Magazin > Horoskop in Numerologija
836 ogledov

NuMeRoSKoP ta teden od 24. do 30. 6. 2019

numerologija Shutterstock
Zdaj ali nikoli!

Lekcije 27. tedna: 
Vse, kar imamo, je ta trenutek. Koliko dni, ur, popoldnevov mimo vas spolzi? Pomembno je, da si znamo spočiti, a naj brezciljno zapravljanje časa in energije ne bo prevečkrat in predolgo na našem dnevnem redu. Zapravljate svoj čas? Samo sebi lahko to pripišete! 

Ustvarjamo lahko samo v danem trenutku. Občutimo lahko samo v danem trenutku. Naše počutje se lahko v trenutku spremeni, kajne? 

Raznoliki dogodki tedna nam bodo pomagali razumeti, kdaj dopuščamo, da naša pozornost odplava drugam in se preusmeri v prazno namesto, da bi bila ustvarjalna. 

Ne izgubljajte življenja danes s premlevanjem tega, kar se je zgodilo včeraj, saj preteklosti ne morete spremeniti. Raje se iz nje naučite česa danes ne početi. 

Energija tedna krepi sprejemanje, zato se odprite obilju in sprejemanju, pa naj gre za kompliment ali pa darilo. Obliva nas energija števila 9, zato lahko pričakujete deja-vu in pa dogodke ter čustva, ki vas bomo ponesli v spomine. Predvsem se ne jezite na sebe, če boste ugotovili, da nečesa (ali nekoga) še niste preboleli. 

Uporabite energijo tedna, da bi spustili morebitne zamere. Če je treba, zberite moč, prevzemite odgovornost in se opravičite za lastno slabše ravnanje. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj bi spremenili, če bi imeli magično paličico? 
Kam v preteklost bi znova šli?
Kako lahko to ustvarite v prihodnosti?
 
UGODEN ČAS ZA
Zdravljenje odnosa s starši
Pogovor z bivšim partnerjem
Duhovno energijsko delo

Kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Izbirajte staro na nov način. Spremenite način organizacije, postopka dela in pa predvsem postavite si cilje na novih področjih. Zelo visoke cilje.
 
Število življenjske poti 2
Organizirajte se in delujte z osebami, ki so vam podobne ter imajo cilje, skladne z vašimi. Spodbujajte se in vzajemno pomagajte. V slogi je moč.
 
Število življenjske poti 3
Uživajte v zahtevnejših opravilih in jih popestrite na sebi lasten način. Upoštevajte najbolj nenavadne ideje in jih naslednji teden uresničujte.
 
Število življenjske poti 4
Ne odlašajte predolgo s prvim korakom, za katerega čutite, da je napočil čas. Že takoj naslednji teden se bo pokazala nova izvrstna priložnost zanj. 
 
Število življenjske poti 5
Lahko bi nihali v razpoloženju in pa bili nekoliko bolj ranljivi. Naj vas to ne odvrne od nečesa novega in morda celo predrznega. Doživite sebe!
 
Število življenjske poti 6
Ljubezen je vaša življenjska sila in smisel življenja. Znate sebe ljubiti enako močno kot druge? Ta teden vam bo ponudil situacijo, v kateri se postavite zase. 
 
Število življenjske poti 7
Radi se učite in imeli boste več kot dovolj priložnosti za preučevanje sveta in sebe. Se vam zdi, da niste s tega planeta? Raziskujte razlike in učite svoja načela.
 
Število življenjske poti 8
Obliva vas močna energija manifestiranja in sprejemanja. Če niste polni energije, bo treba spustiti nekaj iz preteklosti. Morda pa gre le za upanje? 
  
Število življenjske poti 9
Radi bi rešili svet, pomagali šibkejšim in spremenili jutri v lepši, kot je danes za vse. Naj ta 'vse' vključuje tudi vas. Kaj boste storili ta teden za sebe? 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.