Magazin > Horoskop in Numerologija
960 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 1. 7. do 7. 7. 2019

numerologija Shutterstock
​Prvi preobrati in preboji pred vrati!

Lekcije 28. tedna: 
Sami svoj vratar smo. Koga ali kaj spuščamo skozi naša vrata, je naša lastna izbira in seveda tudi odgovornost. Včasih se v njej (izbiri) zmotimo in osebe ali situacije, priložnosti ocenimo bolj rožnato ali pa preveč skeptično. Na napakah se učimo, pravijo, zato ta teden uporabite znanje preteklosti in se usmerite v prihodnost. Dovolj je bilo ujčkanja grenkih razočaranj. Naj ne postanejo vaš (roko na srce) izgovor.

Prikličite si v misli pogumnega pionirja, morda neustrašnega kavboja, ki je osvajal divji zahod. Mislite, da se v njegovem srcu nikoli ne nahaja strah? Seveda se. Strah je primaren občutek, ki prebiva v vsakem živem bitju, saj je njegov namen ohranitev zdrave presoje (tako denimo ne skočimo v ogenj, ampak se požara bojimo). 

Ko delujemo kljub strahu, smo neustrašni. Kadar dovolimo, da nas strah zaradi slabih izkušenj ali podzavestnega vzorca blokira, pa v resnici ne živimo sebe, temveč nekakšno iluzijo. Strah je iluzija. To, česar se bojite, je misel. Je možnost. Bolj ali manj verjetna. Nikjer nimate 100-odstotnega  zagotovila, da se vam obeta bolečina ali izguba ali neuspeh.

In ravno zato kavboj zavihti svoj laso in požene konja, saj verjame v polno polovico kozarca in ne zre v prazno. Prazno že ima. Zdaj jo gre napolnit do vrha.

ZNATE NAPOLNITI DO VRHA ČAŠO SVOJEGA ŽIVLJENJA?
V tem času bodo v ospredje postavljeni izzivi sprejemanja in pa morebitni strahovi pred novostmi, pred nenavadnim in pred odločitvami. Vsi, ki se težje samo odločajo, bodo v tem času prepuščeni zgolj sami sebi, da bi se tega naučili.

ODLOČAJTE SE S SVOJO GLAVO
V temu času je ključnega pomena, da se ne zanašate na tujo presojo in nasvete. Izbirajte po svojih kriterijih in standardih – je morda čas, da jih dvignete?

DELUJTE KLJUB STRAHU
Ne omahujte. V odnosih – predvsem tistih dolgoletnih, v katerih so se osebe v vaši bližini razvadile in se do vas obnašajo neprimerno, morda celo žaljivo, je čas, da se postavite za sebe. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj bi Ljubezen storila?
Kaj bi čustveno zrela oseba storila?
Kaj bi pogumna oseba storila?
Kaj boste vi storili?
 
UGODEN ČAS ZA
Novosti in napredek
Osamosvojitev (posel in odnosi)
Selitev
Nov posel

Kako izračunati št. življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Nov val energije se obeta predvsem na področju odnosov. Možno je, da boste tisti, ki ste v daljših zvezah, te dni razmišljali o korenitih spremembah. 
 
Število življenjske poti 2
Ustvarjajte in ob tem uživajte. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali s tujim mnenjem. Življenje je vaše in ne njihovo, zato VI uživajte v njem.
 
Število življenjske poti 3
Osredotočite se na svoje zdravje in počutje. Vam telo nekaj sporoča, pa kar nekako ne želite slišati? Možni so pomisleki, ki sodijo v preteklost. 
 
Število življenjske poti 4
Ne oklepajte se izbir iz preteklosti, ki ste jih prerasli. Tudi dude ne nosite več s seboj, je tako? Čas je za 'tisto' spremembo. Pogumno!
 
Število življenjske poti 5
Prisluhnite čustvom in se ne omejujte. Možno je, da se bo pojavila potreba po pripadnosti. Uživajte v družbi tistih, ki vam dajejo občutek varnosti.
 
Število življenjske poti 6
Ne trudite se racionalizirati in opravičevati tuje neprimerno ravnanje. Na to upajo. To je njihov izgovor, ki jim ga (včasih) ponudite kar sami. 
 
Število življenjske poti 7
Kako bi se lahko bolj učinkovito organizirali? Presodite v katerih zadevah, odnosih in projektih izgubljate čas in svojo energijo. Preusmerite ju.
 
Število življenjske poti 8
Čeprav smo v času novih začetkov, bi lahko dobili še eno priložnost. Jo boste zagrabili ali raje dvignili standarde? Sprejmite nagrade za preteklo delo.
 
Število življenjske poti 9
Obdaja vas val svežine, novega zagona, idej in pa zanosa. Možen je prav poseben nov začetek in/ali potrditev, da ste na pravi (svoji) poti. 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.