, se boste morali prej ali slej soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa osebnostna področja. Z njimi ne morete rasti, niti se razvijati. Danes vas znata še posebej ovirati lastna neprilagodljivost in trma.

Ljubezen: Samski od danes naprej ne boste več v dilemi. Spoznali boste, da sta sreča in ljubezen dostopni tudi vam. Nekdo vas bo na današnji dan presenetil z rožico. Vezane bo zelo motila negativna energija, ki bo prisotna v partnerjevem obnašanju. Znašli se boste na razpotju med osebnimi željami in realnimi možnostmi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: Danes naj bo spontanost vaše dnevno vodilo. Prepustite se in čakajte na presenečenja, ki prihajajo. S svojim uporniškim delovanjem bi namreč lahko samo kaj prekinili ali celo uničili. Pustite, da se vam stvari pokažejo v svoji pravi luči in jih zajemite s polno žlico. Odkrili boste nekaj zelo posebnega.

Ljubezen: Partner ne bo razumel, da ste oseba, ki se želi v ljubezenskem odnosu počutiti popolnoma varno. Nesoglasja bodo razdor med vama še povečala, zato poskusita ljubezen učvrstiti z romantičnim večerom. Samskim bo nekdo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet od trenutnega. Presenečeni boste!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: V službi boste opozarjali na celo vrsto nepravilnosti, vendar se vam bo zdelo, da vsi vaši komentarji naletijo na gluha ušesa. Morda pa je le pristop napačen, zato razmislite o drugačnem. Poskušali se boste vživeti v vlogo nekoga, ki bo potreboval vašo pomoč, vendar vam nikakor ne bo uspelo.

Ljubezen: Vezani boste navdušeni nad neko partnerjevo idejo. Vzemita si čas in od zamisli preidita k dejanjem. Samski boste srečali osebo iz vaše preteklosti, ki bo v vas prebudila prijetne spomine. Odločili ste se za različne vloge na čustvenem področju in zdaj jih boste morali sprejeti. Za vaju je žal že prepozno, sprijaznite se s tem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: Nekdo vas bo prizadel, vi pa boste v zameno želeli nenavadno stvar. Preden jo boste zahtevali, dobro premislite, ali boste z njo dosegli zadoščenje. Obstaja namreč velika verjetnost, da se boste želeli le maščevati. V službi vas bodo soočili z novim projektom, nad katerim ne boste pokazali pravega navdušenja.

Ljubezen: Današnji dan bo eden izmed tistih bolj čustvenih, zato predvsem vezani pazite, da ne bi po nepotrebnem izzivali prepirov. Poskusite svoja čustva zadržati zase, da ne bi prišlo do medsebojnih obtoževanj. Samski boste izžarevali posebno energijo. Zaradi novih priložnosti na ljubezenskem področju se boste morali prilagajati tudi različnim situacijam.  

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: Znašli se boste v skušnjavi, v kateri bo le od vas odvisno, ali se ji boste uprli ali ne. Nekaj vas bo precej prevzelo, zato dobro premislite, kako boste ukrepali, saj možnosti za popravek morda ne boste imeli. Če vas bodo v službi predstavili neki nadrejeni osebi, pazite, da se ne boste že na začetku zapletli v prepir.

Ljubezen: Vezani boste danes presenečeni nad pozornostjo vašega partnerja, saj vas bo razveselil z neko malenkostjo. Samski boste pokazali svoja čustva drugim. Zaradi iskrenosti boste imeli občutek ranljivosti, vendar boste na ta čudovit način pokazali tudi, da vam ni vseeno. Ne sramujte se svojih občutkov do neke osebe, sploh če so ti pozitivni. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: Škorpijoni boste razočarani nad delom, ki vam ga bodo danes naložili. Nikar ne nergajte, raje se ga hitro oprimite, saj bo tako vse skupaj hitreje za vami. Ponosno pokažite svoje znanje in sposobnosti. Prerinite se v ospredje, ne skrivajte se več v ozadju in bodite ponosni nase.

Ljubezen: Samski boste danes končno na prvo mesto postavili sebe. To ne pomeni, da boste sebični, ampak se boste za težave drugih pobrigali, ko boste rešili svoje. Ljubezen bo danes na drugem mestu. Vezani boste dobili občutek, da se je v odnosu s partnerjem malo zapletlo, a boste do večera težave že rešili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: Slišali ste nekaj, vendar še ne veste, ali bi temu verjeli ali ne. V kolikor dvomite, se nikar ne spustite v že tako zapleteno situacijo, ampak raje počakajte, da se bo razvila sama od sebe. Danes boste izredno predani svojemu partnerju, kar bo botrovalo temu, da boste preživeli nadvse romantičen večer.

Ljubezen: Samski boste dan preživeli v družbi neke simpatične osebe. Ob vas bo nekdo, do katerega čutite vedno več, čeprav si tega še niste pripravljeni priznati. Nikar pa ne prehitevajte, saj bi se v tem primeru lahko znašli v nevarni situaciji. Vezani boste napolnjeni s pozitivno energijo, kar bo zelo dobro vplivalo tudi na vašega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: V družini boste zaznali nekaj, kar vas bo izredno motilo. Tujek poskusite čim prej odpraviti, da ne bi prerasel v pravo težavo. Na splošno vezani danes ne boste imeli težav, bolj pestro pa bo pri samskih. Obstaja velika verjetnost, da boste doživeli neko zavrnitev. Raje se posvetite poslu.

Ljubezen: Tisti, ki ste v razmerju, lahko danes pričakujete naklonjenost in zadovoljstvo ljubljene osebe. Presenetila vas bo z neko malenkostjo in vam dala vedeti, da vas ima rada. Samski na ljubezenskem področju ne boste tako uspešni kot na poslovnem. Zastavili si boste tudi nove cilje, ki vam bodo dali dodaten zanos.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: Nekaj v zvezi s prijatelji vas je močno razjezilo. Danes bo napočil pravi čas, da jim poveste, kaj mislite in tako poskušajte nastalo situacijo razrešiti. Veliko breme se vam bo zvalilo z ramen. Danes utegnejo nastati težave na ljubezenskem področju, saj dan ne bo ugoden za kakršnekoli srčne podvige.

Ljubezen: Vezani se boste na vsak način želeli dokazati tudi na drugih področjih, ne le na partnerskem, kar pa bo popolnoma brez smisla. Partner vam bo to zameril. Samski se boste na današnji dan odzvali na številne klice, uživali boste v družbi izbranih oseb, toda "usodnega srečanja" še ne boste dočakali. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: Danes vas čaka cela vrsta dolžnosti, ki jih boste morali opraviti zelo na hitro. To pa bo lahko povzročilo nekaj površnosti in nasploh nepremišljenosti. Hujše napake sicer ne boste storili, vendar pa kljub temu pazite, kaj boste delali. Poskusite ostati realni, če že vaš partner ne bo.

Ljubezen: Danes vam bo zelo ugajala čustvena naklonjenost in pozornost, ki jo boste deležni od določene osebe. Samski se nahajate pred razburljivo ljubezensko avanturo in svet se vam zdi lepši. Vezani ne skrivajte svojih pričakovanj pred partnerjem, ampak jih glasno izrazite, sicer se nikoli ne bodo izpolnila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice