Magazin > Horoskop in Numerologija
35 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 10. 4. do 16. 4. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Bodi kot mačji mladiček!

Čas je za bolj igrivo in radovedno energijo. Odprimo se drugačnosti: znotraj sebe. Pogled naj bo v sebe in ne v druge. Ne primerjajmo se, ne presojajmo, pa čeprav menimo, da iz najboljših namenov. Prav je, da ponudimo roko in nasvet, a zgolj, če nas za to prosijo in so zanj odprti. V tem tednu naj bo fokus na svetovanju sebi.

Če bi bili vi vaša prijateljica/prijatelj, kako bi sami sebi svetovali?

Poskusimo vse, česar še nismo, brez posebnih pričakovanj. Smejmo se. Igrajmo se. Imejmo več prostega čas. Dovolimo si počitnice. Kaj ni dober dan danes? Tudi jutri in vsak dan je dober.

Število življenjske poti 1
Opazujte, kateri miselni mehanizmi znotraj vas so na preži in vas kritizirajo, češ, to pa se ne počne. Morda ste mnenja, da ste prestari, premladi, premalo to ali ono. Neumnost!

Število življenjske poti 2
Ko stopimo vez izza zakulisja, nas je lahko strah. Počutimo se lahko izpostavljene, morda celo kot tarča. Kaj pa, če bi se odločili, da niste tarča posmeha, ampak tarča dobrega?

Število življenjske poti 3
Morda so vam kot otroku prepovedali določen konjiček, morda so se vam vrstniki smejali, veliko razlogov je možnih, da ste v nečem prenehali uživati. Prekličite te razloge!

Število življenjske poti 4
Tanka je meja, ko med previdnostjo in udobnostjo. Naj ne bosta lenoritis ali odmik v stari dobri dolgčas razlog, da zaspite v lastnem življenju. Inovativno!

Število življenjske poti 5
Vpliv okolice je lahko mamljiv. Ko nas občudujejo, nas rado zanese v pretiravanje. Prav je, da uživate, a naj gre za vašo lastno izbiro in ne za iskanje potrditev za ego. V čem vi uživate?

Število življenjske poti 6
Notranji otrok nas lahko ponese v najlepše pravljice ali pa najbolj grozne omejitve. Ne kaznujte se, če nečesa še vedno niste presegli. Zato ste posebni, zaslužite si razumevanje in ne jeze.

Število življenjske poti 7
Hrast ima močne korenine ter deblo, zato se nam zdi mogočen in stabilen. Nič ni narobe, če se kdaj pa kdaj ne počutite kot hrast. Zajokajte. Nasmejte se. Ne tako resno zreti v življenje.

Število življenjske poti 8
Prepustite se toku, a prej skrbno izberite reko. Možno je, da bodo izbire v začetku tedna nekoliko nepremišljene, zato z njimi raje počakajte vsaj do četrtka. Vmes pa: sprostitev!

Število življenjske poti 9
Srček nas vodi po poti naše duše, ki je lahko zelo drugačna od našega racionalnega razmišljanja. Zdaj je čas za vašo dušo. Po čem hrepeni? Poskrbite za svojega duha v tem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.