Magazin > Horoskop in Numerologija
11418 ogledov

Kmetija: Sotekmovalec Manji dvoril na polno, ona pa ...

kmetija 2022, manja, damijan
1/3
Voyo
Monika je pozabljena.

Damijan je v areni premagal Karin in se preselil nazaj na posestvo - tokrat v hišo, kar pomeni, da z Moniko, v katero se je zagledal, nista več v isti skupini. Po sporu, ki sta ga imela, ju to zagotovo ne moti. Več o tem TUKAJ

Karin je Damijana prosila, naj poskrbi za njeno prijateljico Manjo in mladenič je obljubil, da ji ob njem ne bo nič manjkalo ...

Ko si je lepotičko malo bolj natančno ogledal, so čustva, ki jih je gojil do Monike, usahnila. "Manja je fejst punca, začutil sem neko simpatijo tudi iz njene strani. Videl sem, kako me je pogledala, ko sem prišel v družino. Mislim, da bi se lahko tukaj še kaj razvilo."

Narobe je mislil ... "Če me bo osvajal, mi bo zelo neprijetno," je dejala in dodala: "Ne, prosim Damijan. Stopi korak nazaj, nisi mi všeč."

Je pa sprejela njegovo ponudbo in se pustila zmasirati. "Monika je zgodovina. Ne zaveda se, kakšnega šarmerja in mača je izgubila," je povedal Damijan. No, kakšen dragulj je, se očitno ne zaveda niti Manja. "Zmasiraj mi te noge in me pusti pri miru. Bog, pomagaj," je izjavila, na njegov komentar, da lahko med njima še preskoči iskrica, pa je odgovorila: "Ne bo šlo ..."

Njegove osvajalske poskuse in Manjine grimase si lahko ogledate TUKAJ. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.