Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 28. 3. do 3. 4. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Trinajsti teden nas bo opomnil, da smo zgolj mi tisti, po čigar pravilih in merilih naj bi se ravnali.

Sedaj pa bodimo iskreni: ali si dovolimo biti žrtev ali se bojimo, da jih bomo po prstih dobili? Tako skrajnost, ki izvira iz nemoči kot tista, ki izhaja iz premoči, sta obe Ego območji. 

Potrudimo se ukanit Ego in izhajati iz sebe in lastnega občutka odgovornosti za naše življenje. Kaj bi lahko storili bolje? Super – če to vemo, tudi vemo česa se učimo. Delajmo na sebi. 

Število življenjske poti 1
Dovolite si dihati. Ne zahtevajte od sebe preveč v prekratkem času. Dovolite si zadihat, spočiti in resnično ponotranjiti določene aspekte. Pravico imate do počitka. Čisto zares.

Število življenjske poti 2
Kako bi lahko bilo bolj razumevajoči in potrpežljivi do sebe? Kdaj bi si lahko vzeli več časa za sebe? Bi se spomnili kdaj ste se zadnjič pogovorili sami s seboj v miru in ljubezni?

Število življenjske poti 3
Razum je lahko čudovit prijatelj, če ga ne uporabljamo za grajo in kritiziranje. Kako bi dejali, da ga uporabljate vi? Veliko se lahko naučite kar sami od sebe v tem tednu. Prisluhnite.

Število življenjske poti 4
Nahajate se v tednu odločnih premikov. Torej, zavedajte se, da ste močnejši kot se morda zdi, ko se odločate za prvi, morda majavi korak. Vsak naslednji bo lažji.Korajžno.

Število življenjske poti 5
Mnogi ne razumejo razlike med begom in zavedanjem, da včasih vztrajanje res nima smisla. V tem tednu lahko osebam okoli sebe pomagate razumeti razliko – in opazujete sebe.

Število življenjske poti 6
Čas za nove podvige. Ne glede na vaše počutje, Vesolje bo reklo: hop cefizelj,pojdiva! Usmerite tok svoj misli in pozornosti na nekaj novega. Predvsem pa na lasten napredek.

Število življenjske poti 7
Medtem, ko prisluhnemo izkušnjam drugih, se lahko veliko naučimo. Ne pozabimo pa, da imamo tudi sami kar nekaj življenjske šole že za seboj in, da lahko tudi mi pomagamo. 

Število življenjske poti 8
Obdobje navihanosti ter novih idej. Dovolite iskrici trenutka, da vam pomaga preko zastarelih mej in prepričanj o sebi. Nikomur niste prav ničesar dolžni. Gradite sebe. 

Število življenjske poti 9
Občutek krivde je lahko zelo mogočno sredstvo manipulacije. Je kdo, ki vam ga vedno znova želi tako ali drugače vzbuditi? Opazujte osebe okoli vas; samo opazujte in pretrgajte vzorec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.