Magazin > Horoskop in Numerologija
421 ogledov

NuMeRoSKoP 28. 5. – 3. 6. 2018

numerologija Shutterstock
Bodi Mojster sebe! Kopije so dolgočasne.

NuMeRoSKoP  28. 5. – 3. 6. 2018

 Lekcije 22. tedna:
Število 22/4 je Mojstrsko število, zato bo ta teden pred nas položil izzive oziroma teste Mojstrstva: Enkratno! Opazujte kolikokrat se dolgoročno odločate in do kam načrtujete. Nekateri ljudje imajo zelo podrobno izdelan kratkoročen načrt, nato pa je kar praznina… Zdaj je čas, da znova preudarimo, kdo smo in kdo želimo biti ter uporabimo energijo števila 22 pri načrtovanju prihodnosti.  Saj načrtujete prihodnost, kajne?
 
 


Počasi se daleč pride, pravijo. Ozrite se najprej nazaj. Kakšen kosobrinček ste v mladosti bili. Obudite spomine na svoje najbolj nespretne trenutke, morda celo naivne. Ne zato, da bi se držali za glavo, ampak, da bi se pohvalili. Poglejte no, česa vsega ste se naučili! Od dojenčka, ki ni znal sam jesti ali piti, kaj šele avto voziti in hišo zgraditi, za druge poskrbeti itd
 
Vse, česar ste se naučili, je dosežek. Bodite ponosni na sebe in s to energijo se šele obrnite naprej. Kaj vse lahko še dosežete?
 
Veste kaj? Vse! Naj vas energija števila 22/4 v tem tednu podpre!
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kje ste bili (poslovno, osebno, čustveno, fizično) 10 let nazaj?
Kje ste danes?
Kje in kako bi želeli biti čez 10 let?
Kdo bi želeli biti, ko boste imeli 100 let?
 
UGODEN ČAS ZA:
dolgoročne odločitve in spremembe
podpis pogodbe, kredita ali nakup nepremičnine
osebnostno in duhovno rast


 
Število življenjske poti 1
Ste razmišljali o selitvi v tujino? Pa dajte sedaj. Energija tujine vas obliva. Prinaša vam sporočilo, nauk in pa nove možnosti. Zdaj ni čas, da bi bili zapečkarji.
 
Število življenjske poti 2
Možno je, da bo v vaše življenje padla oseba, ki je vam zelo drugačna, a za vas zelo pomembna. Naj vas nauči vaše lastne drugačnosti. Spontano si dovolite pustolovščino.
 
Število življenjske poti 3
Vedno lahko sebe izpopolnimo, kar ne pomeni, da je z nami ta trenutek kaj narobe. Naj bo zdaj čas načrtovanja, kaj vse še boste dosegli,česa se naučili. Napišite si cilje.
 
Število življenjske poti 4
Semena, ki jih boste posejali sedaj, bodo v roku 4 tednov prinesla plodove, zato bodite izjemno pozorni na energijo, ki jo oddajate z mislimi, dejanji in besedami. Čarajte!
 
Število življenjske poti 5
Pravijo, da je vsega lepega nekoč konec. Hm. Kaj pa vsega slabega? Katerega 'slabega' bi si želeli, da je konec? Zdaj je čas, da se lotite načrtovanja kako boste to dosegli.
 
Število življenjske poti 6
Vsak dan je nova priložnost za novo pot. Vsak dan ustvarjate novo osebo, ki ste vi. Ste zaključili s slabim prejšnji teden? Potem bi se morali počutiti svobodnejše. Zadihajte.
 
Število življenjske poti 7
Največkrat potrebujete odmik, kadar ste prizadeti. V tem času dovolite osebam, katerim zaupate, da vas nekako napolnijo. Bodite odprti druženju in novim prijateljem.
 
Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, zato se aktivno lotite ustvarjanja življenja, katerega si vaš notranji otrok želi. Kaj je radost za vas? Kaj vam jo prinaša? Bodite zaljubljeni v kar počnete.
 
Število življenjske poti 9
Temelji so pomembni – tega se zavedate. Zdaj je čas za nežno nego najpomembnejšega temelja: vas. Kako boste okrepili svoje zdravje, srce, um – sebe? Z Ljubeznijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice