Magazin > Horoskop in Numerologija
5 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 13. 3. do 19. 3. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Karma in Mojstrstvo se prepletata!

Tudi februarja smo imeli teden, ki je zajel vse karmične datume meseca, 13., 14., 16. in 19. Zanimivo bo opazovati različen pretok energije. Prejšnji mesec smo se posvečali medsebojnim odnosom, komunikaciji, povezovanju in predvsem našemu odnosu do sebe. Marec pa nas bo usmeril v notranjega otroka, otroštvo in tudi naš namen, poslanstvo, ki ga imamo. Opazujmo, kako se morda z izgovori ogibamo odgovornosti, ki nam jo naša lastna pot (poslanstvo) nalaga in glavno vprašanje tega obdobja: Se bojite uspeha? Kaj ste (in česa niste) pripravljeni storiti za uspeh? Kaj sploh je uspeh za vas?

Število življenjske poti 1
Opazujte nenavadne ideje, ki vas bodo prešinile. Poiščite genialnost v bujni domišljiji. Možna je večja ranljivost ter občutki, ki vas bodo ponesli v otroštvo ali vlogo otroka.

Število življenjske poti 2
Okrepite temelje svojega življenja. Poskrbite za fizično zdravje, za čustveno zrelost in razbremenite um (skrbi). V tem tednu si vzemite več časa za počitek in razstrupljanje.

Število življenjske poti 3
Dovolite si počitnice. Naj v temu času skrbi, kritike in nelagodje ne bodo del vsakdanjika. Izklopite jih. Samo za ta teden, potem bodo pa (lahko) nazaj. Bo šlo? Na off.

Število življenjske poti 4
Čustvenost ni šibkost. Ne nasedajte tovrstnemu razmišljanju. Ko naše srce spregovori, prisluhnimo! Če joka, potrebujemo tolažbo. Če ljubi, krepimo ljubezen. Ne zatirajmo se.

Število življenjske poti 5
Možno je, da boste nekoliko preveč resno dojemali besede in dejanja okolice. Zadihajte in se vprašajte kaj pa, če v tem ni nič slabega? Kaj pa, če v vas ni nič slabega? 

Število življenjske poti 6
Ste fantastična vila/vilinec srčne moči in zdaj je čas, da ta svetloba iz vas žari. Kako lahko svoj steber energije, ki jo oddajate, okrepite? Tu ste, da bi sijali Ljubezen. Sijte.

Število življenjske poti 7
Opustite razumsko pogojena čustvena odzivanja. Ne dovolite preteklim izkušnjam, da bi zastirale pogled na prečudovite izkušnje današnjega dneva. Danes je nov dan. Lep dan.

Število življenjske poti 8
Leto 2017 nam omogoča mogočne osebnostne spremembe in zrelost. Kako bi se, vi kot mojster, obnašali, če bi VI verjeli, da ste dosegli nivo mojstrstva? Delujte na tak način.

Število življenjske poti 9
Pogovor bo potreben in ključnega pomena. Prisluhnite in spregovorite. Bodite pozorni na svoj energijo. Lahko doprinesete k zdravljenju situacije ali pa večji grenkobi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.