Magazin > Horoskop in Numerologija
603 ogledov

Numeroskop za teden od 1. 1. do 7.1. 2018

Lili Sorum Anže Godec
Čas je za novo, zato se ne valjajte v starem!

Lekcije 1. tedna:

Tako radi sanjarimo o drugačnem življenju, pa smo, da bi ga dosegli, pripravljeni trdo delati? Menimo, da je trud ali bolje rečeno potreba po trudu znak, da nam nekaj ni namenjeno?

 

Mnogokrat imamo slab občutek, stvari se komplicirajo, zdi se, da nam Življenje namiguje, da nam nekaj ni namenjeno. Je že res, da je največkrat naša intuicija na delu, a kaj ko pa je temu tako tudi kot posledica lenoritisa.

Ne nahajamo se v času lahkega manifestiranja, ko nam dosežki padajo v naročje. Smo v obdobju novih začetkov in povezovanja, a uspeh nas čaka zgolj kot rezultat predanega dela. Ideja je le pri korak in sanjarjenje, ali vizualiziranje, drugi. Ne pozabite, da se brez muje še čevelj ne obuje. Torej, naj vam ne bo odveč zavihati rokave in se poleg idej in vizualiziranja lotiti še načrta kako boste zadano dosegli. Bolj kot boste dejavni, bolj vas bo energija (Vesolje, Življenje, Bog..) podprla.

V tem tedni ne prelagajte nalog na druge ali na kasnejši čas. Ni potrebno pospraviti doma od stropa do tal, pomembno pa je, da se odločite česa si ne želite, kakšna oseba niste in v kateri smeri želti voditi svoje odnose, delo, navade in sebe.

V POMOČ:

  • Kakšna oseba želite biti?
  • Kdo vas navdihuje?
  • Kako boste to dosegli?

UGODEN ČAS ZA:

  • Nova poznanstva,
  • postavljanje starih prijateljstev na nove temelje,
  • spoznavanje nečesa novega.
numerologija Mesečnik Magazin Kaj nas čaka januarja?

Število življenjske poti 1

Spremembe boste opazili v načinu komunikacije in odziva okolice. Bodite pozorni na svoje izražanje in povratno informacijo, ki jo dobivate od vaših bližnjih.

Število življenjske poti 2

Namenite več časa željam, ki so povezane izključno z vami. Se ob tem počutite sebične? Tako kot radi izpolnite želje drugim, se zavedajte pomembnosti vaših želja.

Število življenjske poti 3

Vsaka izrečena beseda ni napad ali kritika. Možno je, da si boste nedolžno opazko preveč vzeli k srcu. Raje uporabite domišljijo v pozitivni smeri. Navihan teden!

Število življenjske poti 4

Spremembe so na pladnju, če vam to godi ali ne. Ne pozabite, da imate vajeti življenja v rokah vi in ne obratno! Usmerite negotovost v zaupanje, da je vse dobro.

Število življenjske poti 5

Obeta se vam čustven teden, ko se bo zazdelo, da bi bilo najlažje pobrati šila in kopita ter pričeti na novo drugje. Boste 'stare navade', oziroma 'sebe', vzeli s seboj?

Število življenjske poti 6

Lažje boste trezno razmišljali zato uporabite ta čas za učenje ter reorganizacijo svojega časa in najpomembneje, prioritet. Morda pa le ni (več) tako pomembno?

Število življenjske poti 7

Za nami je leto učenja, pred vami pa teden manifestacije. Kaj ste se naučili, da ne deluje ali, da ni tako dobro kot ste si nadejali? Spremenite načrt in svoje cilje.

Število življenjske poti 8

Mešani občutki in nasprotujoča si energija ne bodo nič nenavadnega. Ne prepletata se konec in začetek, ampak energiji sprejemanja in dajanja. Uravnovesite.

Število življenjske poti 9

Zdaj je resnično čas za novo. Vse. Ne ozirajte se nazaj, saj se ne bo tam nič spremenilo. Stopajte naprej z dvignjeno glavo. Te dni izbirajte nepoznano in razburljivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.